Visatos pažinimo link

Antradienis, 2024-04-16, 10:58 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Balandis » 30 » Lotoso žiedai
9:54 AM
Lotoso žiedai

Aš esu Viešpats Maitrėja. Aš atėjau pakalbėti apie Lotosą. Šviesos spindulys nuleistas iš aukštų vibracijų pasaulio į žemės erdvę, konkrečiai į tavo širdį.

Lotosas – tai Išminties ir Meilės simbolis. Tai energetika, skleidžianti aukštas vibracijas ir galinti keisti nusistovėjusią Žemės energetiką. Pati Žemė buvo, yra ir bus nuostabus Lotoso žiedas. Bet ji negali spindėti visa savo jėga dėl žmogaus abejingumo jos gerovei, dėl žmogaus abejingumo sau pačiam, dėl abejingumo ir neatsakingumo Gyvenimui.

Mes, Pakylėtieji Valdovai ir Visatos Viešpačiai, kaip jus mus vadinate, į Žemę siunčiame savo spindulius, nes norime padėti žmogui. Vienintelis troškimas, kad jūs išmoktumėte mylėti taip, kaip mes jūs mylime, kaip Dievas (Aukščiausioji Sąmonė) jus myli.

Lotosas – tik simbolis galingojo proceso. Nutiestas spindulys iš mano erdvės į tavo erdvę (ir Lotoso išskleidimas) parodo, kaip aš tikiu ir pasitikiu tavimi. Kaip gerbiu tavo žemiškus darbus ir kad tu visiškai atsidavusi procesui, kuriam ir esi atėjusi į Žemę.

Atėjo laikas prabilti tiesą apie tave. Žemėje nuolat vyrauja tamsos jėgos. Jos vienaip ar kitaip įtakoja žmogaus gyvenimą. Bet Dievas visados numato galimybę Šviesos išskleidimui ten, kur vyrauja tamsa. Todėl į Žemę ateina pranašai. Sielos, kurios sugeba priimti tiesioginę informaciją iš subtiliojo pasaulio. Sugeba priimti žinią, meilę, aukštų vibracijų energiją. Pranašų skelbiama žinia reikalinga tam, kad žmonės mąstytų ne vien apie savo kasdienį gyvenimą. Pranašai – tai ne ateitis pranašautojai, o Dievo žodžio skleidėjai.

Pranašų skelbiama tiesa įsilieja į žmogaus sąmonę ir žmogus stengiasi suvokti savo egzistencijos esmę. Per Žemės gyvavimo istoriją įsikūnijo daug pranašų. Pradedant Mahometu, Moze, Jėzumi ir baigiant daugeliu žmonių, kurie sugeba savo širdimi priimti Dievo šviesą, susilieti su ja ir apie ją kalbėti. Dauguma šio meto pranašų skelbia tiesą apie žmogaus galimybę pereiti į kitų vibracijų lygmens pasaulį. Žmogus kaip gyveno Žemėje, taip joje ir gyvens, bet vibracijų lygmuo turi keistis. O dabartiniai pranašai savo gyvenimo pavyzdžiu, savo darbu, savo elgesiu turi parodyti, kad tokia galimybė egzistuoja. Kad tikrai svarbu kelti savo vibracijas ir taip pakelti aplinkos vibracijas. Aukštų vibracijų pasaulyje negatyvumas sudega. Todėl tie, kurie netiki būtinybe keisti save ir kelti savo vibracijas, patirs daug skausmo ir sielvarto. Jie degs savo pačių sukurtoje negatyvumo ugnyje.

Prasideda laikotarpis, kai Aukščiausiojo Pasaulio skleidžiami spinduliai vis labiau degins tamsą, esančią Žemėje. Ir ta tamsa degs tik todėl, kad galime per savo pranašus į Žemės erdvę nuleisti savo spindulius. Laiškuose dažnai rašėme, kad spinduliai vienaip ar kitaip pasiekia Žemės erdvę ir žmogų. Mes paliečiame kiekvieną žmogų, bet šaltinis per ką galim dirbti – tai Dievo šviesos pranašai. Štai tokiu pranašu tu ir esi. Štai kodėl tavyje sušvito Lotoso žiedai. Ir kol tas žiedas žydės, tol tu skleisi Mano energetinius spindulius. Skleisi ne tik Meilę, bet ir Žodį. Išminties žodį paremtą energetiniu srautu, kuris keis ne tik žmogaus sąmonę, bet visą jo energetiką. Kai kada žmogus nėra pajėgus priimti tavo žodžio, bet tai nereiškia, kad jo sielos nepalies per tave einantys mano meilės spinduliai.

Esi pranašas. Tokia tavo tikroji sielos paskirtis. Jau užaugai, jau atidavei prisiimtus kitus įsipareigojimus. Dabar turi gyventi tiksliai pagal gaunamus nurodymus. Nes pranašas neturi asmeninės valios. Tu – Dievo valia. Jis žino ir mato, ko žmogui reikia ir kaip tai geriausiai atlikti. Jei gauni nurodymą – tai ir vykdyk.

Tu stovi ant Lotoso žiedo, ant dieviškosios Meilės ir Išminties pagrindo. Tu širdyje skleidi Lotoso šviesą – tu skleidi ne savo išmintį ir meilę, o dieviškąją Išmintį ir Meilę. Tu rankose laikai po Lotoso žiedą – tu dovanoji Žemei ir žmogui tai, kas tyriausia ir švenčiausia – besąlyginę Meilę ir Išmintį. Tu degi dieviškosios ugnies sūkuryje. Todėl, kai kuriems žmonėms tiesiog bus per sunku su tavimi būti, bendrauti. Juos per daug degins. Atsižvelk į tai. Padėk jiems atsiriboti nuo tavęs, kol tamsa tebėra jų širdyse. Bet tu visados globok, apkabink, užjausk savo dieviška meile, gerumu, švelnumu. Kad ir kaip žmogus yra paklydęs gyvenime, kad ir koks didelis jo ego – tu mylėk tą žmogų. Mylėk ir apgaubk jį šviesos ir meilės skraiste. Tu Dievo rankos ir širdis. Atleisk visiems, mylėk visus, gerbk visus.

Tu Dievo Meilė ir Išmintis. Padėk bendraudama, padėk nebendraudama. Prisimink, kas savyje laiko tamsą, tam bus sunku būti prie tavęs. Juos degins, kels skausmą, kraujospūdį, pykinimą ir t.t. Matyk tai ir dar labiau už juos melskis.

Aš, Viešpats Maitrėja, Įsakau, priimk Mano Šviesą, Mano Meilę, Mano Išmintį ir amžinai dek dieviškosios šviesos aukure. Būk palaiminta.

Peržiūros: 1192 | Įkelta: Violeta | Tags: meilė ir išmintis, viešpats maitrėja, Lotoso žiedai | Vertinimas: 5.0/9
Viso komentarų: 2
2 Dalia  
0
Dėkoju.

1 svajone  
0
Aciu :)

Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Balandis 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0