Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-04-19, 1:24 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Balandis » 1 » Trys galios
8:31 AM
Trys galios

          Guan In. Atėjo laikas pasauliui pasakyti: susimąstykite. Susimąstykite, ką jus žinote apie save, ką žinote apie žmonijos praeitį ir ateitį. Ką žinote apie tikrąjį žmonijos virsmą. Ne civilizacijų susikūrimą ir žlugimą, o žmogaus, kaip Dievo Kūrinio, virsmo procesą. Aš labai linkiu pamąstyti apie žmogaus vystymosi kelią.

                      Pasaulis yra nuostabus. Labiausiai nuostabus todėl, kad Dievas suformavo savęs dalelytę – žmogų. Žmogų, turintį kūną, turintį minties galią, turintį meilės jėgą. Tai trys sudedamosios galios, kurios sudaro sąlygas vystytis dieviškai energijai materialiame pasaulyje. Žmogaus kūnas – tai sukoncentruota energija. Į kūną įeina visos Visatos sudedamosios dalys. Jos gali išsiskleisti ir vystyti vis kitokį savo pasaulį. Kūnas yra kintantis. Tik jis kinta tam tikro laiko ribose. Ne tik fiziologiškai, bet ir energetiškai. Jeigu kinta, vadinasi, atsiranda naujos vidinės galimybės. Šios galimybės paskatina keisti savo gyvenimo įpročius ir pradėti gyventi taip, kaip jums tos galimybės siūlo. Visados galite gyventi pagal įprastą režimą ir įprastus standartus, bet laikai keičiasi ir jums suteikiamos naujos galimybės. Tad išmokite jomis naudotis. Įsivaizduokite ypatingą aparatūrą, kuri gydo širdį greitai ir šimta procentų kokybiškai. Džiaugtųsi kiekviena ligoninė turinti tokią aparatūrą. Bet jeigu nėra žmogaus, galinčio dirbti su ta aparatūra – tai kam ji reikalinga? Ji taptų metalo laužu, o vietoj to su tinkamu žmogumi, darytų stebuklus. Todėl tau sakome – aparatūra tau suteikta. Išmok ją įvaldyti ir galėsi padėti šimtams žmonių. Kaip kiekvienas žmogus turi prisitaikyti prie naujų galimybių, taip ir tu turi prisitaikyti ir išmokti įvaldyti naująją jėgą. Mes pradedame pokalbį apie naujo kelio pradžią.

                      Pradžia, nes tu ėjai pažinimo keliu, energijų suderinamumo keliu, tu mokeisi, keiteisi. O dabar prasideda naujo etapo pradžia. Aš, Guan In, skelbiu tave savo pasiuntine. Lai kiekvienas mano ištartas ir tavo užrašytas žodis būna vertinamas. Būti pasiuntine – pirmiausia, tai didžiuliai reikalavimai, keliami tam žmogui. Tai ypatingo susikaupimo ir darbo reikalaujanti pasiuntinystė. Ir ištvermės. Aš siunčiu tau savo spindulį. Lai mano meilė tave apgaubia ir suteikia jėgos šiame tavo gyvenimo cikle.

Peržiūros: 1167 | Įkelta: Violeta | Tags: trys galios, Guan In | Vertinimas: 5.0/8
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Balandis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0