Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 10:31 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Vasaris » 20 » Naujas Dievo planas
9:50 AM
Naujas Dievo planas

Dieviškoji šviesa yra labai aukšto virpėjimo dažnio. Žmogaus akis nepritaikyta matyti šią šviesą. Ji tiesiog išdegintų akies rainelę. Ši energija tokia subtili, kad gali pereiti per bet kurį energetinį lygmenį ir jį pakeisti.

Meldžiantis arba bendraujant su Dievu, Jo šviesa nusileidžia į žmogaus aurą ir daro joje pakeitimus. Pakylėtieji Valdovai gali žmogų paremti savo šviesa, savo energija gali apvalyti negatyvumus, o Dievo šviesa iš esmės gali pakeisti žmogaus gyvenimą. Ji gali įtakoti karmą, gali pakeisti žmogaus gyvenimo užduotis ir t.t. Dievo valia nežinoma nei žmogui, nei kitoms Kosminėms būtybėms, tai Aukščiausioji Valia ir jeigu Ji mano, kad reikalinga pakeisti žmogaus įsikūnijimo eigą, tai taip ir padaro. Kodėl taip Jis daro, kaip sakiau, mes nežinome, bet Jis žino ir numato galimas pasekmes. Apie tai prakalbau, nes yra žmonių, kurių likimai labai keičiasi. Pagal žmogaus sukurtą praeitį ir karmą yra numatomi jo gyvenimo variantai. Pagal sielos užduotis taip pat yra numatomi gyvenimo variantai. Pagal tuos numatomus variantus dirba visas subtilusis pasaulis.

Vakar tau, Violeta, buvo įvardyta, kad kardinaliai keisis tavo gyvenimas. Tu tai priėmei kaip savaime suprantamą dalyką, nes viskas greitai keičiasi, bet mes žinome, kas pasakė šiuos žodžius ir kokį poveikį tie žodžiai padarė subtiliajam pasauliui. Buvo numatytos tavo vystymosi gairės, o dabar viskas keičiasi. Turi du mėnesius, kad pabaigtum dabartinius įsipareigojimus (5 knygų paruošimas leidyklai). Vėliau prasidės mokymas pagal naują programą. Mes gavome du mėnesius pasiruošimo darbams, kad sudarytume geriausias sąlygas Dievo planui įvykdyti. Tie pasiruošimo darbai apima ne tik energetinius pokyčius, bet ir daugelio žmonių gyvenimus reikia pakeisti taip, kad galėtume įvykdyti naują Dievo planą, kuris susiformuoja per tave.

Dievo valia yra aukščiau visko. Ją reikia gerbti ir tam reikia pasiruošti. Tu atleista nuo komandos, nuo rytmetinio apsilankymo ašrame, nuo seansų darymo ir nuo daugybės kasdienių rūpesčių tam, kad turėtum laiko įvykdyti įsipareigojimą – paruošti knygas. Tam, paprasčiausiai, vėliau nebus laiko. Taupyk savo laiką.

Su meile, Hilarionas

P.S. tavo apsaugoje savo veiklą sustiprina arkangelai Gabrielius ir Rafaelis. Jeigu anksčiau dėl kasdienybės reikalų patardavo Gabrielius, dabar turi įdėmiai įsiklausyti ir Rafaelio. Su meile ir šviesa Jie tave apgaubia ir ruošia tavo gyvenimą naujiems Dievo tikslams įgyvendinti. Supranti, kad ir aplinkinių gyvenimai turi keistis taip, kad jie galėtų tau padėti, o ne trukdytų :)

 

Peržiūros: 1228 | Įkelta: Violeta | Tags: Rafaelis, Hilarionas, Gabrielius, naujas Dievo planas | Vertinimas: 4.9/12
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Vasaris 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0