Visatos pažinimo link

Trečiadienis, 2024-04-17, 0:36 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2014 » Birželis » 21 » Tiesos išraiška
10:42 AM
Tiesos išraiška

      Sveika. Čia Sūrja. Kasdienybėje išreikšti Dievo Tiesą nėra lengva dėl žmonių suformuotų idėjų ir taisyklių ( kad ir religinių). Tu pajutai Kristaus energiją, suvokei, kad Kristus atėjo į Žemę tam, kad išsijudintų žmonių sąstingis mąstyme apie Dievą. Daugelis žmonių ieško atsakymų įvairiuose skaitymuose, susibūrimuose, religinėse tiesose. Pats ieškojimas Tiesos – yra sveikintinas dalykas. Bet Tiesą reikia išgyventi širdimi. Reikia išjausti tą jausmą ir jį pritaikyti kasdienybėje. Praėjusi vakarą kalbėjau, kaip sunku išlaikyti mintį aukštų vibracijų lygmenyje. Taip, mes suprantame kaip sunku išlaikyti sąmoningumą aukštame lygmenyje visą dieną. Kas tai sugeba padaryti, tai jis ne tik sau susikuria gražią dieną, bet išspinduliuoja geras emocijas (tyras emocijas) į aplinką. Aukštos vibracijos aplinkoje įsitvirtina tik per sąmoningą žmogaus veiklą. Jūs paskleidžiate aplink save aukštas vibracijas (geras emocijas). Jos įsilieja į kito žmogaus energetinį lauką ir įsitvirtina. Kitą kartą tam „kitam žmogui“ bus lengviau ilgiau išlaikyti mintį aukštų vibracijų lygmenyje. O po kurio laiko jam pavyks ir dieną suformuoti aukštų vibracijų lygmenyje. Iš pirmo žvilgsnio – tai taip paprasta: būk laimingas, dalinkis laime su kitais ir laimės atgarsis persiduos kitam. Tai paprasta (nes Dievas sukūrė paprastą gyvenimą), bet suprantate kaip iš tikrųjų tai sunku. Žmogui reikalingos didžiulės pastangos tam, kad visą dieną išlaikytų nuoširdų optimizmą, paprastumą, supratingumą. Apie tai labai rimtai kalbu. Nes tik išmokus pasitikėti Dievu, išmokus vertinti gyvenimą, išmokus džiaugtis smulkmenomis ir šia diena, gali keisti pasaulį. Gali padaryti jį geresnį ir gražesnį. Juo daugiau nuoširdžiai laimingų žmonių, tuo aplinkoje daugiau aukštų vibracijų. Atlaisvėja energetika, jungiasi „pagalba“ iš subtiliojo pasaulio. Formuojasi naujas pasaulis. Ir tik todėl, kad šią dieną praleidai pakylėtai, pajutęs artumą kitam žmogui, išspinduliavęs iš savęs šilumą, švelnumą, gerumą. Viskas paprasta. Bet tas paprastumas daro stebuklus ir kuria naują ateitį. Noriu paskatinti žmones stengtis savyje išlaikyti geras emocijas, geras mintis kuo ilgiau savyje. Taip jūs padedate ne tik sau, bet ir visam savajam pasauliui.

                      Aš aplankysiu jus dažnai. Nes tik pradedate suvokti Naujojo Pasaulio Esmę. Reikalingas palaikymas ir parama. Pakylėtieji Valdovai ateis su didele jėga. Reiks labai daug dirbti. Pastoviai. Ir dieną, ir miegant. Apkrova didžiulė. Laiko suvokimas keisis iš esmės. Nes tai nebeturės įtakos tavo gyvenimui. Amžinybė atveria savo vartus. Čia laikas neskaičiuojamas. Skaičiuojami darbai, potyriai, išgyvenimai, suvokimai ir t.t. Atleisk, Violeta, bet tavo buvęs gyvenimas baigiasi su lyg iniciacijos priėmimu. Tu perėjai į kitą pakopą ir formuoji kitokį gyvenimą. Materialioji išraiška pasireikš vėliau, bet bangos energetiniame lygmenyje jau kyla. Tai sakau tik todėl, kad įprastum stebėti savo gyvenimą ir eitum į priekį.

                      Iki, čia buvo Viešpats Sūrja, atėjęs šią dieną pabūti su tavimi ir pasidžiaugti esamais pokyčiais tavo Žemėje. Pakylėtieji Valdovai kalbina daugybę žmonių Žemėje, bet retas kuris išgirsta tą šnabždesį. Noriu pasakyti, kad Dievo sūnus kreipiasi į visą žmoniją, padeda visiems įsiklausyti į save, kontakto ieško su visais. Ir labai džiaugiasi atgarsiu. Mes matome tikrąsias žmonių pastangas ir labai jas vertiname. Ne todėl, kad jūs „mažesni“ ir gerai elgiatės, o todėl, kad jums pavyksta suvokti Dievo Tiesą ir tą Tiesą išgyvenate. Jums sekasi išreikšti dieviškąją dalelytę, esančią jumyse savo veiksmuose, mintyse, kūryboje. Su tuo ir sveikiname. Mūsų visų siekis vienodas – išreikšti Dievo Tiesą. Ir kiekvienas mėginame tai išreikšti pagal savo galimybes. Jūs Žemėje, mes – subtiliajame pasaulyje.

Peržiūros: 1486 | Įkelta: Violeta | Tags: Naujojo pasaulio esmė | Vertinimas: 5.0/4
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0