Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-04-25, 3:49 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Rugsėjis » 21 » Laiškai nutraukiami
9:30 PM
Laiškai nutraukiami

Vairočana

Dieviškoji energija žmoguje gali veikti stipriai, bet gali tik paduoti impulsus fiziniam kūnui išgyventi. Kiekvieno žmogaus išgyvenimo sąlyga – tai energija. Jūs žinote, kad energija gaunama iš maisto, vandens ir oro. Tai yra 3 pagrindinės stichijos, o iš dieviškosios ugnies – ją turite. Nereikia jos papildyti, ji tiesiog yra. Tai yra dieviškoji energija – Dievo dalis, nuo kurios formuojasi žemiškoji sąmonė ir kūnas. Dieviškoji ugnis yra kiekvieno žmogaus kūne, bet ji skleidžiasi tiek, kiek leidžia to žmogaus širdis ir protas, kiek leidžia to žmogaus laisva valia. Kai dieviškoji ugnis tik rusena – žmogus gyvena savo logikos pagalba. Gerai veikia jo visi keturi kūnai, bet subtiliųjų kūnų išraiškai reikalingas didesnis kiekis dieviškosios energijos. Norint, kad veiktų subtilieji kūnai, nepakanka valgyti, miegoti, kvėpuoti. Reikia suaktyvinti savo dieviškosios energijos srautą. Tai yra, atlaisvinti jėgą, esančią viduje. Kai ši jėga atsilaisvina, žmogus ne tik atveria naujus savo gebėjimus ir talentus, bet ir pradeda suvokti dieviškosios meilės prasmę. Nuo asmeniškumo  pereina į bendruomeniškumą. Jis sugeba mylėti kitą ne vien asmenine meile, bet ir visumine meile. Tiesiog jausti meilę kiekvienam žmogui ir jausti džiaugsmą, galint bendrauti su tais žmonėmis. Atsiranda pagarba gyvenimui, džiaugsmas, palaima. Tokių jausmų nesužadinsi žemiškomis priemonėmis: nei alkoholiu, nei narkotikais, nei psichotropiniais vaistais. Jie gali sužadinti akimirkos malonumą, bet išmokus džiaugtis gyvenimu tikrą palaimą, tikrą malonumą  jausi visados, o ne akimirką. Ir po tų pojūčių išgyvenimų fiziniam kūnui nebūs blogai. Kai žmogus prižemina vibracijas ir vėl sugrįžta į negerų jausmų erdvę, tada atsiranda emocinis skausmas. Aš tikiuosi, kad dauguma jūsų nors akimirką yra pajutę tą nuostabią būseną. Suvokite, kad pakeitus savo vibracijas į aukštesnes, ta nuostabi būsena gali būti nuolatinė. Prasideda gyvenimas kitame energetiniame lygmenyje. Mes nesiekiame išmokyti jūsų tiesiog jausti palaimą, mes norime išmokyti jus gyventi ramybėje, gerume. Tai šio etapo uždavinys – sąmoningai pereiti į aukštesnių vibracijų pasaulį čia ir dabar.

Aukštų vibracijų pasaulį suformuoti gali tik pats žmogus. Jis turi pakeisti savo negatyvumą į teigiamumą, o tada persiformuoja ir fizinis gyvenimas. Neturime tikslo, kad pajaustumėte euforiją susiliejus su subtiliuoju pasauliu. Tikslas yra tą pasaulį pažinti, įvertinti ir su juo kartu kurti savo pasaulį. Ne akimirkos palaimos siekite – o nuolatinio gyvenimo vidinėje ramybėje, meilėje, gerume.

Violeta yra mokoma pagal individualų planą ir kai jai pavyks save išvalyti, atlaisvinti savo sąmoningumą, bus pateikiami kitokio pobūdžio laiškai. Bet negalima duoti informacijos, kol nėra žmonių, galinčių tą informaciją teisingai priimti. Yra mokomi ir kiti, kurie gali tą informaciją priimti ir įtvirtinti savo sąmonėje. Taip idėja įsitvirtins kolektyvinėje sąmonėje. Bet, kol nėra švaraus indo, negalima paduoti specifinės informacijos. Todėl laiškai trumpam nutraukiami.

Su meile ir pagarba

Peržiūros: 1264 | Įkelta: Violeta | Tags: Vairočana | Vertinimas: 5.0/4
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugsėjis 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0