Visatos pažinimo link

Šeštadienis, 2024-04-27, 4:22 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Rugpjūtis » 14 » Spinduliuotės jėga
10:29 AM
Spinduliuotės jėga

Sveiki, čia motina Teresė. Man didžiulė garbė jungtis prie jūsų. Aš galiu savo energiją padovanoti tam, kad žmonijos vystymasis labiau atitiktų Dievo planą. Kiekvienas „mokytojas“, kuris jungiasi prie žmogaus, perleidžia jam savo energetines sankaupas, kad tik žmogus sugebėtų pakelti savo vibracijas. Tikslas šis dabar yra pagrindinis. Pakelti vibracijas. Todėl mes ir perleidžiame savo energijos sankaupas savo pasirinktiems žmonėms. Žmogus, savo gyvenimo būdu puikiai moka pakelti savo vibracijas, bet su mūsų pagalba tai vyksta sparčiau ir rimčiau. Energetika atlaisvėja, vadinasi  gali žmogus suvokti daugiau, gali labiau save išreikšti. Mūsų tikslas, kad žmogaus energetinis laukas būtų švaresnis ir galėtų labiau susiderinti su subtiliojo pasaulio energetika.

Pasauliai susilieja. Tai neturi būti susitrenkimas ir žiežirbos. Nes jei labai aukštos vibracijos (tokios, kokios yra subtiliajame pasaulyje), smarkiai užspaustų žemų vibracijų pasaulį, tai įvyktų susidūrimas. Žemos vibracijos neatlaikytų, žmonėms būtų labai sunku, blogėtų sveikata, psichika. Bet dabar vyksta pasaulių susiliejimas. Vadinasi, vibracijos turi prisiderinti. Turi atsirasti sąskambis. Nėra tikslo sužeminti subtiliojo pasaulio vibracijas ir sustabdyti vystymosi. Tikslas yra pakelti žemas vibracijas. Vadinasi, keistis turi žmogus. O kad jis lengviau ir sparčiau keistųsi yra suteikiama įvairi pagalba. Pagalbą gauna kiekvienas žmogus. Bėda, kad savo protu ir visuomeninių normų įtaka, tą pagalbą sužlugdote. Jeigu išmoktumėte įsiklausyti į savo vidinį balsą – jūs suprastumėte, kiek daug gaunate. Todėl labai svarbu suvokti, kad vidinis balsas – tai jūsų aukščiausiojo aš balsas. Tai jūsų sielos ir esybės balsas. Šis balsas pasako, kodėl žmogus gyvena žemėje. Pasako visas jo užduotis. Bet, jeigu žmogui nepatinka tai, ką jis girdi, mes padėti negalime. Žmogus turi rinktis: gyvent pagal vidinį balsą ar pataikaut sau, savajam ego.

Mes, jūsų „mokytojai“ padedame pakelti jūsų vibracijas ir taip suformuoti sklandų pasaulių susijungimą. Štai kodėl, taip stengiamės jums pateikti išsamią informaciją. Nes be informacijos jums, iš tiesų, bus sunku išgirsti ir savąjį vidinį balsą.

Kiekvienas, kuris jungiamės į jūsų žemiškąją erdvę, ne tik pakeliame vibracijas, bet perduodame savo energetines dalelytes, savo spinduliuotės jėgą. Kiekvienas iš mūsų turime savo energetinius ypatumus. Todėl įvairiname jūsų spinduliuotės jėgą. Jūs išspinduliuojate labai mažai savosios energijos. Ji būna mažai veiksminga, todėl mes per jūsų energetinį lauką, išspinduliuojame savo jėgą. Ir jungiamės konkrečiai prie to žmogaus, kurio spinduliuotė labiausiai atitinka mūsų kryptį. Prie tų, kurių suderinamumas didžiausias. Juo daugiau subtiliojo pasaulio energijų prisijungs prie žmogaus, juo lengviau kils vibracijos. Tuo lengviau vyks pasaulių susiliejimas. Ačiū, kad ieškote, ačiū, kad siekiate pažinimo ir atsiveriate Dievo Išminčiai ir Meilei. Mes visados su Jumis kartu.

Motina Teresė

Peržiūros: 1139 | Įkelta: Violeta | Tags: Motina Teresė | Vertinimas: 5.0/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0