Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 1:26 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Rugpjūtis » 18 » Pabendravimas laisva tema
9:37 AM
Pabendravimas laisva tema

Aš esu Dievas

Jūs esate įsipareigoję Žemei padėti atsigauti. Atsigauti nuo skausmo, baimės, pykčio. Nuo visų žemų vibracijų jausmų, nuo labai Žemę slegiančio negatyvumo. Tam reikalinga jėga. Neužtenka vien įvaldyti savo jausmus ir mintis (nors tai reikia padaryti pirmiausiai), reikalingas didžiulis įdirbis vidinio pasaulio. Jūs turite suvokti – egzistuoja begalinė Išmintis. Ir kiekviena Išminties dalelytė formuoja pasaulį, formuoja gyvenimus. Išminties dalelytė formuoja sąmoningumą. Tada prisijungia Meilės – Gyvybės energija ir susiformuoja gyvybė. Gyvybė – tai amžinas procesas. Tai gyvenimas vienoje plotmėje, kitoje plotmėje ir jūs turite suprasti – per vidinį pasaulį jūs įžengiate į kitą plotmę. Tai yra, į jūsų Žemės elipsei priklausančią plotmę, kurioje „gyvena“ ir aukštesnių, subtilesnių vibracijų gyvybė. Tas pasaulis pajaučiamas širdimi. Jis prasiveria sielai sustiprėjus, atsilaisvinus nuo daugybės karminių blokų, nuo žemiškojo negatyvumo. Tada siela pradeda gyvenimą tarsi 2 pasauliuose: išoriniame ir vidiniame. Ir jie abu yra vienodai svarbūs. Siela visados egzistuoja tiek išoriniame, tiek vidiniame pasaulyje, bet ne visados yra sužadinamas sąmoningumas. Dažnai sielos sąmoningumas, atėjus į Žemę, tarsi užmiega. Žmogaus struktūra veikia pasiremdama fizine jėga, kuria teka gyvybinė energija. Bet pats sąmoningumas atsiveria palaipsniui. Žmogus, gyvendamas Žemėje, patirdamas įvairius potyrius, papildo savo sąmoningumą tam tikra informacija, bet tai yra žemiškasis sąmoningumas. Kai žemiškasis sąmoningumas kyla, jis pereina į aukštesnių vibracijų sąmoningumą, dar vėliau į dieviškąjį sąmoningumą. Kai sąmoningumas išsivysto iki tam tikro lygio, jis pereina į tą būseną, kai atsiveria siela. Tada sąmoningumas prasiplečia tiek laike, tiek erdvėje, tiek būtyje. Siela išjudina žmogiškąjį sąmoningumą. Į jį įsileidžia aukštos vibracijos ir žmogaus suvokimas bei potyriai keičiasi. Žmogus prisimena savo sielos buvusius įsikūnijimus. Keliasi karminiai dalykai iš visų gyvenimų. Valosi žmogiškasis sąmoningumas nuo visų karminių dalykų ir suformuoto negatyvumo. Ir tada į Žemę įeina aukšto lygio sąmoningumas, kuris leidžia pajusti gyvenimą subtiliajame pasaulyje. Žmogus su savo sąmone yra pajėgus gyventi dviejuose pasauliuose: išoriniame ir vidiniame. Išoriniame – paprastame žemiškajame pasaulyje. Vidinis – kai tau atsiveria pajautimas kito gyvenimo. Tu nesiskaidai į dvi dalis. Tu esi vienas, tik prasiplečia pajautimas ir kitos erdvės. Su tuo žmogui susitaikyti nėra paprasta, nes vidinio pasaulio vibracijos yra labai aukštos. Sutrinka kraujotaka, sutrinka širdies darbas. Bet po kurio laiko viskas atsitaiso ir žmogus vėl gali jaustis gerai, tik potyriai jau būna aiškesni, tvirtesni. Galima aiškiau girdėti angelų, arkangelų patarimus, galima regėti savo Mokytojus, galima pajausti kitokį gyvenimą. Gyvenimą, kuris egzistuoja, turi savo taisykles ir prie kurių turite prisiderinti.

Mėsos ir žuvies tau valgyti nebegalima. Pieno produktai kenkia mažiau. Tau teks įprasti valgyti daržoves, vaisius, riešutus. Negalima valgyti nieko, kas turi kraujo. Nebijok, kūnas prisiderins prie to, jis stiprus. Yra reikalingos labai švarios kūno vibracijos, kad galėtum įžengti į subtiliojo pasaulio erdvę. Bus reikalingos dienos, kai bus geriamas tik vanduo. Kada tai bus reikalinga – informuosime. Tai bus reikalinga prieš tam tikrus energetinius pokyčius, kad galėtume tave priderinti prie aukštų Viešpaties Maitrėjos energijų. Kol kas dar gali laiks nuo laiko suvalgyti žuvies, bet jau pratinkis keisti racioną tik į augalinį maistą. Pasaulis keičiasi, o tavo pasaulis keičiasi dar labiau nei daugumos, nes esi pašaukta didžiuliam vidiniam darbui. Prie visko tu jau deriniesi, bet pokyčių bus dar daug. Išskleisti Maitrėjos Meilę ir Gerumą – tai ypatinga gyvenimo užduotis. Ir norint ją įvykdyti reikės pasiruošti tiek dvasiškai, tiek fiziškai. Dabar ruošiesi tuo lygiu, kurį esi pasiekusi, vėliau bus kiti reikalavimai. Taip, šiandieną tu gavai didelį aukštų vibracijų pliūpsnį ir tau pasidarė blogai. Turi išmokti bet kur ir bet kada atsipalaiduoti ir išgyventi tas akimirkas (apie valandą) ramybėje. Geriausia atsigulti. Pavojaus sveikatai nėra, bet savijauta bloga. Tų pliūpsnių daugės. Turėsi prisiderinti prie jų – jokios baimės ir nerimo, jokių vaistų. Tik malda ir įsiliejimas į Dievo būseną. Arbata, ramybė ir atsipalaidavimas. Vaistažolių arbata – stebuklingas žmonijos gėrimas. Jos niekados neįmanoma pakeisti jokiais jūsų parduotuvėse parduodamais gėrimais. Tik žolelių arbatoje slypi Žemės energija. O jums reikalinga įvaldyti Žemės stichiją. Todėl visados gerkite žolelių arbatą, naudokite medaus produktus, uogas, vaisius, daržoves. Šių reikalavimų laikytis turi visi, einantys Mokymo keliu, bet nėra griežtai nurodoma, kam negalima valgyti mėsos ar žuvies. Kiekvienam kūnui savas maistas. Tai priklauso nuo žmogaus energetinio lauko struktūros. Kai kam ir mėsa nepadaro žalos, o kai kam ir žuvis nebetinkama naudojimui. Kol negaunate aiškaus ir konkretaus nurodymo sau, tol ir nesiblaškykite. Širdis ir sveikata parodys, kada jums ko atsisakyti. Ženklus duos skrandis, inkstai, širdis. Įsiklausykite į savo organizmą.

Laiškas paprastas, kodėl jį rašau aš – Aš esu Dievas? Todėl, kad šiandien darau tau energetinius pokyčius ir tuo pačiu pabendrauju laisva tema. Tu turi daug nuostabių Mokytojų, kurie už tave galvą guldo ir kurie daug stengiasi. Jie tave moko, perduoda žinias ir supratimą. Tu pasiruošusi savo gyvenimo misijai visiškai. Tu tikrai išskleisi Maitrėjos energiją. Tik tam dar neatėjo laikas. Viskas eina tiksliai pagal žvaigždes.

Su meile ir pagarba.

Ką dar galėčiau pridurti? Klausyk arkangelo Gabrieliaus. Jis tavo žemiškojo gyvenimo vadovas. O tu gyveni Žemėje ir Žemėje turi įvykdyti savo misiją. Jis tavo žemiškasis vedlys, patarėjas.

Peržiūros: 1448 | Įkelta: Violeta | Tags: Aš esu Dievas, arkangelas Gabrielius, Viešpats Mairėja | Vertinimas: 5.0/6
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0