Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 11:43 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2014 » Gruodis » 21 » Vienatinio Esatis: Palaiminimas
2:29 PM
Vienatinio Esatis: Palaiminimas

    Aš  pradedu savo seansą. Jūs, kurie buvote parinkti energijų perdavimui, aš kviečiu į pokalbį. Pokalbį apie ateinančių metų įvykius ir pasiruošimą jiems.

                               Kiekvienas, sugebantis suvokti pasaulio įvairiapusiškumą ir pripažįstantys nematerialaus pasaulio egzistavimą, kviečiamas į nuolatinį bendravimą ir energijų pasikeitimą. Man sunku suformuoti tinkamus žodžius, nes jūsų sąmonė turi suformavusi tam tikrų žodžių prasmę ir negalime tiksliai suformuoti norimos minties. Todėl, ateinanti ir jus pasiekianti informacija nėra labai tiksli. Bet, kai jūsų sąmoningumas kils, mes vėl grįšime prie tam tikrų temų ir iš naujo jas gvildensime.

                               Mes mylime Žemę. Siunčiame jai palaikymą. Palaikymą siunčia ne tik Pakylėtieji Valdovai, bet visas subtilusis pasaulis, kuris vykdo Dievo valią. Šiandieną jungiasi energijos, kurios turės įtakos Žemės išlikimui. Tai labai stiprios, labai aukštų vibracijų energijos, kurios judins kiekvieną širdutę. Tai ne sunaikinimo spindulys. Tai palaikymo spindulys. Jūs gaunate papildomą energijos kiekį, kad kiekvienas lengviau suvoktumėte esamą padėtį, kad kiekvienas lengviau priimtumėte informaciją ir kiekvienas savo širdyje išjaustumėte Meilę. Visa tai pas jus yra. Tik tai yra užspausta jūsų blokų, jūsų karmos. Mes siunčiame energiją, kad šie blokai atlaisvėtų. Kiekvienam. Šis spindulys siunčiamas Kiekvienam. Atsipalaiduokite, trumpam užmerkite akis ir pamėginkite pajusti šilumą... Norite verkti - verkite, norite pasėdėti galvą atlošę – pasėdėkite, norite ražytis ar šaukti – tai ir darykite. Jūs turite leisti pratekėti šiai energijai. Jei reikia, tai perskaitykite šį laišką dar kartą. Dabar jūs gal tik priimate informaciją, o per antrą skaitymą priimsite ir energiją. Kiekvienam iš jūsų siunčiu Meilę.  Kiekvienam iš jūsų, su didžiule pagarba, siunčiu palaikymą jūsų gerosioms mintims. Jūs esate nuostabūs, jūs verti to palaikymo ir palaiminimo. Jūs esate tie, kurie gali padėti išgyventi kitiems. Jūs esate stiprūs (nors gal to ir nepripažįstate). Kiekvienam, kuris šiuo metu skaitote šį laišką, esate savo kelyje pažengę tiek, kad jau galite padėti kitiems. Apie tai rašė Sanat Kumara http://viduje.puikiai.lt/sirijus/

                               Aš jus laiminu, jūs ta jėga, kuri atsivers Dievo energijai ir kuri padės išsaugoti Žemę. Jūs, tokie gležnūs, tokie neatsparūs aplinkai, tokie pasimetę ir abejojantys – bet jūs esate jėga.

                               Mylime jus. Apkabiname jus. Būkite palaiminti,

Vienatinio Esatis

(2014 12 21)

Peržiūros: 1443 | Įkelta: Violeta | Tags: palaiminimas, Vienatinio Esatis | Vertinimas: 5.0/6
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0