Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 6:17 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Vasaris » 5 » Pokalbis su vienuoliu, esančiu meditacijoje
6:04 PM
Pokalbis su vienuoliu, esančiu meditacijoje

    Gilioje meditacijoje būnama tada, kai siekiama įveikti negatyvios energijos įtaką, slopinančias  žmogiškąsias/dieviškąsias galias. Gili meditacija, trunkanti nuo keliasdešimt dienų iki kelerių metų, ypatinga tuo, kad žmogaus sąmoningumas iškeliauja į subtiliojo pasaulio erdvę ir taip tiesiogiai kontaktuoja su aukštesnėmis jėgomis. Per mūsų kūnus pereinanti energija transformuoja Žemės negatyvumą. Tai tiesioginis ir švariausias kanalas perteikti aukštų energijų virpesius į Žemę. Šis perdavimas nėra esminis darbas. Svarbiausia, peržengti žmonių kolektyvinę sąmonę ir leisti žmogaus sąmoningumui pasireikšti aukštame energetiniame lygmenyje. Nors aš ir esu nykimo pozoje, bet išlieka mano sąmoningumas. Kūnas, mintys ir jausmai yra reikalingi, kaip žmogaus sukuriama energija. Kūnas padeda išsilaikyti sąmoningumui net ir aukščiausiame lygmenyje. Tai sąmoninga veikla, kuri turi materialumo galią. Šioje meditacijoje yra užfiksuojami žmogaus mąstymo srautai. Jie pereina per kolektyvinę sąmonę ir užsifiksuoja mano sąmonėje. Taip pat šiame lygmenyje yra tiesiogiai nuskaitoma tiksli informacija apie žmogaus dabartinę būseną. Šioje būsenoje vykdomi ne tik informacijos nuskaitymai, bet ir pokytis. Aš mąstau kitaip. Ir, kadangi nesu miręs, savo mintį įleidžiu į kolektyvinę sąmonę. Aš nuolat keičiu kolektyvinės sąmonės informacinį lauką. Galiu įleisti ateities vizijos informaciją. Tikrosios ateities. Galiu įleisti Dieviškosios tiesos suvokimo viziją ir daugelį naujų mąstymo formų, kurias įvesti į žmogaus suvokimą yra labai sudėtinga.

                      Gilioje meditacijos nuolat dirbu. Mano visa žemiškoji energija pasitelkta kolektyvinės sąmonės keitimui, Žemės neigiamoms energijoms naikinti ir daugelį naujų tiesų „atskleidimui“. Supranti, Aš noriu pakalbėti ir apie tavo darbą energetiniame lygmenyje. Vakar, suaktyvinus tavo 8 čakrą (gavus kodą), tu tampi atsakinga už tikslios informacijos iš aukštųjų oktavų perdavimą į savo žemiškąją erdvę. Išeiti į šimtus metų trunkančią meditaciją yra labai sudėtingas procesas. Reikalaujantis didžiulių pastangų ir pasiruošimo. Ir šis darbas vykdomas aukštųjų oktavų lygmenyje. Aš tiesiogiai nepaliečiu žmogaus mąstymo, žmogaus sąmoningumo. Mano darbas nepaliečia konkretaus žmogaus, o tik kolektyvinę sąmonę, Žemės energetiką ir t.t. Tau formuojama darbo kryptis yra labai konkreti: suvokti tą aukštų oktavų energetinį lygmenį ir perteikti informaciją žmonijai. Kol kas kalbama buvo kaip turi keistis žmogus, kokia jo prasmė, kokios galimybės. Dabar reikalinga tau įeiti į aukštų oktavų lygmenį, suvokti informaciją ir perduoti žmonėms. Didžiausias kliuvinys ir didžiausios pastangos reikalingos tos informacijos suvokimui. Negalime tik techniškai užrašyti to, ko nesuvoki. Nes tai neduos naudos. Jeigu matematiškai ir fiziškai užrašytume laimės formulę – kas ją suprastų? Nebent didieji mokslininkai. O mums reikia, kad informacija būtų perduodama kaip galima paprasčiau ir tiksliau. Kaip galima aiškiau pritaikant prie žmogaus sąmoningumo. Ir lieka vienas kelias – tai tavo sąmoningumo išvystymas iki tokio lygmens, kad galėtum ne tik užsirašinėti, bet ir išjausti gaunamas žinias. Visos žinios, kurias gali įtvirtinti kasdienybėje, turi pereiti per žmogaus širdį ir protą. Kitu atveju, jos neveikia. Laiškų rašymas – „ėjimas per protą“. Lieka viską išgyventi širdimi. Aštuntoji čakra vystoma tais atvejais, kai yra nusprendžiama su tuo žmogumi dirbti subtiliojo pasaulio lygmenyje. Iki šiol buvo informacijos pateikimas. Dabar tiesiog dirbsime su tavimi energetiniame lygmenyje. Dirbsime kartu. Sąmoningai dirbsime kartu, bet ne tavo lygmenyje, o mūsų lygmenyje.

                      O dabar apie save. Taip, aš jau daugiau nei 200 metų, kaip „išėjęs į meditaciją“ ir visą tą laikotarpį intensyviai „dirbau“. Iš pradžių būdravimo būsenoje. Per mane tekėjo aukštų vibracijų energija ir skleidėsi Žemės erdvėje, vėliau mano sąmoningumas įgavo jėgą ir galėjau transformuoti žinias iš subtiliojo pasaulio į kolektyvinę sąmonę. O dabar mano sąmoningumui įgaunant aukštas vibracijas yra įmanoma tokioje būsenoje išlikti milijonus metų. Iš žmogaus sąmoningumo pozicijų galiu pakilti iki Pakylėtųjų Valdovų pozicijos. Skirtumas tik tas, kad galiu „veikti“ abejose struktūrose: žemiškojoje ir nežemiškoje. Tik viena problema, kad to išreikšti savo kūnu nebegaliu. Labai tikiuosi, kad mano kūno nesunaikins.

                      Supranti, kai žmogui suaktyvinama 8 čakra, jis nebeturi teisės siekti materialios galios Žemėje. Tai įžengimas į subtilųjį pasaulį. Abejonių nebegali būti, nes abejones išlaiko tik žmogiškasis protas. Tu atsisakai vadovautis žemiškuoju protu ir pasikliauji Išmintimi. Bendrąja Išmintimi, kuria vadovaujasi visas Pakylėtasis Pasaulis.

Štai taip ir susipažinome, vadink mane Dashi – Darzha.

Peržiūros: 1827 | Įkelta: Violeta | Tags: gili meditacija, Dashi – Darzha | Vertinimas: 5.0/6
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Vasaris 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0