Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 10:42 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Rugpjūtis » 7 » Viena širdis
7:52 AM
Viena širdis

Ateina laikas keisti vibracijas taip, kad pasiektum patį aukščiausią galimą lygį Žemėje. Akimirka tau pavyko suvokti ir suprasti, ką reiškia bendra sąmonė ir bendra širdis.

Tu klausi, kas vakar įvyko? Aš atsakau: susiliejus tavo sąmonei su Kristaus sąmone, kūne pakito vibracijos. Jos leido pajusti bendrą pulsaciją, bendrą gyvenimą. Kam to reikia? Nes turi būti žmogus, kuris prisiimtų atsakomybę už savo draugus, už savo pasekėjus, už tuos, kurie žengia į šviesą kartu. Ir tas žmogus buvai ir esi tu, tik nuolat kyla atsakomybės laipsnis. Tau vakar sakiau, kad tapai betarpišku Mokytoju tarp mūsų ir savo žmonių. Mokytojas prisiima karmą savo mokinių. Tai vienas iš atsakingiausių momentų tavo vystymosi laikotarpyje. Visiškai dingsta asmeniškumas, nes tu – tai tavo komanda, tai tavo skaitytojai, tai visi žmonės, kurie vienaip ar kitaip susieti su tavimi ir kurie žengia dvasinio tobulėjimo keliu. Visų jų karma persipina su tavo energetiniu lauku. Kiekviena jų sėkmė ir nesėkmė, tai tavo sėkmė ir nesėkmė. Kiekvienas jų nesugebėjimas susivaldyti, pirmiausia žeis tave, kiekviena jų ramybės akimirka apgaubs tave švelnumu ir gerumu. Bet tu matei ir jautei, ramybės jų širdyse dar labai maža, tad labiau lauk disbalansinio sūkurio, nei ramybės. Bet tu esi Mokytojas, ir tu turi mokėti ramiai priimti savo mokinių išgyvenimus, kasdien sudeginti jų emocijas ir mintis.

Kiekvienas žmogus kaip buvo atsakingas už savo karmą, taip ir lieka. Bet tu atsakinga už juos visus. Tavo širdis tapo didžiulė. Tu jautei seanso metu, kaip tavo širdis išsiplėtė per visą ašramą ir širdies sudedamosios dalys buvo visos komandos širdys. Tu jų neapjungei, jos įėjo į tavo širdį. Gal būt tu dabar paklaustum, kodėl tai įvyko, tavęs nepasiklausus? Argi būtum sutikusi? Argi būtum sutikusi perimti karmą visos komandos, visų skaitytojų? Protu tai nesuvokiami dalykai, todėl ir neklausiau.

Vakar tu turėjai ramią dieną, pati stebėjaisi, kad leidai sau tiek tinginiauti – ne tu tinginiavai, tai mes liepėm pailsinti savo kūną, nes vakaro procesas labai įtakojo fizinę būklę. Ir pajautei, kiek lengvai pratekėjo didžiulis energijos srautas. Prieš porą metų po tokios bangos atsidūrei ligoninėj, o dabar tik truputi apmirė širdis, kūnas, bet ir tai sugebėjai suvaldyti. Kūno vibracijos prisiderino, sąmonė susiliejo su Kristaus sąmone, širdis apjungė visos didžiosios komandos širdis, vadinasi esi pasiruošusi gyventi taip, kad tavo ramybė ir harmonija padės išsilaikyti visoms tavo širdutėms aukštame energetiniame lygmenyje. Ir dar daug pokyčių laukia, kurie vienaip ar kitaip pasireikš tavo gyvenime. Ir jis bus kitoks. Prieš porą savaičių į tave įėjo Pasaulio Motinos spindulys. Negi manai, kad jai nepavyks apkabinti visų, šalia tavęs esančių širdžių? Jai pavyks, pavyks ir tau. Pagaliau atsiveria tikroji tavo jėga ir bus stebuklas tą akimirką, kai ji sušvytės visa jėga. Jautiesi tarsi eitum tarp gyvenimo ir mirties. Bet juk mirties nėra, yra amžinybė, tik ta suvokimo riba nyksta ir tariama riba mažėja. Kai jos nebeliks, tavo žemiškoji sąmonė visiškai susilies su aukštesniąja sąmone ir abu pasauliai bus vienodai jaučiami ir suprantami. Čia nebėra asmeniškumo, todėl keičiasi tavo įsipareigojimai gyvenimui, tavo veikla, tavo išraiška.

Su meile, Visatos Buda

Peržiūros: 1223 | Įkelta: Violeta | Tags: viena širdis, ašramas, Visatos Buda, Karma | Vertinimas: 4.8/13
Viso komentarų: 1
1 isichaja  
0
Koks virsmas!! Neateina žodžiai apsakyt jausmui..
Harmonijos mums visiems!!

Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0