Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 2:05 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Balandis » 26 » Nustokite nuolat kurti karmą
11:22 AM
Nustokite nuolat kurti karmą

Santykis su Dievu yra visų svarbiausia žmogaus brandai. Žmogus bręsta tiek, kiek pajėgia ir kiek leidžia dieviškajai energijai išsiskleisti per savo kūną ir sielą. Todėl norint įsisąmoninti Visatos tiesas, negalima neigti Dievo egzistencijos. Kiekvienas savo širdyje turite įvertinti tai, kaip jums sekasi tikėti Dievu? Tikėti Dievu – tai ne religinių apeigų atlikimas. Tai gyvenimo būdas, kai tu suvoki, jog tavo valia paremta Dievo valia. Kad tai, ką išskleidei savo kasdienybėje, pirmiausia, turi atspindėti Dievo valią, t.y. pagrindinius žmogiškumo principus. Ne egoistiškumo, asmeniškumo, o žmogiškumo principus. Gerbti save, gerbti kitą, tolerancija, supratingumas... Jūs žinote pagrindines gyvenimo tiesas, tik sunkumą sudaro tai, kad tų tiesų nesilaikote. Pripažįstate, kad jos reikalingos, kad gyvenime visi žmonės turi taip elgtis, bet labai greitai pamirštate tas tiesas savo gyvenime, savo elgesyje. Labai sudėtinga užmegzti ryšį su žmogumi, kuris „viską žino“, bet jokiu būdu taip nesielgia. Dorovės principai yra patys svarbiausi. Pagarbos ir atsakomybės principai yra patys svarbiausi. Jūs juk puikiai žinote, kas svarbu, kad tavo ir tavo vaikų, anūkų gyvenimas būtų laimingas. Tai taip ir elkitės.

Ateinantys metai žmonėms pažers daug išbandymų. Jie nebus lengvi, nes žmogaus suformuota karma griūva ant žmogaus visa savo našta. Negalime leisti, kad karma nuolat spaustų žmogų. Norisi, kad žmogus greičiau atsitokėtų ir greičiau pradėtų įvertinti, kas jo gyvenime turi užimti pirmą vietą. Tai ne valdžia ir ne turtai. Tai kūryba, atsidavimas Dievui ir pagarba kitam žmogui. Žmogus yra nuostabus, talentingas, gebantis kurti. Bet jis nuolat elgiasi negarbingai, nesąžiningai ir nuolat formuoja savo karmą. Žmogus atsineša savo praeities karmą ir dar šiandieną formuoja papildomą karmą – argi gali jo laukti lengvas gyvenimas. Tikrai ne. Ir ne Dievas yra baudėjas. Tai jūs savęs negerbiate ir negerbiate Dievo, nuolat leisdami sau klysti, nuolat leisdami gyventi tik sau, tik savo malonumui. Jūs nuolat elgiatės ne pagal sąžinę, ne pagal vidinį balsą, tai nuolat ir klystate. Nuolat formuojate karmą ir tą karmą reikia atidirbti. Ypač tada, kai ateina virsmo laikotarpis. Kai žmogus yra pajėgus priimti subtiliojo pasaulio informaciją, kai žmogus jaučia materialaus ir nematerialaus pasaulio susiliejimo galimybes. Subtiliosios energijos jį paliečia, o žmogus tuo tarpu atidirbinėja žemų vibracijų karmą. Gaunasi trintis, kibirkščiavimas. Žmogui susiaktyvina karmos atidirbimo procesas. Todėl tai, ką žmogus galėjo atidirbti palaipsniui per daugelį įsikūnijimų, tenka atidirbti per vieną įsikūnijimą. Vadinasi, žmogaus gyvenimas bus kupinas įvairių įvykių ir nelabai malonių. O žmogus turi sugebėti išlikti ramus, susitvardęs ir prisitaikęs prie užklupusių bėdų. Ne susitaikęs ir nusiminęs, o prisitaikęs ir su vidine ramybe viską ramiai išgyvenantis. Savitvarda neleis formuoti naujos karmos. Susitaikymas reiškia, kad žmogus turi atsakyti už tai, ką neteisingai padarė ir lengvai priimti karmos „smūgius“. Reikalingas nuolatinis dėmesio nukreipimas į geriausius žmogiškuosius jausmus. Tai leis išbristi iš karmos gniaužtų greičiau ir lengviau. Svarbu suvokti: yra kaip yra. Reikia prisiderinti prie esamų situacijų ir toje būklėje surasti kas gražiausia, geriausia, visur matyti Dievo siunčiamas pamokas, išbandymus ir juos atlaikyti. Dar kartą kartoju: ne Dievas jus baudžia. Tai jūsų karma užgriūva ant jūsų visa savo jėga. Būkite atsakingi ir rimtai pažiūrėkite į tai, ką jūsų kasdienybės pamokos moko. Viskas yra tik dėl jūsų. Dėl jūsų brandos ir jūsų karmos atidirbimo.

Aš, elohimas Ciklopėjus, dažnai pažvelgiu į žmonijos formuojamą ateitį ir ji manęs nedžiugina. Yra žmonių, kurie savo šviesiu ir aiškiu protu, savo gera širdimi mėgina subalansuoti tiek savo, tiek aplinkos energetinius laukus ir tuo leisdami Žemės karmai nepražudyti pačios Žemės. Bet Žemę užvaldęs negatyvumas labai pažeidė žmogaus sąmoningumą. Žmogus nebesugeba įvertinti kas tikrai teisinga, pažangu, tikslinga jo gyvenime, o kur tik kolektyvinės sąmonės padariniai, kurie neneša pažangos žmogaus vystymosi kelyje. Prisiminkite, karmą turite atidirbti ir prašykite Dievo tai atidirbti kaip galima greičiau ir lengviau. Jūs turite išbristi iš savo mąstymo sąstingio ir žengti pažangos keliu. Todėl kalbant apie karmą, prisiminkite, kad nereikia jos nuolat kurti. Galite gyventi lengvai ir paprastai. Jums tereikia laikytis pagrindinių žmogiškumo principų ir jūs suvoksite tikrąjį gyvenimo džiaugsmą.

 

Peržiūros: 1466 | Įkelta: Violeta | Tags: Elohimas Ciklopėjus, Karma | Vertinimas: 3.4/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Balandis 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0