Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 12:49 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Liepa » 24 » Tiesos kalavijas ir pažinimo skydas
8:24 AM
Tiesos kalavijas ir pažinimo skydas

Aš, Arkangelas Mykolas, atėjau pas jus šiandieną tam, kad supažindinčiau su bendravimo forma ir taisyklėmis. Kiekvienas žmogus gauna savo informaciją ir pagal ją turi gyventi. Vidinis žinojimas – tai tikrasis žinojimas. Tai tiesa. Ne nuojauta ar įsiklausymas, o vidinis žinojimas. Aš žinau, kad turiu taip elgtis ir nėra jokių svarstymų, jokių analizių kodėl, kaip ir t.t. Yra žinojimas. Nes jis susiformavęs subtiliajame pasaulyje, jis atitinka tavo vystymosi kelią, o su savo emocijomis ir protu, tu gali nesuvokti tikrojo kelio. Bet, jeigu klausysies vidinio žinojimo, jis tave ves pažinimo link. Jis tave ves tau skiriamu keliu. Taip tu greičiau įgyvendinsi savo sielos siekius, taip greičiau įvykdysi karmines užduotis. Vidinis žinojimas – tarsi „špargalkė“. Joje užrašyta, kaip turi gyventi. Ar pasinaudosi ta galimybe ar ne – priklausys nuo tavęs. Nes, kai pasinaudoji slaptais užrašais per atsiskaitymą – tu gauni gerą pažymį. Žinoma, mes neskatiname naudotis tikromis „špargalkėmis“ jūsų gyvenime. Bet pasinaudoti vidiniu žinojimu – taip. Tada tu gausi „gerą įvertinimą“ savo gyvenimo. Vidinis žinojimas – tai rami būsena, be įtampos, be svarstymų. Tiesiog žinai. Kai atsiras branda, atsiras ir vidinis žinojimas. Ir vėl grįžtame prie to, kad vidinė branda veda jus teisingu gyvenimo keliu. Turite pajausti gyvenimo skonį. Turite išmokti įvertinti savo gyvenimą ir patys jį formuoti. Problema ta, kad jūs, iš principo, nežinote, koks turi būti subrendęs žmogus ir paaiškinti to neįmanoma, kol pats žmogus to jausmo neišgyvena. Tai vidinė laisvė, tai sąskambis su Dievu, tai bendravimo džiaugsmas ir t.t.

Simbolinis pažinimo skydas – tai apsauga nuo jūsų ego. Juo labiau pažinsite bendrąją erdvę – tuo mažesnis bus jūsų ego. O pažinimo procesui labiausiai ir trukdo jūsų prisirišimai, troškimai, tariami įsipareigojimai. Susiformavus pažinimo skydui – jūs einate tikruoju savo keliu. Jūs sugebate suvaldyti savas emocijas, savas mintis. Jūs suvokiate, kas jums iš tiesų, svarbiausia ir kas svarbiausia bendrąja prasme. Mes jus mokome, palaikome, saugome nuo tamsos jėgų. Bet nuo jūsų vidinių išgyvenimų, nuo jūsų ego įtakos jums patiems, apsaugoti negalime. Lieka tik suteikti galimybę jums apsisaugoti su pažinimo skydu. Juo daugiau žinosite – juo mažiau jus valdys jūsų ego ir jus, per jūsų ego, įtakojančios tamsiosios  jėgos. Tik pažindami save ir Visatą, galite apsisaugoti nuo to, kas trukdo jums vystytis.

Kasdien žmonės patenka į tam tikras bėdas, prašo pagalbos, bet dažnai mes negalime niekaip kitaip padėti, tik įteikdami pažinimo skydą ir tiesos kalaviją. Mes sakėme – simboliai išreiškia idėją, plačiąja prasme. Su iškeltu tiesos kalaviju ir su jus apsaugančiu pažinimo skydu, galite eiti teisingu savo vystymosi keliu. Tiesos kalavijas – tai jūsų sąskambis su Dievu. Taip jūs priimate tikrąją tiesą į savo širdį ir protą. Jūs turite žinoti, norint tinkamai išgyventi savo gyvenimą, reikia laikytis tam tikrų taisyklių: suvaldyti savojo ego troškimus ir įsiklausyti, ką jums kužda Dievo dvasia.

Su galinga apsauga jus globojantis Arkangelas Mykolas

Peržiūros: 1488 | Įkelta: Violeta | Tags: tiesos kalavijas, arkangelas Mykolas, pažinimo skydas | Vertinimas: 5.0/6
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Liepa 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0