Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-04-25, 8:50 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Balandis » 19 » Serapio Bėjaus šaukinys
6:27 AM
Serapio Bėjaus šaukinys

Serapis Bėjus

Aš grįžau, turim darbo. Einant tikslingu keliu visados atsveria naujos galimybės. Todėl Aš grįžau ir tęsiu savo užduotis. Aš noriu jums padovanoti savo šaukinį:

„Vardan to, AŠ ESU, KAS ESU kviečiu tave Numylėtini Serapi Bėjau, ateik į mano širdį ir išskleisk savo šviesą per visus mano kūnus. Atlaisvink mane nuo mano suvokimo blokų, atlaisvink nuo senos tiesos gniaužtų. Suteik man vidinio pajautimo kas aš esu ir kur aš turiu eiti. Nušviesk mano kelią savo meilės spinduliais.“

Šis šaukinys padės jums atsilaisvinti iš sąstingio, kuris jus sukaustęs jau tūkstančius metų. Pasaulį reikia pažinti, o kaip jį pažinsite, jeigu jus kausto seno suvokimo gniaužtai. Čia nepakanka ieškoti žinių apie visatą, apie kitus pasaulius, pagaliau, apie mus, Pakylėtuosius Valdovus. Čia reikia sugebėti atsiverti visai naujam pajautimui savo širdyje. Laiškai – tai tik gairės, ko siekti, kaip išgyventi dieną, ko tikėtis. Viską turite patirti asmeniškai per savo išjautimą. O šis išjautimas sudrebins nusistovėjusias tiesas, nusistovėjusią sampratą apie gyvenimą. Kai skaitai literatūrą, bet neišgyveni virsmo, tai nieko keisto nejaučiate ir viskas atrodo lengva, paprasta. Bet kai tavyje prasideda virsmas, kai, pagaliau, tu sugebi priimti aukštesnio dažnio vibracijas, tavo psichika pradeda kovoti, prieštarauti naujiems potyriams. Prasideda abejonės, netikėjimas tuo, ką jauti, ką žinai. Atsiranda baimė, kad nieko nebesupranti. Tai virsmo procesas. Tai senos tiesos, esančios tavyje, išjudinimas. Tavyje esanti informacija maištauja, kai į tavo sąmonę ateina naujas pajautimas pasaulio.

Bet nebijokite to proceso, žinokite, kad taip gali būti. Kalbu su tais, kurie išgyvena virsmą vieni patys, kurių nepalaiko aplinkiniai ir kurie neturi su kuo pasitarti, pasiguosti, nurimti. Todėl ir formuoju šaukinį. Kvieskite mane į pagalbą. Aš išgirdęs šaukinio skleidžiamas vibracijas, ateisiu į pagalbą ir atlaisvinsiu jus nuo seno mąstymo gniaužtų. Bet kvieskite mane tik tada, kai tikrai norite pokyčių. Nes, kai Aš suteiksiu savo pagalbą, tai valymosi procesai prasidės ir jus nebegalėsite gyventi kaip seniau. Keisis jūsų vertybės, jūsų gyvenimo stilius. Jūs turėsite daug ko atsisakyti, tame tarpe ir savo stipriojo ego. Aš neateisiu tam, kad tą akimirką tik paguosčiau, nuraminčiau ir suteikčiau jums lengvumo, o jūs atsigavę vėl gyventumėte kaip gyvenę. Aš neateisiu vardan jūsų ego gerovės. Aš ateisiu tik ten, kur siela šauksis pagalbos, kur jūs sąmoningai prisiimsite atsakomybę už savo virsmo eigą.

Aš suteiksiu jėgą tam, kuris prašys pagalbos atsilaisvinti iš savo mąstymo sąstingio, kuris nori peržengti savo suvokimo ribą ir kuris pasiruošęs išgyventi suaktyvintą karmą,, vardan savo sielos brandos.

Šaukinys – tai stiprus energetinis užtaisas, galintis padėti žmogui. Tai sukoncentruota dieviškoji energija ir ji turi būti naudojama tikslingai. Jeigu šaukinius (visus) naudosite egoistiniams tikslams, tai jūs susiformuosite didžiulę karmą. Ir vietoj norimos pagalbos, prisišauksite tik papildomų bėdų.

Bet Aš džiaugiuosi, galėdamas prisidėti prie jūsų tobulėjimo, prie jūsų vidinio atsilaisvinimo. Tie, kurie kasdien skaitot laiškus ir laikas nuo laiko skaitote violetinės liepsnos liepinius, jūs jau einate savo naujuoju keliu. Jūs drąsiai kvieskite mane, naudokitės šiuo šaukiniu. Jums reikalinga pagalba, atlaisvinant jus nuo per amžius suformuotos „tiesos“. Aš pasiruošęs padėti.

Su meile, Serapis Bėjus

Peržiūros: 1501 | Įkelta: Violeta | Tags: Serapio Bėjaus šaukinys, šaukinys, ego, Karma | Vertinimas: 5.0/12
Viso komentarų: 1
1 Dalia  
0
Dėkoju

Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Balandis 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0