Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 2:02 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Sausis » 30 » Vidinis pasaulis, tai amžinybės pasaulis
6:30 PM
Vidinis pasaulis, tai amžinybės pasaulis

AŠ ESU, KAS ESU

Pirmiausia, džiaugiuosi jūsų kylančiu sąmoningumu. Mes galime pradėti „diskusijas“ kaip žmogui gyventi ir ko siekti. Iš tiesų, tai nėra ko diskutuoti, viskas yra aišku kaip ant delno, tik žmogui nuolat kyla klausimų ir abejonių.

Subtilusis pasaulis yra kupinas sąmoningos gyvybės formų. Ir ši „struktūra“ betarpiškai nori bendradarbiauti su žmonėmis. Mus sieja dieviškoji ugnis, esanti tiek žmogaus sąmonėje, tiek mūsų sąmonėje. Dieviškoji ugnis – tai Visatoje gyvenanti Išmintis. Mes negalime įtakoti žmogaus kūno, mažai galime įtakoti ir jausmus, lengviausia žmogų įtakoti per sąmonę. Kiekvienas žmogus gali būti genijumi. Jūs žinote iš savo mokslininkų straipsnių, kad žmogaus smegenys dirba tik 10 proc. savo pajėgumu, tai kodėl žmogui duotos tokios smegenys, kur yra daug rezervo? O tam, kad žmogus galėtų suaktyvinti savo smegenų veiklą ir priimtų impulsus iš vis platesnės aplinkos. Jūsų 10 proc. veikia tik todėl, kad ji apima kasdienę žmogaus veiklą. Žmogus gali labai daug ką prisiminti, suprasti, analizuoti, skaičiuoti sudėtingus matematikos, fizikos, chemijos uždavinius. Jis pajėgia išjudinti smegenų veiklą iki didesnės nei vidutiniškai veikiančios normos. Bet vis tiek lieka dalis smegenų, kurios nefunkcionuoja. Bet jos ne degreduoja. Ta dalis laukia žmogaus progreso ir įsijungs tik tada, kai žmogus pradės suvokti subtilųjį pasaulį. Ši dalis bus svarbi bendros erdvės pažinimui. Tai yra Kūrėjo suteikta galimybė žmogui progresuoti ir priimti daugiau impulsų iš bendrosios erdvės. Taip sudaromos sąlygos žmogui sąmoningai įžengti į subtiliojo pasaulio erdvę ir ją priimti ne kaip iliuziją ar miražą, o kaip realybę. Mes nuolat duodame impulsus į žmogaus smegenis, kad jos suaktyvėtų. Bet čia negali būti vien techninis mūsų darbas. Žmogus turi siekti pažinimo, turi norėti suvokti naują savo gyvenimo erdvę ir naujas galimybes. Jeigu žmogaus nevaržo jo nepakeičiami įsitikinimai apie gyvenimą, tai mes galime jam suteikti galimybę suvokti plačiau, daugiau, aiškiau.

Jūs tikriausiai suprantate, kad vidiniame jūsų pasaulyje veiksmas vyksta daug platesnėje sferoje ir šis pasaulis yra daug didesnis, nei jūsų išorinis pasaulis. Vidinį pasaulį jūs suprantate tik kaip vidinius išgyvenimus, minčių, jausmų pokyčius. Bet nepriimate idėjos, kad vidinis pasaulis yra realus. Jis yra realesnis už išorinį, nuolat kintantį pasaulį. Išoriniame (kasdieniame) pasaulyje įtakos turi jūsų mintys, jūsų jausmai – tai, ką jūs išgyvenate ir tai išgyvendami, kuriate. O vidinis pasaulis – tai amžinybės pasaulis. Čia yra viskas. Jis yra realus, bet į jį įžengti galima tik per savo vidinius potyrius. Vidinis pasaulis nėra jausmai ir mintys, bet būtent per jausmus ir mintis (apmąstymus) jūs galite įžengti į tą pasaulio dalį. Vidinis pasaulis atveria kelius į subtilųjį pasaulį ir į dar subtilesnius pasaulius apie kurių egzistavimą dar nekalbėjome.

Vidinis pasaulis – tai reali erdvė, kurioje egzistuoja žmogaus siela ( ji tarpininkė tarp vidinio ir žemiškojo (išorinio) pasaulio) ir jūsų esybė. Žmogus, siela ir esybė (dvasia) jūsų išorinio pasaulio suvokimu yra trys atskiros dalys, bet tarpusavyje sujungtos. Vidiniame pasaulyje atskirties nėra. Yra visuma ir yra kitoks suvokimas, kas ta visuma yra. Jūs šias sudedamas dalis suvokiate iš žmogaus pozicijų, o vidiniame pasaulyje tai suvokiate taip, kaip tai yra iš tikrųjų. Kiekvienas žmogus, siekiantis pažinimo, turi atkreipti į vidinio pasaulio siunčiamus signalus: į nuojautą, į vidinį žinojimą, į regėjimus, į sapnus. Visa tai leis jums labiau atsiverti tam pasauliui, labiau pasireikšti  jūsų visumai. Jūs turėsite išmokti save išreikšti ne pagal žmogaus dabartinį suvokimą, o pagal savos visumos suvokimą. Kiekviena nauja idėja jums yra sunkiai suvokiama, bet mes nuolat duodame informaciją mažais žingsneliais ir ji nuolat yra vis kitokia. Ilgą laiką derinome jūsų mintis prie to, kad jūs įsiklausytumėte į savo vidinį balsą, o dabar sakome, kad būtent vidinis pasaulis yra tikrasis jūsų pasaulis. Žemiškoji išraiška tik labai maža dalis jūsų visumos. Bet ji yra reikalinga. Tik dabar norisi paraginti jus save priimti kaip visumą trijų sudedamųjų dalių: esybės, sielos ir žmogaus. Jūs turite išreikšti ne vien žemiškus instinktus ir žmogiškus siekius, bet turite suvokti savo sielos siekius ir galiausiai, išreikšti esybės siekius. Sakau, šiandieną jūs dar priimate informaciją pagal žmogiškąjį suvokimą. Bet atėjus laikui, jūsų smegenų veikla prasiplės ir jūs pradėsite save ir visą pasaulį (tiek išorinį, tiek vidinį) pažinti kitaip. Suvoksite tikrąją išraišką. Atskirties tarp vidinio ir išorinio pasaulio negali būti. Nes tai yra visuma, tai yra dieviškosios išraiškos visuma. Tai suvokę jūs gyvensite amžinybėje. Amžinybėje, kurioje egzistuoja viskas ir viskas yra reikalinga. Nėra atskirties, visur ir visados yra visuma.

Žmogaus sąmonė dabar yra suformavusi atskirtį nuo tos visumos ir atrodo, kad žmogus yra vienintelė gyva būtybė visoje Visatoje. Jeigu tu suformavai atskirtį ir nenori pripažinti kitokio pasaulio egzistavimo formų tai tu, žmogau, ir gyvensi savoje atskirtyje. Nes žmogaus mintis formuoja išorinį jo gyvenimą. Jis patikės tuo, ką pats suformavo. Bet atėjo laikas, kad jūs pagalvotumėte apie tai, kad yra amžinybė ir toje amžinybėje savo vietą turi žmogus, net su sava atskirtimi. Tai jis yra save atskyręs nuo visumos. Esybė ir siela tos atskirties nepripažįsta, bet žino, kad bendrajai išraiškai reikalingas žmogiškasis sąmoningumas. Tai virsmo taškas. Ir yra laukiama, kol žmogus subręs, kol pradės keistis jo požiūris į gyvenimą. Ir kas yra svarbiausia, požiūris į visumą.

Dabar formuojama nauja kolektyvinė sąmonė. Tai išorinio pasaulio darinys, bet jis yra labai svarbus žemiškajai išraiškai, svarbus žmogaus visumai. Naujoji kolektyvinė sąmonė leis atlaisvinti žmogaus sąmoningumą, padidės smegenų veikla ir tai leis lengviau apjungti tiek išorinį, tiek vidinį pasaulį. Vidinis pasaulis tik atsiveria žmogaus suvokimui ir mes norime, kad jį pažinotumėte ne kaip atskirtį suformavęs žmogus, o kaip visuma savosios struktūros. Tai bus kitos požiūris į save, į žmogaus gyvenimą. Link to mes einame ir dirbame. Todėl suvokiate, kodėl mes nebepalaikome rimtų jūsų planų, susietų su kasdiene veikla. Visi jūsų planai neturi reikšmės. Jie yra formuojami žmogaus, suformavusio atskirtį nuo visumos. Mūsų siekis pažadinti jūsų sąmoningumą, suaktyvinti jūsų vidinio pasaulio išraišką, o žemiškoji išraiška formuosis savaime, kaip pasekmė vidinių įvykių, o ne kaip pagrindinė gyvenimo kūryba.

Peržiūros: 1499 | Įkelta: Violeta | Tags: vidinis pasaulis tai amžinybės pasa, kolektyvinė sąmonė | Vertinimas: 5.0/3
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Sausis 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0