Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 6:22 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Rugpjūtis » 2 » Priešaušris naujosios epochos
12:54 PM
Priešaušris naujosios epochos

Kuthumi

Aš sugrįžau. Kiekvienas Mokytojas turi savo paskirtį ir kiekvienas į žemišką veiklą įsijungia tada kai tam yra pasiruošusių žmonių. Gali būti didžiuliai norai padėti žmonėms, bet jeigu neateina laikas, jeigu nėra žmonių brandos, tai nėra apie ką kalbėti ir mes, Pakylėtieji Valdovai, dirbame kitose sferose. Bet kai gauname informaciją apie tam tikrus pokyčius Žemėje ir žinome, kad tie pokyčiai suteikia galimybę mums dirbti Žemėje, tai grįžtame. Mums nėra sudėtingas procesas pereiti nuo vienų darbų prie kitų. Mūsų sąmonė leidžia apjungti daugybę darbų vienu metu. Mes galime matyti viską viename pasaulyje ir taip pat gerai stebėti kitus pasaulius. Tiesa, dėmesį atkreipiame tik į tai, kas spinduliuoja tam tikro dažnio energiją. Milijonai žmonių spinduliuoja žemo dažnio energiją, tai jų mes nematome. Bet dėl to nepergyvename, nes su jais mes dirbti negalime, todėl ir nesekame jų veiklos. Bet tai nereiškia, kad tie milijonai žmonių gyvena be priežiūros. Jiems padeda angelai, Arkalngelai ir kitos subtiliosios būtybės. Sudėtingiau su tais žmonėmis, kurie pasijungę prie tamsos egregoro. Su tais dirbti yra iš tikro nelengva, nes jų sąmonė visai nepriima šviesos. Būna kai tamsos egregorai žmogų apsupo dėl kai kurių neteisingų jo poelgių, tada subtiliosios būtybės daug dirba ir atlaisvina žmogų iš tokių gniaužtų. Blogiausia su tais, kurie sąmoningai pasirenka tamsos jėgas. Tokie žmonės tik stebimi šviesos jėgų, bet įtakos niekas nedaro. Žmogus laisva valia pasirinko tamsos jėgas, todėl lieka tik stebėti jo gyvenimą iš šono ir tikėtis, kad kažkuris gyvenimo įvykis jį sukrės taip, kad atsitokės ir jis pereis į šviesos pusę. Galiu pasakyti, kad taip atsitinka retai. Tamsos jėgos iš principo nėra blogos, bet jos turi savo gyvenimo, išlikimo taisykles. Joms reikia žmogaus gyvybinės energijos ir jos labai pataikaus žmogui, kad tik tą energiją gautų. O kai žmogus nemoka suvaldyti savo ego ar savo negatyvių jausmų, tai tamsos jėgos apsupą jį, jo artimuosius ir maitinasi jų energiją. Padėti galima tik tada, kai žmogus atsuka savo žvilgsnį į šviesą. Kai jo poelgiai parodo jo siekį keistis, atgailauti, norą padėti kitiems. Bet koks mažas gerumo virptelėjimas duoda signalą subtiliajam pasauliui, kad reikia suteikti progą išsivaduoti iš tamsos jėgų. Ir žmogus tokių progų gauna. Gauna ir ne vieną, bet būna, kad nepasinaudoja. Netiki ta pagalba, nenori įdėti daugiau pastangų savęs keisti, nenori atsisakyti įprasto gyvenimo ir t.t. Vėl sugrįžta į tamsos jėgų glėbį.

Bet šiuo metu aš noriu pakalbėti apie tai, kad jūs sugebate uždegti tuos žiburius, kurie simbolizuoja galingą pokytį jūsų gyvenime ir kurie suteikia galimybę dirbti man jūsų žemiškoje erdvėje. Žemė vystosi pagal tam tikrą programą ir yra numatytos tam tikros vystymosi pakopos. Jeigu jūsų sąmonė subrendo pakilti viena pakopa aukščiau, tai ateina dirbti tie, kurie atsakingi už tą laikotarpį.

Pokyčiai laukia didžiuliai. Kai procesas prasideda, viskas išsisuka ir rieda nauju keliu su didžiule jėga. Atsilaisvinant karminiams blokams, žmogaus sąmonė atlaisvėja. Gilėja pasaulio pažinimas ir atsiveria nauji veiklos horizontai. Tie horizontai parodo priešaušrį naujosios epochos, kuri ateina į Žemę. Todėl sveikinu jus, galinčius prisidėti prie to proceso. Nesvarbu ar esate komandos dalis ar skaitytojas, bet jeigu jums svarbi ši žinia, vadinasi jūs esate tame kelyje už kurio veiklą esu atsakingas ir aš. Vadinasi, gyvensime toliau kartu, pažinsime pasaulį kartu. Gal nebus labai lengva, bet įdomu, neįprasta ir gera - tai tikrai.

Su meile ir tikėjimu, Kuthumi

Peržiūros: 1216 | Įkelta: Violeta | Tags: Kuthumi, karminiai blokai, epochos, egregorai | Vertinimas: 5.0/11
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0