Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 8:31 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2014 » Lapkritis » 30 » Ugnies epocha
7:14 PM
Ugnies epocha

    Sveika, čia Hasėjas. Tu kasdien įžengi į žmogaus sukurtą nematomą pasaulį. Ir tu pamatai daug įvairių gyvenimškų situacijų. O šiandieną norėčiau tave palydėti į kitą erdvę. Ne žmogaus sukurtą, o Dievo – Visatos Proto.

   Tada prasidėjo vibracijų kėlimas šaukimu. Gal kokį pusvalandį. Vėliau panirau į meditaciją, atsijungė protas, smegenys net užkaito ir pradėjau rašyti, prisimerkusi, vos raides mačiau, bet atsimerkti negalėjau, nes jautėsi kitokia erdvė:

                      Sveika, čia Sanat Kumara.

                 Pasauliui reikalinga jėga, kuri išpranašautų tiesą. Tiesą apie Visatą. Tiesą apie Didžiąją Išmintį. Kasdien žmogus patiria savus išbandymus. Bet jis sukasi savo problemų rate. Laikas iš to uždaro rato pasitraukti. Laikas atverti akis ir pamatyti Tikrąją Tiesą. Žmogus nėra paženklintas gyventi uždarame rate. Jis gali pakelti galvą ir pažvelgti į erdvę, kurioje begalybė gyvybės formų formuoja savus gyvenimus. Žmogus įžengia į Naują epochą. Vandenį keičia Ugnies stichija. Vanduo leido žmogui subręsti, Ugnis degins visus nešvarumus. Ugnis išdegins nesantaiką. Ugnis išdegins skausmą, neviltį.

    Žmogus supras: perėjus Ugnį, įmanoma pažinti Tikrąją Tiesą. Ugnis sudegins visus tavo nešvarumus, žiūrėk, kad degant ugnyje, tu dar išliktum. Kad išliktų tavoji meilė, išliktų tikėjimas Aukščiausiu Protu, išliktum tu pats, kaip Didžiosios Išminties nešėjas per savo materialųjį pasaulį. Epochos keičiasi, žmogus galės pažinti Tikrąją Tiesą. Galės pažvelgti į pasaulį, kurį Dievas sukūrė. Dabar žmogus mato tik mažą erdvės ir laiko dalį. Nes žmogus suformavo neteisingas mintis ir Dievo suformuotą pasaulį pavertė savo žaidimų aikštele. Laikas apsivalyti. Laikas suaugti ir imtis atsakomybės už tai, kaip naudojate dieviškąją energiją. Pakanka jau barstyti smėlio saujas pro pirštus. Laikas statyti pilis. Laikas išeiti į platųjį pasaulį. O jis atsiveria tik pažinus kitą pasaulį, tik išmokus sukelti savo vibracijas.  Jeigu tai atliksite sąmoningai – Ugnis jūsų nesudegins. Jūs pereisite per Ugnį ir tapsite švarūs ir atviri naujam pasauliui. Čia jus pasitiks Didieji Žemės sergėtojai. Jie papasakos jums Visatos paslaptis. Jūs tapsite lygiaverčiais Didžiosios Visatos gyventojais. Didieji Žemės sergėtojai suteiks jums paramą ir pagalbą. Nes jie žino! Jie žino žmogaus galią. Jie žino žmogaus sąmoningumo galimybes. Jie žino Meilės jėgą. Jie žino žmogaus dieviškosios energijos paskirtį. Atėjo Laikas žmogui kurti. Kurti pagal Dieviškumo principus ir kurti Didžiojoje Erdvėje. Jūsų sąmoningumas keisis. Jūsų suvokimas apie žmogaus gyvenimo prasmę keisis 100 procentu. Žmogus nėra sukurtas nuolatiniam bėgimui problemų rate. Pamirškite tai. Atlaisvėkite. Pajuskite galią. Dieviškąją galią.

Žinoma, jūsų ego sudegs Ugnyje. Ir, kam gaila atsiskirti su savuoju ego – tas patirs skausmą. Tas patirs beviltiškumą. Ego degs. Ir jeigu tu prie jo prisirišęs – tau skaudės. Jeigu tu esi tik tavasis ego – tai tu sudegsi. Sudegsi Tiesos Ugnyje. Nebėra to pasaulio, kurį kūrė žmogus su savo ribotu protu ir didžiuliu ego. Nebėra. Gal Žemėje jis dar tebėra, ir dar bus keletą metų, bet energetiniame lygmenyje to pasaulio nebėra. Žemų vibracijų pasaulio ateityje nebėra! Pasiruoškite tam, pasitikite Ugnies epochą pažinę save, pajutę savo vidinio Aš balsą, ištieskite savo mintis į ateities horizontus. Prabuskite. Varpai skamba ir jie skamba Tau. Tavo ego praranda prasmę, tai jo mirties akimirka. Bet tavajai sielai ateina šventė. Ji džiūgauja, ji žino. Dievo Didžiosios Išminties valanda ateina į žmogaus sąmonę. Jūs tapsite pajėgūs priimti Didžiąją energiją į savo širdį, į savo protą, į savo suvokimą ir gyvenseną.

Ateityje nebėra jūsų dabartinio pasaulio ateities. Ateityje yra pasaulis, kuris gali susiformuoti iš aukštų žmogaus sukurtų vibracijų. Tai pasaulis, sklidinas Išminties ir Meilės. Įeikite į jį su pakelta galva, su nauja atsakomybe ir ryžtu. Jūs galite būti Kūrėjais. Jūs galite suvokti Didžiąją Tiesą. Jūs galite ją pažinti ir pamilti tą pasaulį. Atsiverkite Meilei ir Išminčiai.

Pagarba Jums, kurie sugebėjote suvokti šio laiško prasmę. Ir tegu jus lydi Dievo Išmintis.

Iki susitikimo. Aš Jūsų laukiu. Jūsų Žemės Sergėtojas.  

Peržiūros: 1325 | Įkelta: Violeta | Tags: ugnies epocha, tikroji tiesa | Vertinimas: 5.0/10
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Lapkritis 2014  »
SePiAnTrKePeŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0