Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 10:59 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Rugpjūtis » 26 » Septinta knyga: Naujo ciklo pradžia
8:54 AM
Septinta knyga: Naujo ciklo pradžia

Elohimas Ciklopėjus

Žmogaus gyvenimas turi tam tikrus ciklus. Juos peržengęs, jo gyvenimas keičiasi. Vienas ciklas užsibaigia, prasideda kitas ciklas. O tai reiškia, kad daug kas nauja prasideda. Ir vėl nauji mokymai, nauji išbandymai, nauji suvokimai. Ciklas gali apimti tik vieną gyvenimą, bet gali apimti ir keletą įsikūnijimų. Tai priklauso nuo žmogaus pažangos. Dauguma žmonių yra pasiekę savo vystymosi trečiąjį ciklą. Tai fizinio kūno branda ir jo performavimas ketvirtam ciklui. Kartu su kūnu, bręsta ir žmogaus dvasingumas.

Kiekvienas ciklas savaip įdomus ir reikalingas tolimesniam keliui. Ciklai nėra peršokami. Jie gali tik sutrumpėti arba prailgėti. Tai priklauso nuo žmogaus vystymosi krypties ir žmogaus sąmoningumo. Yra dar daug kriterijų, kurie nulemia žmogaus galimybę pereiti ciklą. Dažniausiai žmogus iš vieno ciklo į kitą peržengia, būdamas nematerialiame pasaulyje, tai yra, mirus. O įsikūnija jau kitame cikle ir gyvena pagal naują programą. Toks perėjimas yra lengvesnis. Nes yra užblokuojama žmogaus atmintis ir jis įsikūnydamas pradeda naują ciklą, bet neprisimena buvusios patirties. Todėl jam toliau vystytis netrukdo buvusi patirtis, buvę prisirišimai. Dabar dauguma žmonių išgyvena savo trečiąjį gyvavimo ciklą. Vieni yra jo pradžioje, kiti – jau pabaigoje ir yra pasiruošę pereiti į naują ciklą. Kaip sakiau: naujas ciklas – tai naujas gyvenimo stilius, naujas gyvenimo būdas.

Ketvirtasis ciklas ypatingas tuo, kad prasideda bendrystė su neregimuoju pasauliu. Tai, kad kai kurie ekstrasensai moka iššaukti mirusiųjų dvasias arba mato angelus – tai dar nėra peržengę ketvirto ciklo pradžios, bet jie jau pakeliui. Pakeliui suvokti kas yra gyvenimas ketvirtame cikle. Dauguma iš jų, po mirties, sekančiame  įsikūnijime jau bus pasiekę naująjį ciklą. Bet, norint pereiti į kitą ciklą čia ir dabar, yra reikalingas palaiminimas aukštųjų jėgų. Ir kai tave palaimino Viešpats Surija, tai reiškia, kad žengi į ketvirtą ciklą čia ir dabar. Tai didžiuliai įpareigojimai. Įpareigojimai suvokti naujo ciklo ypatumus su dabartine sąmone ir dabartine patirtimi. Kodėl nelaukiama, kol iš naujo įsikūnysi? Nes reikalinga suformuoti ketvirto ciklo pradžią jau dabar. Dabartinėje Žemės erdvėje. Nėra taip, kad kažkurią akimirką ima ciklai ir pasikeičia. Ne. Jie keičiasi palaipsniui. Prie to keitimosi turi prisidėti ir Žemės gyventojai. Reikalinga suformuoti aplinką šiam ciklui. O tai reiškia, kad  žmogus su savo suvokimu turi prisiderinti prie kintančių aplinkybių ir formuoti aplinką. Aplinka formuojama jūsų minčių pagalba. Jūsų sugebėjimu išskleisti meilės energiją ir sugebėjimu priimti energijas aukštesnių vibracijų nei pats žmogus. Dauguma žmonių išgyvena šį periodą sunkiai, nes keičiasi kūno vibracijos, keičiasi suvokimo vibracijos. Kas sena žmogų spaudžia, blokuojasi ir jeigu nespėjama sąmoningai suvokti kas žmogų spaudžia – jam gali pasidaryti labai blogai. Tiek fiziškai, tiek emociškai.

Aš, Viešpats Surija, siekiu, kad šis periodas formuotųsi lengviau ir paprasčiau. Todėl siūlau naują jėgą į jūsų gyvenimą. Tavo kaktos patepimas ir pūstelėjimas į kaktą eterinio kūno, reiškia, kad performuojame tavąsias vibracijas. Nuo šiol tu žengsi vėl nauju keliu (tau nauju). Mes parodysime naujas galimybes ir naujus įpareigojimus. Apie tai, kas laukia jau nustojame aiškinti, nes jūs jau pasiekėte 3 savo ciklo ribą. Tai, ką galėdavote suprasti – jau pragyventa. O naujasis ciklas ir yra naujas. Senas suvokimas čia netinka. Todėl ir neaiškiname, kas tavęs laukia. Tai turi išgyventi ir po to apie tai pakalbėti.

Iki šiol sakydavome, kad kiekvieną gautą žinią turi išgyventi pati. Kol to neišgyvendavai – naujos informacijos negaudavai. Dabar sakome kitaip: turi išgyventi procesą, o po to paaiškinsime ką tu išjautei, išgyvenai, kaip tau pasisekė ar nepasisekė, ką keisti ir kaip toliau elgtis. Tai naujas gyvenimo būdas. O jis prasideda nuo naujo suvokimo. O nauja ir yra nauja. Taip, kaip tau buvo nauja „pranašystės“ informacija. Stebėk save, savo seansus ir apie tai kalbėk. Tai ir bus nauja informacija. Nes parašyti žodžio nepakanka. Neišgyvenus, nesuvoksi tikrosios informacijos prasmės. Prisimeni, rašei, kaip energijos džiūgavo, kai Dievas suformavo žmogų. Sakinys reiškia gerą nuotaiką, bet koks buvo jausmas, kai tą džiaugsmą išgyvenai? Aprašyti sudėtinga, bet išgyvento jausmo atmintis liko ir įsitvirtino kolektyvinėje sąmonėje. Tokie išgyvenimai įsitvirtins tiek tavo, tiek kolektyvinėje sąmonėje. Taip formuojama nauja erdvė. „Pranašės“ energetika taip pat liks tavo sąmonėje, nes ji buvo stulbinanti aiški ir stipri.

Daug kas išliks ir keis tavo suvokimo lauką, tavo energetiką, o kartu ir tavo aplinkos energetiką.

Su meile ir tikėjimu

Peržiūros: 1302 | Įkelta: Violeta | Tags: ciklai, Elohimas Ciklopėjus, energetika | Vertinimas: 5.0/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0