Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 3:45 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Gruodis » 23 » Žmogaus sąmonės ir energetinio lauko branda (1 dalis)
8:17 PM
Žmogaus sąmonės ir energetinio lauko branda (1 dalis)

Sanat Kumara

Aš atėjau pakalbėti apie sugebėjimą žmogui suformuoti stiprų energetinį lauką, kurio pagalba žmogus gali pereiti į kitą matmenį, į kitą lygį. Sugebėjimas suformuoti stiprų energetinį lauką – tai reiškia žmogaus brandą. Jo visų gyvenimų (įsikūnijimų) pasiekimų momentumą. Kiekvienas įsikūnijimas žmogaus energetiniame lauke palieka tam tikrą pėdsaką, kuriame išlieka žmogaus patirti išgyvenimai ir suvokimai. Žmogaus branda priklauso nuo sugebėjimo plačiau suvokti savo erdvę. Plačiau ir įvairiau pajusti aplinką. Užsidaręs savame „kiaute“ žmogus nėra pajėgus formuoti stipraus energetinio lauko. Jis turi būti atviras. Atviras kitiems žmonėms, atviras naujovėms, atviras meilei.

Aš kalbu apie žmogaus energetinį lauką, kuris išlieka žmogaus kūnui mirus. Šis energetinis laukas išsaugo visą jo išgyventą informaciją, potyrius. Ir jis išlieka erdvėje, kol siela vėl reinkarnuojasi. Tada yra „paimamas“ šis energetinis laukas ir pažinimas vystosi toliau. Siela žino visų įsikūnijimų išgyvenimus, bet ji kartu žino, kad ši informacija yra užblokuojama žmogaus sąmonei. Kuri turi išsivystyti taip, kad galėtų kuo daugiau įvykdyti sielos užduočių, kurios pačiai sąmonei nėra iki galo suvokiamos. Sąmonė priklauso nuo žmogaus karmos, įsipareigojimų, nuo žmogaus buvusių vidinių pasiekimų vibracijų lygio. Jei buvusių gyvenimų pasiekimų bendras vibracijų lygis buvo žemas – tai gimusio žmogaus sąmoningumas bus žemas, labai ribotas. Nors visados turi galimybę augti – atlaisvėti. Bet tai priklauso nuo žmogaus siekio. Siekio tobulėti, siekio pažinti save, siekio atlaisvinti savo sąmoningumą.

Kartoju: energetiniame lauke lieka visa išgyventa informacija ir po žmogaus mirties. Bet ta informacija turi tam tikrą bendrą vibracijų lygį, kuris nustato būsimo įsikūnijimo sąmoningumo lygį. Žmogus, vėl gimęs Žemėje, atsineša jau užsidirbtą sąmoningumo lygį. Jis tiek gali būti aukštesnis, nei anksčiau buvęs, tiek žemesnis. Tai priklauso nuo buvusio įsikūnijimo gyvenimo lygio. Sąmoningumas būna iki tam tikro laipsnio užblokuotas, bet energetiniame lauke vis tiek išlieka visa sielos įsikūnijimų informacija. Ir, kai žmogus sąmoningai atlaisvėja, nusiima blokai, žmogus pradeda „prisiminti“ praeitį. Išryškėja kažkada buvę gabumai, sugebėjimai. Išryškėja tai, kas buvo aukščiau vidutinio vibracijų lygio. Vadinasi, išryškėja galimybės, kurios buvo užblokuotos kažkada sužemėjusio sąmoningumo lygio.

Kai žmogaus sąmoningumas atlaisvėja, žmogus toliau bręsta. Ir jeigu sėkmingai vysto savo gyvenimą, tai jis sugeba atlaisvinti savo sąmoningumo ribas, sugeba įtvirtinti naujas/senas galimybes savo gyvenime. Bet ne naujų galimybių įtvirtinimas yra svarbiausia. Svarbu, kad tos galimybės padėtų pakelti bendrą energetinį lygį. Jeigu tu savo naujas galimybes panaudosi egoistiniams tikslams – vadinasi, tavo vibracijų lygis kris. Ir tu kitam gyvenimui savo sąmoningumą labai sužeminsi. Ir vėl bus sudėtinga išreikšti tikrąją savo galią.

Žmogaus vystymuisi ribos nėra. Jis gali kilti, gali ir nykti. Nykti, kol sąmoningumo riba peržengs žmogaus, kaip individo, ribą ir tada tenka keisti gyvybės formą. Bet taip būna retais atvejais. Dažniausiai žmogus vieną gyvenimą kyla, kitą krenta. Nėra nuolatinio kritimo, bet gaila pripažinti, nėra ir nuolatinio kilimo. Šiuo metu, kai bendras Žemės energetinis lygis kyla, yra deginami blokai kolektyvinėje sąmonėje, atsilaisvina blokai ir žmogaus sąmonėje. Žmogui sudaromos sąlygos lengviau atlaisvinti savo sąmoningumą ir priimti naują gyvenimo būdą. Kodėl naują? Todėl, kad atlaisvėjus sąmonei, išryškėja kitos galimybės, todėl, bet kokiu atveju, turi formuotis kitoks gyvenimo būdas.  Kitu atveju tu neišnaudosi atlaisvėjusių galimybių ir nepakeisi savo vystymosi krypties.

Sąmoningumas – tai žmogaus įrankis padėti sielai išreikšti save ir sustiprinti savo, kaip struktūrinio vieneto, energetinį lauką. Šis energetinis laukas – tai pagrindinė žmogaus vystymosi sistema. Šis energetinis laukas įeina į tam tikrą lygmenį pagal savo vibracijų lygį.

Žmogaus, gyvenančio Žemėje, energetinis laukas gali pakilti iki 9 lygmens. Tai labai aukštas energetinis lygmuo, kurio momentu susijungiama su Visatos sąmone. Tada susiliejama su kito matmens sąmoninga gyvybe. Ir prasideda kito lygmens gyvenimas kitoje struktūroje. Iki devinto lygmens formuojasi žmogus – kūrėjas. Pačiame žemiausiame lygmenyje žmogaus sąmonė būna nulinė. Be patirties, išraiškos, suvokimo. Ji tik derinasi prie materialios aplinkos, ima informaciją iš aplinkos, pvz., kas yra oras, kas yra vanduo, kas yra žemė, kas yra judėjimas? Ši struktūra ima informaciją iš aplinkos ir bręsta. Yra sąmonė, kuri įgauna patirtį, bet išraiškos forma praktiškai taip pat yra nulinė. Tai gyvybė, kuri kvėpuoja, maitinasi oru, vandeniu, mineralais ir vystosi. taip palaipsniui sąmonė vystosi. Nors pats energetinis laukas yra sudarytas iš pačių subtiliausių energijų ( devinto lygmens), bet išraiška yra nulinė. Pradinis taškas. Ir tik tam tikrame lygmenyje žmogus įgauna žmogiškąją formą ir žmogiškąją išraišką. Taip prasideda žmogaus – kūrėjo branda. Sąmonė susiformuoja iki tokio lygmens, kai ji pradeda mąstyti, spręsti, imtis atsakomybę už savo veiksmus. Jau formuojasi pasekmės už visus veiksmus. Įsijungia karmos dėsnis. Tai paskatina sąmonę kilti arba mažėti. Didžioji dalis žmonijos yra tame lygmenyje, kuris toli nuo 9 lygmens. Neįvardiju kokiame, nes nėra tikslo vertinti. Yra tikslas – jums bręsti. Kuriame lygyje esate – tai individualus tarpsnis. Vienas aukštesniame, kitas žemesniame. O jūsų sąmonė išlieka tam tikrame, labai panašiame lygyje (pvz. šeštame), nes tai priklauso nuo žmonijos kolektyvinės sąmonės. Bet kiekvieno individo energetinis laukas yra skirtingas ir žmogaus kūno mirties atveju, šis energetinis laukas gali pasiekti labai skirtingus lygmenis, nors, tarkim abiejų žmonių sąmoningumas priklauso 6 lygmeniui. Vieno energetinio lauko struktūra gali kilti iki 9 lygmens, o kito nukristi iki 5 lygmens. Tai priklauso nuo žmogaus įdirbio žemiškajame gyvenime. Sąmoningumas gali būti panašaus lygio, bet energetinė struktūra labai skirsis (bus toliau...)

 

Peržiūros: 1429 | Įkelta: Violeta | Tags: energetinis laukas, Sanat Kumara, sąmoningumas | Vertinimas: 5.0/4
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Gruodis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0