Visatos pažinimo link

Trečiadienis, 2024-04-24, 12:48 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Kovas » 23 » Neleiskite širdžiai susispausti
10:12 PM
Neleiskite širdžiai susispausti

Sveika, čia Helijas

                      Labai myliu žmones, savo Saulės spinduliais globoju kiekvieną, kuris širdimi ieško Tiesos suvokimo, didžiosios Meilės pajautimo. Kiekvieno žmogaus širdis atvira begalinei meilės energijai, džiaugsmui, vilčiai. Tik jūs savo rūpesčiais suvaržote širdį taip, kad ji nebeturi jėgos net kvėpuoti, o ką jau kalbėti apie meilės priėmimą ir išskleidimą. Rūpesčiai, nerimas suspaudžia širdį, ji ne tik kad sunkiai kvėpuoja, ji neišvalo kraujotakos sistemos. Energetiškai kraują valo širdis. Jeigu ji susitraukusi, kraujas negauna gyvybinės energijos. Vadinasi, neperduodate šios energijos ir kitiems organams. Jeigu žmogus mokėtų gyventi atsipalaidavęs, nusiraminęs ir pasitikintis Dievu, jo širdis būtų laisva Meilės energijai priimti ir ją išdalyti ne tik kitiems žmonėms, bet ir savo kūnui. Jūs mėginate pajusti tą begalinio švelnumo meilės energiją ir nepavyksta. Nes, iš tiesų, širdis yra surakinta visokių rūpesčių, problemų. Atsipalaiduokite. Jūs net melsdamiesi Dievui, esate įsigilinę į savo rūpesčius. Kaip tada priimti Dievo meilę, jei tavo širdis suspausta?

                      Padėkokite Dievui už galimybę gyventi, pasidžiaukite kartu su Dievu, kaip jums gerai sekasi, kiek daug nuostabių dalykų pastebėjote. Atlaisvinkite savo širdį nuo rūpesčių ir tik tada pasiguoskite dėl iškilusios problemos. Dievas visados norės padėti ir jums atsiųs papildomos energijos. Ir kas iš to, jei tos energijos nepriimate. Tada sakote – Dievas nemyli, nepadeda. Jūs savęs nemylite, negerbiate jums suteikto gyvenimo, jei nesugebate padėkoti Dievui už nuostabią dieną, už gyvybę, už meilę. Jūs tik reikalaujate: man reikia to ar ano. Bet kodėl taip atsitiko, jei jau siekiate Dievo pagalbos? Gal gyvenote negarbingai ir ne pagal jo principus? Paieškokite atsakymų savyje ir tik po to bendraukite su Dievu. Jis jūsų draugas, patarėjas, pagalbininkas, bet ne jūsų reikalavimų vykdytojas.

                      Mylėkite ir gerbkite jums suteiktą gyvybę, jums suteiktą gyvybinę energiją. O pagarbą reikalinga išreikšti nuoširdžiu džiaugsmu, gražių akimirkų įvertinimu. 

Peržiūros: 1379 | Įkelta: Violeta | Tags: meilės energija | Vertinimas: 5.0/6
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0