Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 3:11 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Vasaris » 12 » Kas yra ego?
5:06 PM
Kas yra ego?

     Sveika, čia Hasėjas. Kasdien patiri vis naujus potyrius, kurie, žinoma, tave „išmuša iš vėžių“. Nusiramink. Neįmanoma atskleisti tiesos, nepatiriant, kas tai yra. Tavo sąmonė labai užsiblokavusi. Tavo siela ir esybė yra labai stiprios, bet šiame įsikūnijime gavai riboto sąmoningumo išraišką. Kas nauja, tas tau nelabai priimtina. Juk ir dėl eilinės naujos technikos įsigijimo ir prisitaikymo tau kyla problemos. O ką jau kalbėti apie tokius subtilius dalykus. Todėl lieka tik Tikėti ir Pasitikėti. Bet čia ir esmė. Tau logiškai sunku priimti netikėtą informaciją, bet negali atmesti, nes jauti, kad tai tikra. Vadinasi turi pati išmokti „Tikėti ir Pasitikėti“. Kol to neįvyks, tol jausi sunkumą ir nerimą. Bet supranti, tai ir yra esminis dalykas: kol neišmoksi „Tikėti ir Pasitikėti“, tol negali įeiti į subtiliojo pasaulio erdvę. O tu į ją eini ir eini sparčiu žingsniu. Sąmonė nespėja prisiderinti. Širdis nespėja priimti naujų tiesų. Tokiu atveju, daugumai išsivystytų šizofrenija. Bet šiuo atveju, tu esi saugoma, bet turi suprasti, Tikėjimo ir Pasitikėjimo stoka – tai tik tavo sąmonės blokas. Jį reikia pralaužti ir jo reikia atsisakyti. Ir pamatysi, kiek daug žinių gausi. Jas ir taip gausi, tik priimti būtų lengviau, jei susitvarkytum su šiuo bloku.

Tau „smegenys“ buvo pakeistos. Pratinkis prie naujo požiūrio į gyvenimą. Nebūna seanso be tikslo. Tai ne žaidimų aikštelė. Jei jautei, kad „smegenys“ sudeginamos ir įstatomos „krištolinės“, tai taip ir yra.( Fiziškai, žinoma, niekas nesikeičia). Tai tau leis lengviau suformuoti naują požiūrį į žmonių gyvenimą. Daug kas skaito laiškus, juos gali priimti širdimi ir protu, gali priimti ir kaip informacinius, kaip mistinius, bet iš kitų nereikalaujame visiško pasikeitimo. Pasikeitimo, priimant naują gyvenimo būdą. Tiesa, šis neryžtingumas iš dalies, tai tavo apsauga nuo per didelio entuziazmo, nuo per didelio sureikšminimo to, kas vyksta. Tai tau leidžia blaiviau įvertinti situaciją. Bet, išmokti Tikėti ir Pasitikėti – privalai. Tai tikrojo gyvenimo pagrindas. Ant šių žodžių prasmės turi būti statomos naujos vertybės, nauja gyvensena. Jei neįvertinsi šių „pamatų“, tavo gyvenimas gali sudūžti į šipulius. Vadinasi, susikaupk ir pervertink savo įsitikinimus, savo abejones. Kaip gali skleisti naują tiesą, jei pati tuo abejoji. Suprantu, neabejoji, bet tik sukyla sunkumas, priimant naujus potyrius. Toks jau tas tavo įsikūnijimas.

                      Vakar vyko dar daug įdomių dalykų, pirmiausia, susitikai su savo esybės globėju. Tai labai subtili energija ir ji gali labai įtakoti tavo gyvenimą. Antra, seanso metu buvo atvertas portalas, per kurį galėjo pasitraukti iš žmogaus subtiliojo pasaulio kitos matricos gyvybė. Tai sąmoninga materija, kuri tam tikru momentu įsipainiojo į žmogaus energetiką. Apie tai kalbėsime vėliau, kai suprasi, kas tai yra. Ir dar, dabartinis „bjaurus“ šauksmas padeda atpalaiduoti kolektyvinės sąmonės blokus, kurie varžo tavo mąstymą, tavo suvokimą. Kolektyvinė sąmonė labai įtakoja žmogaus mąstymą. Labiau nei žmogus tai priima. Todėl tenka „pralaužti“ tam tikrus blokus, esančius subtiliojoje erdvėje. Šie blokai ir tau trukdo praverti takus į subtilųjį pasaulį. Ta uždanga neleidžia prasimušti labai aukštų vibracijų energijai. Ir dabar yra dirbama su tų blokų laužymu. Kai tai pavyks, informacijos gausi dar daugiau. O tavo „pamatai“ turi būti susiformavę tvirti ir nekintantys. Privalu įtvirtinti savo mąstysenoje idėją, kad Visatą sukūrė Dievas ir tik atsižvelgiant į jo valią, galima formuoti žmogaus gyvenimą. Teisingiau, formuoti esybės gyvenimą. Ateis laikas, kai tokia substancija kaip žmogus – išnyks. Liks žmogaus eterinis kūnas su sąmoningumu. Kaip tada išgyventi sąmoningam protui, jei kūno nebematysi? Sunkumų būtų daug. Todėl šie procesai vyksta, bet vyksta labai lėtai. Subtiliai tvarkant aplinką, subtiliai keičiant požiūrį. Ego – kolektyvinės sąmonės dėka yra įgijęs didžiulę jėgą. Didesnę nei žmogus įvertina. Ego – tampa savarankiška struktūra, kuri jokiu būdu neleis žmogui tobulėti, nes taip išsiskaidytų jo vibracijos. Todėl tiek tu, tiek kiti žmonės, patiria daug sunkumų keičiant požiūrį. Ne tik valdant emocijas ir jausmus, bet keičiant požiūrį visumoje į savo – žmogaus – gyvenimą. Ego yra žmogaus suformuota struktūra. Ir mes, esantys aukštesniame lygmenyje, negalime įtakoti ego poveikio žmogui. Mes galime padėti sielai pasireikšti, bet ego suvaldyti negalime padėti. Tai žmogaus sukurta struktūra ir tik žmogus jį gali pakeisti. Panaikinti ego, kuris yra tavo dalis ir įsitvirtinusi dalis, yra labai sunku. Nes ego – tai ne vien neigiamumas, tai ir seni įsitikinimai, senos vertybės, neteisingas požiūris į gyvenimą. Ir ego viešpatavimo vieta – kolektyvinė sąmonė. Turime daug ką nuveikti, kol žmogui pavyks suvaldyti savąjį ego, kol pavyks ištrinti iš kolektyvinės sąmonės neteisingas nuostatas apie gyvenimą. Bet procesas vyksta. Ir jeigu subtiliojo pasaulio atsivėrimas vyks lygiagrečiai su sąmonės pokyčiu – tai viskas gerai. Bet mes jau matome, su kokiais sunkumais tu susiduri, tai aišku, kad kiti susidurs su dar didesniais sunkumais. Subtiliojo pasaulio atsivėrimas eina savu numatytu tempu. O sąmonės pokytis eina daug lėčiau. Todėl yra suaktyvintas darbas su konkrečiais žmonėmis, kad tik tas sąmonės pokytis vyktų sparčiau, kad neįvyktų nelauktas ir nepasiruoštas „vidinis sprogimas“.

                      Pakalbėjome apie tai, kaip svarbu tikėti tuo, kuo privalai tikėti. Tai gyvenimo pagrindas. Apmąstyk ir išgyvenk tai.

Peržiūros: 1792 | Įkelta: Violeta | Tags: Hasėjas, vidinis sprogimas, ego | Vertinimas: 5.0/8
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Vasaris 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0