Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 11:28 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2014 » Spalis » 13 » Žmogus su atmintimi
2:01 PM
Žmogus su atmintimi

    Atsiveriantis žmogus. Nors, gal būt, neteisingai pasakiau. Žmogus su atmintimi. Atmintimi savo pirmapradžio gimimo. Nėra daug Žemėje žmonių, galinčių prisiminti pradžią, galinčių pamatyti pradžią. Pradžią žmogaus sukūrimo, pradžią Žemės sukūrimo. Kaip sakė Rubininio Spindulio Buda – Visatos energijos džiaugėsi, kad buvo sukurta nauja gyvybės išraiška, kad buvo sukurtas žmogus.

                      Aš tikėjausi sukoncentruoti savo energiją į naują gyvybės formą, kurią apgaubiau Meilės energija. Mano noras buvo suformuoti stiprią formą savosios išraiškos. Norėjau suteikti naujai gyvybei Minties galią, paremta Meile. Meilė – tai ypatinga struktūra, ji išspinduliuoja nuostabias spalvas į erdvę. Ji sušildo energijas. Meilė – tai gyvastis. Ji suteikia gyvastį viskam, prie ko ji prisiliečia. Žmogaus kūryba turi būti paremta Meile – gyvastimi. Žmogus turi mano energiją – gyvybę, ir žmogus turi galią – suteikti gyvastį aplinkai. Pirmiausia, ką gali žmogus, tai suteikti materialią gyvastį naujai gyvybei, bet kartu, žmogus savo minties galia ir meilės energijos dėka gali pripildyti Visatą gyvasties. Mano, kaip Kūrėjo jėga - tai kūryba. Aš gyvenu, nes kuriu. Žmogus artimas man savo sugebėjimu kurti. Skleisti gyvastį, formuoti gyvastį tiek Žemėje, tiek Visatoje. Buvo suformuota mintis, kad žmogus nuolat reinkarnuosis. Jis išmoks vertinti gyvasties formavimą, mokės įvertinti kaip svarbu ir rimta suformuoti naują gyvybę. Nesvarbu, kad ratas sukasi ir Žemėje atgimsta daugybė tų pačių sielų, bet vyksta gyvasties formavimo momentas. Žmogus sukuria gyvybę. Mylintys tėvai džiaugiasi nauja gyvybe ir yra kupini pačių gražiausių vilčių išugdyti nuostabų žmogų iš mažo savo vaikučio. Gimus žmogui, pirmapradžiui žmogui, Visatos energijos džiūgavo: atsirado daugybė vilčių, kad bus įmanoma žmogui (naujai Visatos gyvybei) perteikti didžiulę Išmintį. Energijos džiūgavo: nauja gyvybė, kuri gali kurti.

                      Aš žmogų suformavau iš pačių gražiausių Visatos energijų. Nesvarbu, kad kūnui buvo numatytas laikas prisitaikyti naujai suformuotoje gyvenamoje planetoje. Per daug materiali ir sunki aplinka buvo, kad galėčiau įleisti subtilias energijas iš karto. Bet proceso grožis ir susideda iš ėjimo. Ėjimo, bendravimo, suvokimo... Tobulėjimas – tai procesas. Mėgavausi, stebėdamas šį procesą. Žmogus pažino žvaigždes, žmogus bendravo su nuostabiausiomis, išmintingiausiomis Visatos energijomis. Procesas džiugino mane, džiugino Visatą. Iš tiesu, nėra daug metų (vertinant pagal žmogaus amžių) kai žmogaus energetika smuko. Smuko taip stipriai, kad Meilės energija susitraukė ir pasislėpė Žemės šerdyje. Žmogus myli, bet jo meilė labai ribota: myli vaikus, nes taip reikia, myli sutuoktinį, nes su juo saugiau ir maloniau gyventi, būna, kad dar myli ir niekuo dėtą artimą žmogų. Bet, geriausiu atveju, suformuoja pagarbą, toleranciją kitam žmogui. Tikroji Meilė užsisklendė. Kad vyktų procesas, reikalinga išskleisti Meilės energiją ir paskatinti tinkamai naudoti gyvybinę energiją. Dabar pagrindinis uždavinys, žmonėse atgaivinti prisiminimus – kas yra Meilė, kaip tą jausmą iš tikrųjų išgyventi. Papasakoti apie jį labai sunku. Tai reikia išgyventi. O išgyventi tikrąjį Meilės jausmą šiandiena yra labai sunku.

                      Jeigu tu, Violeta, paklaustum ar tau pavyksta savyje išskleisti Meilės jausmą, tai sakyčiau – labai retai. Susitvarkymas, įsiklausymas, supratingumas, pagarba, tolerancija, ne visados, bet yra. Tu tai sugebi. Išmintį priimti sugebi, pasaulį pažinti – sugebi. Meilę išjausti – ne. Iš tiesu, kas dirba su Meilės energijos išskleidimu, tiems žmonėms duoda didžiulius emocinius išbandymus. Išgryninti Meilės energiją yra sudėtinga. Reikia atsisakyti daugybės tave kontroliuojančių, valdančių jausmų. Kai tu jautiesi beviltiškai vienas, kai tavo širdis plyšta iš skausmo, kai tu jauti praradęs save – tu nurimsti ir pajauti šilumą, ramybę. Tave apgaubia rami, švelni palaima – tyra Meilė. Būtent tą meilę ir norime išskleisti. Apie ją kalbu, nes yra tavo artimų draugų tarpe žmonių, su kuriais dirbame ta linkme. Meilės išskleidimo linkme. Ne tau juos iki galo suprasti, bet jie bus šalia tavęs. Išmintis ir Meilė eina kartu.

                      Kas yra Išmintis? Suvokimas pradžių pradžios. Suvokimas (šiuo atveju), kas yra žmogus. Kodėl jis buvo suformuotas ir ką jis turi sukurti. Nei vienas Visatos procesas nevyksta atsitiktinai. Viskas turi savo reikšmę, savo tikslą. Žmogaus sukūrimas taip pat turi savo paskirtį.

                      AŠ ESU, KAS ESU. Aš esu su tavimi, aš esu tavyje. Tu mano dalis. Aš save išreiškiu per tave. Bet man labai svarbu, kad suprastum šio proceso esmę ir svarbą. Aš bendrauju su tavimi tiesiogiai. Išgirsk mane. Priimk mane. Atsiskleisk kartu su manimi. Viskas labai labai įmanoma. Mes einame kartu...

Peržiūros: 1111 | Įkelta: Violeta | Tags: gyvastis, išmintis, meilės energija | Vertinimas: 5.0/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Spalis 2014  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0