Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 8:48 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Rugpjūtis » 11 » Neįgyvendintos užduotys
8:24 AM
Neįgyvendintos užduotys

Aš, Elena Rerich, atėjau pas jus, kad priminčiau jums jūsų namus. Kad priminčiau jums kokie buvo jūsų namai, iš kur jūs esate kilę. Norėjau sužadinti vibracijas, kurios padėtų prisiminti jūsų pačių esmę.

Kiekvienas žmogus yra nuostabus Dievo kūrinys. Žmogaus negalima vertinti pagal vieną jo įsikūnijimą, nes nematote bendro vaizdo. Šiandieną gal jis eilinis žmogelis, o vakar buvo didis išminčius. Žmogus pereina tam tikrus laikotarpius. Tam tikras pakopas. Kaip mes dabar kartu žengiame nauja pakopa. Bet prieš tai žmogus turėjo išgyventi tam tikrų įvykių seką. Tą seką turi išgyventi kiekvienas žmogus. Bet įvykių seka nebūtinai turi būti vienoda. Viename įsikūnijime – vienos pamokos, kitame – kitos. Bet yra tam tikri nurodymai, ką žmogus turi išgyventi, kad įvykdytų šią savo gyvenimo liniją. Pašalinis poveikis – tai suformuota karma. Žmogus turi įgyvendinti tam tikrus nurodymus (Dievo jam suformuotus) ir kilti aukštyn. Jeigu tau nepavyko per vieną gyvenimą, tai tenka įgyvendinti kitame gyvenime. Bet prisideda dar ir neįgyvendintos užduoties karma. Jei vėl nepavyksta užduoties įgyvendinti – karma vis didėja. Todėl žmonija dabar ir yra tokioje padėtyje, kokioje yra. Yra labai daug neįgyvendintų užduočių ir žmogaus sąmonę užspaudė  neatidirbta karma. Ko mes jūsų prašome – nuolat apvalykite savo mintis ir jausmus, nuolat valdykite savo charakterį. Taip apvalysite save ir sumažinsite savąją karmą. O sumažinę karmą, atlaisvės jūsų suvokimas. Jūs lengviau suvoksite savo gyvenimo tikslus. Jūs suvoksite Dievo skirtas užduotis ir jas įgyvendinsite.

Buvo metas, kai dauguma žmonių pasiekė Šambalą. Laikas nuo laiko ir dabar joje apsilanko žmonės, gyvenantys Žemėje. Tai aukštų vibracijų žmonės, jų siekiai taurūs. Jie suvokia tiesą ir suvokia savo užduotis. Šambalą pasiekiantys žmonės, tai aukšto sąmoningumo žmonės, jų dieviškoji išraiška labai stipri. Jų atsivėrimas Dievui yra šimtaprocentinis. Jie suvokia ir kasdien vykdo Dievo valią. Nes jie suvokia, kas iš tikro yra Dievas. Ir jie suvokia, kas jie patys yra.

Paaiškinti frazę: „Dievas – tai tu“, yra be galo sudėtinga. Šitą jausmą turite išgyventi. Iki tol, turite labai subręsti. Jūsų  ego turi būti sunaikintas. Demonai, kurie jus puola – tai tik jūsų ego vaisius. O su juo kovoti ir yra sunkiausia.

Aš, Elena Rerich, tikiuosi, kad mums pavyks bendradarbiauti ir suprasti vieniems kitus.

Su meile ir pagarba

 

Peržiūros: 1081 | Įkelta: Violeta | Tags: Elena Rerich, neatidirbta karma | Vertinimas: 4.4/7
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0