Visatos pažinimo link

Šeštadienis, 2024-04-20, 2:23 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Lapkritis » 2 » Pažink Meilę, kuri yra Tavyje
7:13 PM
Pažink Meilę, kuri yra Tavyje

Aš noriu pakalbėti apie žmogaus ateitį. Rytojus – tai jau ateitis. Ir ją reikia sukurti šiandien. Tai, kaip tu jautiesi šiandieną, tai atsispindi rytojaus aplinkoje. Kiekvieno žmogaus gyvenimas yra skirtingas ir kupinas skirtingų emocijų ir minčių. Pritaikyti vieną būdą kaip būti laimingu – neįmanoma. Juk žmogus turi skirtingus pomėgius, skirtingus poreikius, skirtingą gyvenimo patirtį. Bet, kai žmogus jaučia artimo žmogaus meilę ir supratingumą – jis jaučiasi laimingas. Kai kada (ir dažniausiai) žmogui nepakanka žinoti, kad Dievas jį mylį. Žmogus nori jausti artumą ir meilę iš pačios artimiausios aplinkos: iš tėvų, vaikų, mylimųjų, kolegų ir t.t. Kiekvienas nori gauti ir džiaugtis meile. Bet, aš ką tik sakiau, kad kaip tu šiandieną jautiesi, tą turėsi rytoj savo aplinkoje. Jeigu tu šiandieną išjausi meilę, parodysi švelnumą, dėmesingumą artimui, ar supratingumą svetimui, tai rytoj tavo aplinka bus kupina pačių gražiausių emocijų. Tai lieka klausimas, ką tu šiandien atiduodi į aplinką, ką tu dovanoji aplinkiniams. Ar tu iš viso galvoji apie kitą, o gal tik tu sau esi pats svarbiausias. Ir tavo liūdnos mintys, tavo susierzinimas, tavo nuoskaudos tau yra daug svarbesnės nei aplinka? Tai nėra meilė sau, apie kurią mes kalbame. Meilė sau – tai pagarba sau ir savo aplinkai. Kaip tu gali išreikšti meilę sau, jeigu tu negali atitraukti savo dėmesio nuo jausmų, kurie tave žlugdo ir žudo. Užuojauta sau – tai nėra meilė sau. Tai gailestis, tai neviltis, bejėgiškumas. Visa tai – žemų vibracijų. Meilė – aukštų vibracijų jausmas. Todėl liūdesio ir gailesčio sau negalima įvardyti kaip meilę sau.

Kai jums liūdna ir sunku, susikaupkite, pakelkite akis į artimą žmogų ir nusišypsokite jam. Kaip veidrodžio atspindys – jūs pajusite šilumą ir gerumą iš kito žmogaus ir taip į jus atplauks aukštų vibracijų atspindys. Tik nereikia reikalauti dėmesio sau. Tai nėra meilė sau. Tai dėmesio reikalavimas savajam ego. Tai žemos vibracijos. O su žemomis vibracijomis visados sunku susitvarkyti. Tik nuoširdžiai išskleisdamas meilę kitam, tu gali pajusti ir tikrąją meilę, bei pagarbą sau.

Jeigu jūsų aplinkoje trūksta meilės, jei tu jauti vidinį šaltį, vis tik pagalvok apie tai – o kur tavoji vidinė meilė? Giliai užspausta viduje, gal dar nepažinta ir nesuvokta? Gal niekados nesuvokei, kas iš tikrųjų, yra didžioji meilė, didysis dėkingumas Dievui, kada gali gyventi ir mėgautis kiekviena šioje Žemėje praleista akimirka.

Viską galima patirti ir suvokti. Bet tik tada, kai pradedi savęs klausti: ar aš moku gyventi, ar aš moku mylėti, ar aš galiu pajusti džiaugsmą ir dėkingumą? Ir visados yra laikas viską pradėti nuo pradžių. Bet kuris gyvenimo taškas, kaip gali būti pabaiga, taip gali būti ir pradžia. Ir, jeigu gyvenimas griūva, tai gal tau pavyks surasti savyje kertinį Tikėjimo ir Pasitikėjimo Dievu akmenį ir išlikti. Išlikti ir pradėti kurti savo gyvenimą tokį, kur sugebėtum jausti gyvenimo pilnatvę, vidinę harmoniją, pasimėgavimą savo gyvenimu. Tikrą, nuoširdų džiaugsmą, kad gyveni...

Būkite mylimi, skleiskite savąją meilę. Tai galinga energija, kurią reikia mokėti įvaldyti.

Visas pasaulis bus tau po kojomis, jei tu mokėsi mylėti. Ir visas pasaulis sieks būti šalia tavęs, kad tik galėtų pajausti tavąją meilę.

Žmogau, išmok mylėti.

Šiandieną tavo suvokimas apie meilę yra stulbinančiai klaidingas. Meilė nereikalauja nieko. Ji tik džiaugiasi galėdama būti ir šildyti aplinkinius. Ar tu išskleidi tokią meilę į savo erdvę? Ne, tai kodėl? Mokykis ją išskleisti. Nes tu, nesvarbu kokie tavo siekiai, koks išsilavinimas, kokia profesinė veikla, tu gali mylėti. Meilė yra pagrindinė sudedamoji dalis tavo energetikoje. Ji yra pati svarbiausia, nes ji gydo, ji leidžia gyventi, o ne egzistuoti. Ji tikrai yra jumyse, o jeigu jos neapčiuopiate ir nemokate išreikšti, tai pats laikas apie tai susimąstyti ir pasistenkite pažinti Meilę, kuri yra tavyje.

Sėkmės, su meile, Marija

 

Peržiūros: 1628 | Įkelta: Violeta | Tags: Meilė, Marija | Vertinimas: 5.0/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0