Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 5:14 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Birželis » 28 » Pagreitintas karmos atidirbimas ( I dalis)
9:31 PM
Pagreitintas karmos atidirbimas ( I dalis)

Gyvenimo pokyčiai įgauna pagreitį. Įvykis seks įvykį tiek pasauliniu mastu, tiek asmeniniame gyvenime. Nebėra užtikrintumo nei santykiuose, nei sveikatos atžvilgiu. Viskas tampa laikina, nestabilu. Tai griūties metas. To, kas buvo įprasta, saugu tampa abejotina, nepatvaru. To reikalauja aukštų vibracijų proveržiai. Žmogus su savo sąmone turi prisitaikyti prie aukštų vibracijų proveržio ir gyventi toliau. Jūs nepajusite to proveržio tiesiogiai. Nei aukso lietus lis, nei apčiuopiamai tai jausite. Bet per santykių ir sveikatos griūtis galite suprasti – neatlaikote aukštų vibracijų bangų nusodinimo į Žemės erdvę, į jūsų energetinį lauką. Nemanykite, kad aukštų vibracijų nusodinimas tik ir atneša griūtį seno gyvenimo. Ne viskas griūna. Tai, kas pas žmogaus gera ir gražu tik sustiprėja. Todėl ne visi santykiai griūva. Griūva tik tie, kuriuose yra nusėdusios nepasitenkinimo, susireikšminimo, irzlumo, neapykantos dulkelės. Santykiai, paremti atsakomybe, pagarba, supratingumu tik stiprės ir jausitės visiškai užtikrinti tų santykių tvirtumu. Nesvarbu ar tai asmeniniai santykiai, ar darbiniai, ar tarp šalių. Kur santykiuose yra tikrumas ir pagarba, jie dar labiau sustiprės. Jei žmogaus mintyse tik pozityvios mintys, o širdyse harmonija ir džiaugsmas – sveikata tik gerės, žmogus atsigaus, švytės ir tarsi atjaunės. Griūtį suformavote patys, ne aukštų vibracijų nusėdimas į žmogaus energetiką. Todėl pasistenkite įvertinti tai, ką iš tikrųjų mąstote, kaip jaučiatės ir priimkite dovanas, ateinančias iš Dangaus - tai yra, aukštas vibracijas. Jos išlaisvins jūsų sielos siekius. Ne žemiškasis dabartinio įsikūnijimo protas valdys jūsų gyvenimą, o sielos vedimas, širdies balso vedimas. Jūs suvoksite, kokią galią laikote savyje, kokias savybes esate išugdę per savo buvusius gyvenimus ir ką galite tobulinti, ką galite išreikšti. Jeigu jūsų veikla suteikia jums malonumą, širdies atgaivą, tai žinokite, jūs dirbate tai, ką atsinešėte kaip siela į šį gyvenimą. Ir dirbkite tai, kas jus tikrai džiugina, suteikia pilnavertiškumo pojūtį, suteikia džiaugsmą jums ir kitiems. Su meile ir džiaugsmu, su malonumu atliktas darbas išspinduliuoja teigiamą energetiką. Taip sukurti produktai suteikia malonaus pasitenkinimo pojūtį jį naudojantiems, juo besigėrintiems. Nebijokite gerų jausmų, nebijokite vidinės laisvės, nebijokite jaustis laimingais. Tai neparodo jūsų silpnumo ir tai neiššaukia nelaimės. Atvirkščiai, tai tik sustiprina jūsų energetinį lauką, pakelia jį į aukštesnį vibracijų lygį ir gyvenimiškos situacijos tik gerėja, gyvenimas tampa pilnaverčiu ir maloniu. O aukštų vibracijų nusodinimas tik sustiprina jūsų talentus, atskleidžia vidinius gabumus, išryškina pagrindinius gyvenimo siekius, tikrąją paskirtį ir jūs dažniau darysite teisingus pasirinkimus. O tai reiškia, kad nustosite kurti karmą ir nelaimingas situacijas sau. Atsilaisvinkite nuo nuolatinės karmos gniaužtų, atsilaisvinkite nuo įtampos ir nuo „netikėtų“ negerumų.

Šis laikotarpis – tai pagreitintos karmos atidirbimo laikotarpis. Ir tai liečia visus žmones. Jau dabar buvo tas laikas, kad už neteisingus poelgius reikėdavo labai greitai atsakyti. Tai dabar prie to prisidės ir pagreitintas giluminės karmos atidirbimas. Jūsų neteisingų veiksmų atidirbimas nebenusikels į kitus gyvenimus. Čia ir dabar turėsite vienaip ar kitaip atsakyti už savo veiksmus. Seniau, šeimos karma tęsdavosi per keletą kartų. Už prosenelių klaidas atsakydavo vaikai, anūkai, proanūkiai. Nes neteisingus sprendimus turi atidirbti arba pats žmogus, arba tai būdavo nusodinama šeimos nariams. Tiesiog, buvo toks mechanizmas, kuris atsakomybę padalindavo ir šeimos nariams. Taip gyveno nelaimingos šeimos iš kartos į kartą: tai visoms moterims nesisekdavo su vyrais, tai visi šeimos vyrai susirgdavo ta pačia liga ir t.t.

Noriu pasakyti, kad būsimoji šeimos karma yra naikinama. Atsakomybę žmogus prisiima individualiai. Vadinasi, ji krenta ant žmogaus pečių visa didžiule jėga. Kai neteisingai suformuotą karmą pasidalydavo atidirbti visa šeimos giminė, tai ji nebūdavo tokia skaudi ir tokia sunki. Dabar – tu prisidirbai, tu ir atsakai. Esmė ta, kad gali tu manyti, kad nelabai daug bloga padarei, bet Visatos atžvilgiu, tai gali būti visai kitas sprendimas ir už tą veiksmą, kurio tu pats neįvertinai, kaip labai blogo, susiformuoji didžiulę karmą, kuri visa grįžta tau čia ir dabar ir tu jos nebegalėsi užmesti savo vaikams ar anūkams. Neatidirbsi jos čia ir dabar, dar sunkiau ją teks atidirbti kitame įsikūnijime. Jeigu dabar daug gimsta vaikų su vaivorykštinėmis auromis, kurie yra gabūs ir talentingi, tai dar daugiau gims vaikų su negaliomis ir labai sudėtingose gyvenimiškose sąlygose, nes jie turės atidirbti savo karmą. Ir taip bus vis labiau matoma. Nesistebėkite, kodėl vienoje šalyje tiek badauja vaikų, tiek miršta nuo ligų. Tai sielos, kurios turėjo gimti apsunkintose sąlygose ir tos sąlygos  geriausiai suformuotos būtent tose šalyse. Pvz. Afrikoje, Amerikoje. Jeigu žmogus gimė šalyje, kuri jūsų manymu yra klestinti, tai dar nereiškia, kad ten geriausios sąlygos sielos išraiškai. Nuolatinė kova dėl darbo vietos, įtampa, skubėjimas, žmogaus vertybių paminimas ir pinigų sureikšminimas, visa tai apsunkina sielos vystymosi eigą.

Gyventi ramiai, mėgautis natūralia gamta, nuoširdžiai bendrauti su žmonėmis, leisti sau kurti tai, kas tau patinka, gera ir gražu – tai vis labiau taps tikroji jūsų gyvenimo prabanga. Gal jūsų ego ir asmeniškumas ir neleis to suprasti ir įvertinti, bet tai jau jūsų problema. Sielos augimui reikalinga ramybė. Tiek išorinė, tiek vidinė. Naujosios ateities formavimui, kur įtakos turi aukštų vibracijų nusodinimas, reikalaujama vidinės harmonijos, aiškaus proto ir plataus suvokimo. Tai pasiekiama tik tam tikrose sąlygose. Ir žmogus, sėkmingai atidirbęs savo karmą, tikrai įsikūnys tokiose sąlygose. Labai daug iškilių, subrendusių sielų grįždavo į Žemę, prisiimdamos įsipareigojimus palengvinti karmos atidirbimą kitiems žmonėms ir sau prisiimdavo dalį svetimos karmos. Tai buvo labai gražus ir tikslingas tų sielų poelgis, bet tai nepasiteisino. Žmogus kaip kuria savo karmą, taip ir kuria, visai neprisiimdamas atsakomybės už savo veiksmus. Todėl yra nuspręsta pagreitinti žmogaus karmos atidirbimo procesą, kad žmogus pradėtų pamatyti savo neteisingų veiksmų pasekmes. Tai labai skaudus eksperimentas, bet kitos išeities dabar nėra. Žmogus visiškai nusiėmė atsakomybę nuo savęs už savo veiksmus. Nuo šiol karma nebus paskirstoma šeimos nariams, jos negalės atidirbti kitos subrendusios sielos. Už savo neteisingus veiksmus turėsite atsakyti čia ir dabar. O jeigu to nesuprasite, tai karmos našta taip apsunkins jūsų gyvenimą, kad neatlaikysite tos naštos, džiaugsitės, kad sunkia liga dar galite kažkiek sumažinti savo karmą, bet daugelis tiesiog save pradės naikinti alkoholyje, narkotikuose, psichotropiniuose vaistuose. Ir taip pagreitins ne karmos atidirbimą, bet sielos sunaikinimą. Pjūties metas prasideda. Pasirinkimai tik du: arba tu leidi sielai skleistis, priimi aukštas vibracijas ir atsakai už savo veiksmus, arba tu degreaduoji, apsunkini savo sekantį įsikūnijimą ir nepadarius teisingo sprendimo (nepasirinkus Dievo valios išskleidimo), tu sunaikini savo sielą ir esybę, ir tavoji struktūra pasilieka gyventi pačiuose žemiausiose vibracinėse struktūrose (bus tęsinys..)

Peržiūros: 1352 | Įkelta: Violeta | Tags: Galingasis kosmosas, ego, Karma | Vertinimas: 5.0/4
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Birželis 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0