Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 9:42 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Liepa » 13 » Pasitikėkite Dievu
11:34 PM
Pasitikėkite Dievu

Tau atsiveria galimybės įeiti į aukštesnio energetinio dažnio lygį. Paprasčiau sakant, turi galimybę bendrauti su sąmoningomis struktūromis ne žemiškojo lygmens. Todėl ateinanti informacija yra tiksli ir ji gali būti visai nelogiška jūsų suvokimo lygmenyje. Bet visados prisiminkite, kai įeinate į bendrąją erdvę, reikia mąstyti plačiau ir iš platesnių pozicijų. Tai yra, ne iš vieno žmogaus laikotarpio. Žmonės nuolat įsikūnija, jie formuoja tam tikrų išgyvenimų, patirties kryptį. Ir kaip jau pradėjai tu suprasti ir tavo draugai, gyvenime viskas persipynę. Pagrindiniai žmogaus išgyvenimai, įpročiai, prisirišimai, baimės ateina iš praėjusių gyvenimų patirties. Žmogus vėl ir vėl įsikūnydamas suformuoja save, savo sąmoningumą. Siela formuoja sąmoningumą. O sąmoningumas – tai pagrindinis žmogaus įrankis jo tobulėjimo kelyje.

 Meilė ir Išmintis vyrauja Visatoje. Sąmoningumas ir gerumas vyrauja žmogiškąjame lygmenyje. Žmogus, eidamas per gyvenimus, formuoja savo sąmoningumą. Vienu momentu jį praplečia, kitu – susiaurina. Sąmoningumas skiriasi nuo proto tuo, kad neveikia logikos ar išskaičiavimo dėsniai. Čia svarbu sugebėjimas atsiverti aukštesnei sąmonei. Protas – žmogaus kūrybos vaisius. Jis gali būti genealus, bet iš žmogiškosios erdvės aukščiau nepakils. Sąmoningumas atvers kelius į didžiąją erdvę, į suvokimą Visatos gyvenimo. Dievas sukūrė pasaulį. Jis suformavo Tiesą. Žmogui nereikia kažko naujo kurti, jam reikia tik pažinti, tai kas sukurta. Nes didingiau nei Dievas, nieko nesukursi, kad ir kaip save sureikšminti norėtum. Todėl yra svarbu sugebėjimas praplėsti sąmoningumą. Sugebėjimas suvokti naujas tiesas. Ne sukurti naujas tiesas, o suvokti tai, kas yra. Todėl nauja tiesa gali neatitikti jūsų logikos. Bet tai vis tiek bus tiesa  ir jūs turėsite su tuo susitaikyti, norėdami suvokti didžiąją tiesą. Žmogus, kuris peržengia per savo baimes, savo prisirišimus, per savo loginį mąstymą – atsiveria Dievui. Tai yra, patiki jam savo gyvenimą. Atsiduoda jam, kad ir ką jis siūlytų. Ir jeigu jis šiandien tau siūlo mirti – gal tai pati geriausia išeitis? Tu to negali suvokti, todėl jei guli ligos patale, jei tau neramu ir liūdna, kad Dievas tavęs negloboja – tai atsiprašyk jo ir padėkok už tai, ką gauni. Nes liga tau padės atpirkti tavo padarytas klaidas ir jeigu tu sugebėsi su tuo susitaikyti – tu arba išgysi ir toliau gyvensi, pasirinkdamas teisingus sprendimus, arba netrukdysi sielai vystytis ir išeisi, leisdamas kitam įsikūnijimui ištaisyti tavo klaidas. Svarbu yra esmė. Svarbu yra esybės sugebėjimas formuoti dieviškos energijos sankaupas. Ir jeigu tu tas sankaupas naikini, tai Dievas suteikia tau galimybę pasitraukti iš to įsikūnijimo ir nesunaikinti esybės energijų likučių. O leisti susiformuoti naujam įsikūnijimui ir dar kartą pamėginti ištaisyti klaidas.

Prisiminkite, jei jau atsiveriate Dievui, tai ir pasitikėkite juo. Nes ne jums suvokti tikrojo jūsų žmogiškosios struktūros kelio. Ir tai, kas jums gali atrodyti neteisinga - tai gali būti labiausiai reikalinga jūsų vystymosi kelyje.

Aš noriu tarti visiems ieškantiems: ačiū už tai, kad padedate sau, padedate artimam žmogui susivokti tikrąjame pasaulyje ir ačiū už jūsų vidines pastangas, kurios kaip žyburėliai danguje švyti ir skleidžia šviesą.

Su meile ir džiugesiu, noriu jus pasveikinti,

Andrijanas Hošė

P.s. man suteikta galimybė dirbti su jumis

Peržiūros: 1083 | Įkelta: Violeta | Tags: Andrijanas Hošė, pasitikėkite dievu | Vertinimas: 5.0/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Liepa 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0