Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-04-25, 2:06 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Sausis » 31 » Negyvenkite sąstingyje
4:51 PM
Negyvenkite sąstingyje

Elohimas Ciklopėjus

Šiandieną aš tariu žodį apie žmogaus išraišką šiuolaikiniame pasaulyje. Jūsų širdyse ir prote jaučiasi begalinis sąstingis. Jūs nustojate gyventi net būdami sveiki, tvirti ir galintys daug nuveikti. Jūsų sąmonė atbunka. Negana to, kad neinate savęs pažinimo link, jūs nustojate domėtis aplinkiniu pasauliu. Nekalbu apie kaimynus ar įžymybių gyvenimus. Kabu apie domėjimasi esančia aplinka: kaip jaučiasi artimas žmogus, ką jis išgyvena, kaip galima padėti kitam žmogui, ką gražaus galite atiduoti iš savęs. Dabar jūs tik imate iš aplinkos – orą, maistą, patogų gyvenimą. Formuojate sau patogų gyvenimą. Bet patogus gyvenimas niekada neskatino saviraiškos. Tik nuolatinis judėjimas atskleidžia tikruosius jūsų gebėjimus. Kai jūsų dienoje niekas nesikeičia – tai kokią pažangą įnešate į savo brendimą? Jokios. Tai sąstingis. Jūs turite judėti. Turite turėti veiklos ir ji negali būti pagal planą: šiandien darau tik tai, rytoj – tai. Ne, judėjimas turi kilti iš vidaus. Jūs atsiveriate pažinimui ir gyvenimas jums siunčia situacijas. Išnaudokite jas. Nesvarbu, kad tai drumsčią jūsų nusistovėjusią gyvenseną. Nusistovėjęs vanduo pradeda pūti. Pradeda pūti ir smegenys.

Turite išeiti iš kasdienybės rato ir išbandyti save ten, kur nebuvai, nedarei, nebendravai. Keiskite savo aplinką, bendraukite su žmonėmis, kurių nepažįstate. Sąstingis ir patogus gyvenimas nesudaro sąlygų savęs išreiškimui. Gauti žinias, jas permąstyti – nepakanka. Reikalingas judesys. Turi save patikrinti kitokioje aplinkoje. Išeikite iš saugios namų zonos, pabendraukite su kitais žmonėmis, nuveikite kitokius darbus nei nuolat veikiate, pažinkite kitus ir tuo tarpu save. Viskam yra savos ribos. Vienatvei taip pat. Ji labai reikalinga susikaupimui, apmąstymams, poilsiui. Judesys reikalingas savęs išreiškimui, savo jausmų išraiškai, savo naujų vertybių pritaikymui. Nebijokite išeiti iš saugios namų zonos. Nesuformuosi patirties sėdėdamas ant sofos. Kiekviena suvokta žinia turi būti įgyvendinta kasdienybėje. Jeigu tu jos neįgyvendinsi – tai ji netenka prasmės.

Norėdami įeiti į vidinio pasaulio erdvę, jūs turite išmokti suvokti tą erdvę, bet kartu reikia visas žinias pritaikyti savoje kasdienėje žemiškoje veikloje, gyvenime. Tai didžiuliai uždaviniai ir kaip juos įgyvendinsite, jeigu dabar nesugebate pritaikyti savo žinių kasdienybėje. Turite save pasitikrinti, o tai galite patikrinti tik kitoje aplinkoje.

Gal būt jūs nesijaučiate saugūs tarp kitaip mąstančių žmonių, bet jums nereikia krauju įrodinėti savo tiesos. Užtenka savo tiesą išgyventi širdyje ir jos laikytis. Tai išbandymas jums, o ne jus supantiems žmonėms. Drąsiai įsileiskite naujoves į savo gyvenimą. Keiskite gyvenimo stilių, lai kuo mažiau jame būna nusistovėjusio režimo. Jūs tikrai turite laisvo laiko nuveikti kažkam, ko nesate įpratęs.

Pažinti save – tai ne tik suvokti tiesą, bet ir pamatyti save kitokioje situacijoje ir įvertinti save. Judėjimas (veikla) – tai galimybė išskleisti savo žinias, galimybė išskleisti savo geriausius jausmus ir galimybė pažinti savo vidinę jėgą.

Peržiūros: 1116 | Įkelta: Violeta | Tags: Elohimas Ciklopėjus, pažinti save | Vertinimas: 5.0/4
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Sausis 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0