Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-04-18, 4:00 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Liepa » 7 » Šviesos fokusas vėl pasiekė Žemę
8:43 AM
Šviesos fokusas vėl pasiekė Žemę

Arkangelas Gabrielius

Šviesos fokusas vėl pasiekė Žemę. Jis apgaubė žmoniją ir leidžia Pakylėtiesiems Valdovams toliau pagelbėti žmonėms. Deja, kiek daug žmonių nesuvokia ir neįvertina šios pagalbos. Mums nereikia pripažinimo ir garbinimo. Mes norime, kad žmogus žinotų, jog turi nuolatinius draugus, kurie turi galios jam padėti. Deja, yra kaip yra. Iš vienos šalies fokusas patraukiamas, bet jis nėra nuimamas nuo Žemės. O kodėl galėtų būti nuimtas? Todėl, kad nebūtų žmonių, turinčių tyrus ketinimus pažinti ne tik Dievą, bet ir visą subtilųjį pasaulį, visus materialiuosius pasaulius. Mes suformavome pagrindinį šviesos fokusą į grupę, ne į vieną žmogų, kaip buvo prieš tai. Tai leidžia padalyti šviesos srautus į daugelį žmonių kūnus ir nuimti įtampą nuo vieno žmogaus, kuris dar nebuvo pasiruošęs vienas priimti viso pagrindinio fokuso. Bet tai nėra taip svarbu. Svarbu, kad kiekvienas grupės narys tą šviesą priims ir išspinduliuos pagal savo galimybes: pagal savo suvokimą, ryžtą, energetinį švarumą. Bet ši šviesa, nors ir susilpninta, bet eis į Žemę. Kai šviesos fokusas koncentruojasi į vieną žmogų, tyrą žmogų, jo galia išspinduliuoti tą šviesą nesiblokuoja. Šiuo atveju, galia blokuosis, bent jau kol kas. Bet yra grupėje keletą žmonių, kurie sugebės atlaikyti to fokuso pagrindą. Labai tikiu jų atsidavimu šiam darbui, jų ryžtu žengti Dievo Meilės ir Tiesos keliu. Čia negali būti jokio susireikšminimo. Susireikšminimas tik stabdo šviesos srautą. Negali būti jokios baimės, tai taip pat stabdo srautą. Turi būti tik tyras ketinimas tą šviesą išskleisti ten, kur Pakylėtieji Valdovai siūlys ją išskleisti. Viso darbo esmės dar jums nepasakysime, bet kiekvieną ruošime jo pagrindiniam darbui. Kol kas jūs tik mokotės, atskleidžiate savo vidines galias. Iki bendro darbo, galingo darbo, kai bus pajungti visi galingieji šviesos srautai – dar toli. Bet mums svarbu išlaikyti pagrindinį šviesos fokusą Žemėje ir tai pavyko. O darbai laukia patys įvairiausi ir visi tam turės būti dvasiškai, psichologiškai ir fiziškai pasiruošę. Ką reiškia „fiziškai“? Tai, kad turite gyventi taip, kad jūsų nekamuotų ligos ir sąstingis. Energija turi lengvai ir paprastai tekėti tiek per kūną, tiek per mintis, tiek per emocijas. Niekur neturi užstrigti. Mokyti vieną žmogų yra lengviau. Galimi konkretūs mokymai bet kur ir bet kada. Grupės nariai ne visados suvokia, kad juos mokome, todėl lieka laiškai ir asmeninė branda.

Violeta – Maitrėja, atėjo laikas atsiverti Kristaus energijai. Tai nauja užduotis. Turi paruošti knygas spaustuvei ir pradėti susitikinėti su žmonėmis. Bet ne tik kalbėti, bet ir išspinduliuoti Kristaus energiją. Mes norime, kad žmones kaip galima daugiau pasiektų Kristaus energija. Tu nebedirbsi su konkrečiu žmogumi (nebent tik savo laisvalaikiu, o jo praktiškai nebus). Tu turėsi eiti į susitikimus ir kalbėti. Bet, labiausiai, tai skleisti Kristaus energiją. Turėsi išmokti greitai pasijungti ir išspinduliuoti šią energiją bet kurioje vietoje, bet kokiu laiku, bet kokiems žmonėms. Lai salėje būna tik pora žmonių, priimančių tą energiją – bet ji pakeis tų poros žmonių likimą, pakeis energetiką, įleis daugiau šviesos. Ir taip tu eisi per Lietuvą, vėliau per Žemę, ieškodama tų poros žmonių kiekviename krašte. Deja, kiti grupės nariai negali išskleisti šios energijos. Tau buvo suteikta ši galia seanso pabaigoje. Tu gavai Kristaus Meilę, Kristaus galią keisti žmonių likimus, tai yra, pataisyti sveikatą, įvykius, viską, kas susieta su atlaisvinta energetika. Todėl tu turi atsakingai ruoštis tam žygiui. Paruošk knygas spaustuvei ir pradėk dirbti su Kristaus energija. Pasikviesk Jį ir dibrk. To aiškinti negalime, tai privatu. O visa kita, tai Dievo valioje. Ar bus laiškų – taip, žinoma. To reikia tavo skaitytojams, to reikia visiems žmonėms. Bet yra dalis, kurie jų neskaito, o tau juos reikia pasiekti ir pakeisti.

Tu žengi mažais žingsneliais į priekį, nes turi atsilaisvinti nuo savo kompleksų, nuo senų įsitikinimų. Tu mokeisi rašyti, mokaisi dirbti su žmonėms ir dabar turėsi išmokti išskleisti Kristaus energiją. Jeigu tai sėkmingai pavyks, o tuo tikime, tu galėsi tiesiogiai priimti Viešpats Maitrėjos energiją. Bet apie tai vėliau.

Peržiūros: 1102 | Įkelta: Violeta | Tags: arkangelas Gabrielius, viešpats maitrėja | Vertinimas: 5.0/4
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Liepa 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0