Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 3:17 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Sausis » 17 » Kurdami gėrį, naudokite dieviškąją energiją, ne savo energetiką
4:05 PM
Kurdami gėrį, naudokite dieviškąją energiją, ne savo energetiką

      Tu kelias dienas jautei lengvai nuvilnijančią meilės energiją. Tai Aš, Atėnė Paladė.

               Savo spindulį noriu ir aš padovanoti žmonėms. Kasdieną per jūsų širdį išsispinduliuoja daug energijos. Kai kada gaunate atsakymą, kai kada energija tiesiog nuteka ir jūs liekate išsekę, nusiminę. Vadinasi, nemokate valdyti energijų tekėjimo. Aš nekalbu apie blogų energijų stimuliavimą. Jų neturi būti visai. Bet aš kalbu apie gerąją energiją, kurią jūs atiduodate aplinkai. Per širdį eina dieviškoji energija. Ji yra amžina. Ji susieta su žmogaus siela ir esybe. Tai pagrindinė žmogaus gija su Dievu, su Pagrindiniu Šaltiniu. Šios energijos dėka formuojate savo energiją ir ją atiduodate į aplinką. Žmogus dažnai nori būti nuoširdus, paslaugus, geras. Bet praėjus dienai pasijaučia labai pavargęs, išsekęs. Kodėl? Todėl, kad jis atiduoda savo jausmų pagrindu suformuotą energiją. O reikėtų tiesiog išskleisti dieviškąją energiją, kuri yra neišsenkanti ir ją atiduoti žmonėms. Tada žmogus neišseks. Kaip tai padaryti? Čia svarbus žmogaus santykis su Dievu. Jeigu jis tiki juo, tada yra ryšys su juo, sąskambis. Būnant sąskambyje su Visatos kūrėju, tu prisipildai švelnios meilės, gerumo. Tas gerumas tiesiog išspinduliuoja iš tavęs. Tau lengva daryti gerus darbus, lengva bendrauti su žmonėmis, lengva juos priimti be įsižeidimų, be nuoskaudų. Būnant sąskambyje su Dievu, esi kupinas šviesios energijos. Tau jos nereikia pačiam „gaminti“. Kai žmogus nejaučia sąskambio su Dievu, jis stengiasi pats suformuoti meilės energiją. Tai įmanoma, bet žmogus būna labai pažeidžiamas. Įdedi daug pastangų, o atgarsio nėra, arba labai mažai arba ne toks, kokio norėjai. Tu formuoji energiją, ją dalini, bet, kadangi įdedi daug pastangų, norisi ir atpildo. O jeigu jo nėra, tiesiog išsenki, pavargsti. Gerai, jei kitas žmogus tau padovanoja šypseną, padovanoja geros nuotaikos krislelį, tu pasipildai gera emocija, sustiprėji. Bet, jei atsako nėra – tau silpna, perdegi.

                      Neužtenka būti geram, nuoširdžiam ir t.t. Visa tai nepadeda tau stiprėti, bręsti. Tu gerai elgdamasis priimi teisingus sprendimus, mažini karmą, nukreipi žmonijos vystymąsi gerąja linkme. Bet pačiam gali būti per sunku. Ir tik todėl, kad formuoji energiją iš savęs. Savo energetinio lauko, savo jausmų ir minčių energijos. Dar nesi tiek subrendęs, kad tavo energija nebūtų išsenkama. Ji išsispinduliuoja ir jautiesi tuščias, išsekęs.

                      Viską, ką mėgini daryti yra puiku, bet šaltinis turi būti ne jūsų energija, o dieviškoji energija. Jeigu jūs būsite sąskambyje su Dievu, dieviškoji energija veršis per kraštus. Jūs spinduliuosite pasitikėjimu, ramybe, laime. Jūs galėsite dalinti geras emocijas aplink ir tai jūsų neišsekins, net tada, kai negausite atsako ar atsakas bus skausmingas.

                      Dieviškoji energija pripildo jūsų energetinį lauką, jis būna stabilus ir neigiamumas iš aplinkos jūsų nepaveiks. Siekite sąskambio su Dievu. Siekite bendravimo su juo per visą dieną. Atsikėlei ryte – pasisveikinai ir per dieną nors po kelias akimirkas reikėtų pajausti meilę Kūrėjui. Tai suteiks džiugesį, džiaugsmą, kad gyveni. Jei nėra tikrojo džiaugsmo, kad gyveni – vadinasi tau nelabai pavyksta susieti save su Dievu. Tu esi jo vaikas. Jis visados apsaugos tave, visados paguos, patars. Jis bendraus su tavimi. Bet tik tada, kai tu to norėsi. Saugos ir globos visados, bet bendraus tik tau to norint. Tau priimant mintį apie gyvenimą su bendru nuolatiniu draugu.

                      Sunku aprašyti tą jausmą, kurį turėtumėte išgyventi savo kasdienybėje. Bet jūs pabandykite. Pabandykite ir pastebėsite tuos naujus jausmus savo širdyje. Pastebėsite, kaip keičiasi jūsų požiūris į save, į aplinkinius, pastebėsite, kaip keičiasi bendravimas. Kaip pamažu jus palieka agresija, pyktis, susikaustymas. Jums nebereikės kovoti, nes nebus su kuo. Jums nebereikės įrodinėti, nes nebus ko ir kam. Ego priverčia jus sudėtingai ir sunkiai gyventi. Dieviškoji meilė suteikia laisvę, suteikia lengvumą ir paprastumą. Gyvenime svarbiausia yra patys paprasčiausi dalykai. Jūs net pamiršote, kad jie svarbūs, net nebevertinate ir nebesiekiate to išreikšti. Paprastas pasisveikinimas, apkabinimas, mažutė pagalba, palaikymas, švelnumas, gražūs žodžiai. Yra daug mažų smulkmenų – bet jos suformuoja didelius stebuklus.

                      Mylėkite savo Kūrėją ir jis jums atsilygins neišsenkančia meilės gija. Visa tai galiu apibūdinti ir techniškai. Kai Tikite Dievu, kai su juo bendraujate kaip su nuoširdžiu draugu, jūsų energetika prisipildo šviesos. Ši šviesa apvalo energetinius nešvarumus. Jums lengviau ir emociškai, ir fiziškai. Kai formuojate gerąją energiją tik savo jausmų ir minčių dėka, ji išeina iš jūsų energetikos. Jūs naudojate savąją energiją ir jeigu jos netenkate, siekiate jos prisipildyti – vadinasi reikia aplinkinių dėmesio. Gerai, jei gaunate atsaką gerąja energija, o jei blogąja? Jūs jau ir taip pažeidžiami, nes netenkate energijos, o jei pažeidžia – tai dar labiau netenkate. Taip galima nusilpti ir fiziškai išsekti. Jūs darote paprastą, bet esminę klaidą: neišgyvenate sąskambio su Dievu. Mėginkite įvairius variantus, kol išmoksite pajusti meilę Dievui, meilę žmogui, sau. Kol pajusite begalinį džiugesį, kad gyveni. Mokykitės pamažu, bet tvirtai. Aš tikrai pažadu, kad eidami šiuo keliu, jūs pajusite daug nuostabių akimirkų, sukursite daug nuostabių stebuklų.

                      Su meile ir pagarba jūsų naujiems siekiams. Atėnė Paladė

Peržiūros: 1199 | Įkelta: Violeta | Tags: dieviškoji energija, Atėnė Paladė | Vertinimas: 5.0/8
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Sausis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0