Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 7:38 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Gegužė » 19 » Nuostabioji Dievo dalelytė
2:51 PM
Nuostabioji Dievo dalelytė

Sveika, čia Marija. Aš atėjau pakalbėti apie Meilę. Meilę savo šventovei, meilę kito šventovei. Meilę Dievui. Kodėl sakau „meilę savo šventovei“?  Nes aš nekalbu apie egoistinę meilę, apie pataikavimą savo troškimams, apie seksualinę meilę. Aš kalbu apie Meilę ir Pagarbą sau, nes tu, žmogau, esi Dievo dalis. Mažytė, susikausčiusi, bet nuostabi Dievo dalelytė. Jei to neįvertini, tada tu negerbi ir Dievo. O ką reiškia mylėti „savo šventovę“. Tai reiškia, kad privalai išmokti bendrauti su  Dievu, privalai suvokti, kad esi jo dalis, tavimi teka jo „kraujas“. Jo dieviškoji energija. Jeigu tu nepažinsi Dievo, tai nepažinsi ir savęs. Tu nesi atskirtas. Esi visumos dalis. O kai Dievas taps draugu, kai jis taps tavo bendražygiu, tu suprasi, kad gyvenimas yra daug platesnis ir įvairesnis, net žemiškoje erdvėje. Tu pamatysi Dievo siekį ir norą, kad žmogus gyventų laimingai. O laimingas jis gali būti tada, kai aplink save suformuos gerą atmosferą ir kitiems žmonėms su juo bus gera. Kai tu matysi kitame žmoguje tą pačią dieviškąją dalelytę ir suvoksi, kad jis panašus į tave. Jis turi širdį, jausmus, išgyvenimus. Protas, suvokimas, supratingumas gali skirtis. Bet jausmus ir išgyvenimus patiria visi. Visi gali įsiskaudinti, nusiminti, pervargti. Tai gal jiems reikia padėti? Gal reikia pamiršti savo kasdienes problemas ir pažvelgti žmogui į akis. Nuoširdžiai pažiūrėti, kaip jis jaučiasi. Jūs užsidarote „dėžėse“. Apribojate save, neleidžiate atsiverti ir nenorite, kad kiti „kištųsi“ į jūsų gyvenimą. Ir nesikiškite, bet palaikykite, apkabinkite, parodykite žmogiškumą. Žmogiškumas – tai Dievo energija. Gražioji, supratingoji energija. Ir jūs turite suvokti – Dievas nėra „aukštai ir toli“. Jis yra čia ir dabar. Jis yra tavyje. Ir tik tavo ego trukdo jį pamatyti ir bendrauti. Tu esi jo dalis, nepaneik to. Ir jeigu Dievas tau nepadeda, tai tik todėl, kad tu jam neleidi. Nesvarbu, kad paprašai, bet vis tiek manai, kad viską gali išspręsti tik pats žmogus. Ne. Jei taip manai, tai save iškeli aukščiau Dievo. O jis yra Visatos kūrėjas. Tu esi žmogus, jo dalis ir jis visados savąją dalelytę parems ir padės. Jeigu jūs tai leisite. Jeigu jūs pasitikėsite Dievu.

Pasaulis sukurtas iš energijų. Jas visas suformavo Dievas ir tik jo valioje vyksta viskas, kas turėtų vykti. Žmogus turi savo laisvą valią ir dažnai neteisingai suformuoja savo gyvenimą. Padaro neteisingus pasirinkimus. Jūs turite teisę klysti. Jūs turite galimybę atitaisyti klaidas. Juk toks tas žmogaus gyvenimas. Ne veltui suformuotas karmos dėsnis. Žmogus daro pasirinkimus, klysta, suformuoja karmą, suvokia savo klaidas ir eina tolyn. Bet, einant dar toliau – reikalingas pasitikėjimas Dievu.

Jūs einate į tą lygmenį, kur prasideda kūryba. Ne žemiškoji kūryba, o dvasinė kūryba. Vystosi vidinis pasaulis. O ten, be pasitikėjimo Dievu, nepažengsite nei vieno žingsnio. Tikėjimas ir Pasitikėjimas svarbiausia. Jums atsiveria naujas suvokimas. Jūsų loginiam protui tai išbandymas. Ir tik tikėjimas ir pasitikėjimas Dievu, suvokimas, kad jis veda jus teisingu keliu, gali padėti išgyventi pereinamąjį laikotarpį. Lūžio laikotarpį. Kai senasis pasaulis su savo senosiomis taisyklėmis grius, bus sunku, nes naujų taisyklių nėra. Lieka eiti pirmyn, pasitelkiant intuicija. Kaip akli kačiukai, kad suranda savo mamą. Ir jūs, kaip akli kačiukai, eisite nauju, jūsų nepatirtu keliu. Tikslas neaiškus, procesas neaiškus. Ir liek tik pasitikėjimas Dievu, kad jus nuves ten, kur ir suplanuota.

Aš suteikiu apsaugą visoms ir visiems, kas tik paprašo to manęs, einant naujo suvokimo keliu. Jeigu žmogus to neprašo, vadinasi, jis mano, kad vienas pats sugebės susitvarkyti su savo problemomis. Puiku, kad jis jaučiasi stiprus. Bet, kartu, jo ego labai didelis. Jis vis dar mano, kad yra savo likimo kalvis. Jeigu sugebėtumėte būti „karaliais“, tai jūs nesirgtumėte, būtumėte laimingi, turtingi ir gerų žmonių apsuptyje. Ar tikrai taip gyvenate? Ar tikrai tai pajėgėte suformuoti vieni patys, be Dievo pagalbos? Ar tikrai jūsų santykiai su kitais žmonėmis nuostabūs, ar tikrai aplink jus yra tik mylintys  jus žmonės. Nuoširdžiai, be išskaičiavimo. Yra lygmenys. Kur jūsų ego aukštas – ten karaliauja valdžia, troškimai, išskaičiavimai. Ten nėra tobulų artimųjų santykių, nėra malonaus ir lengvo gyvenimo.

Aš tik noriu pasakyti vieną dalyką ir aiškiai. Jeigu neprašote pagalbos – jūsų ego labai didelis. Tai nereiškia, kad visados reikia prašyti pagalbos. Gyvenimas turi eiti savo keliu. Bet bendrauti su Dievu reikia kasdien. Jis jūsų geriausias draugas, patarėjas, išklausytojas. Mylėkite it gerbkite Dievą. Tiesiog mylėkite jį.

Jo energija apgaubs tave pačia švelniausia energija.

Su Meile, Tikėjimu ir Viltimi

Motina Marija

Peržiūros: 1536 | Įkelta: Violeta | Tags: Marija, nuostabioji dievo dalelytė | Vertinimas: 5.0/7
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Gegužė 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0