Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 9:35 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Birželis » 4 » Kas yra aukštos vibracijos?
3:44 PM
Kas yra aukštos vibracijos?

Eidama pažinimo link, reikia tikėti bendrąja erdve. Reikia pasitikėti gaunama informacija. Reikia ją girdėti ir ja pasitikėti.

Kaip galima būti pranašu, jei netiki savo žodžiu. Žodžiu, kurį tari, žodžiu, kurį girdi. Pranašas – tai žinios pranešėjas. Jis nekuria žinios, bet ją perduoda. Priima ir perduoda. Suprasti ją reikia visiems: ir tau pačiai, ir tiems, kurie ją išgirsta.

Naujas jūsų gyvenimo etapas pareikalaus dar didesnio susikoncentravimo. Turite ugdyti minties jėgą. Turite sistemingai mąstyti tam tikromis kryptimis. Reikia nuolatinio susikoncentravimo, nuolatinės švarios būsenos.

Visa diena ir naktis turi būti tam tikrame susikaupime. Galite dirbti visus savo darbus, bet turite išlaikyti aukštų vibracijų lygmenį. Neįmanoma suvokti naujos tiesos, jos nepriėmus į savo energetinį – informacinį lauką. O nepriimate tada, kai jūsų energetinis laukas yra perpildytas žemų vibracijų. Nauja žinia tiesiog nepasieks jūsų suvokimo. O kas yra nauja žinia? Tai jūsų energijų patirtis. Jas turite priimti per savo suvokimą. O tam reikalingos aukštos vibracijos. Kiekviename žmoguje yra daug sąmoningų energijų. Jos yra skirtingo dažnio. Vienos per jūsų sąmoningumą gali pasireikšti lengviau, kitoms reikia ilgai laukti, kol atlaisvės psichiniai blokai, kol atlaisvės susiformavusios patirties blokai. Visados galite priimti vis naują informaciją. Bet tam reikalingas sąskambis tarp jūsų sąmoningumo ir energijų. Sąmoningumas priklauso nuo vibracijų lygio. Įsivaizduokite, kad jums pavyksta išlaikyti aukštas vibracijas – kiek daug žinių priimtumėte... Vėl kyla problema dėl nesusikalbėjimo. Kas yra aukštos vibracijos? Sakysite, kad negalite visą dieną šypsotis ir visiems linkėti tik gero. Jūs klystate suvokdami situacijos reikšmę. Aukštos vibracijos – tai susikaupimo būsena, tikslingos krypties paėmimas.  Visą dieną tu sau primeni, kad gyveni bendrojoje erdvėje, kur viešpatauja Dievo tvarka. Ir reikia derintis prie šios tvarkos. Reikia nuolat prisiminti, kas iš tiesų yra kasdieniška, buitiška ir jūsų egzistencijai nereikalinga, o kas yra amžina, vertinga ir kryptinga. Aukštas vibracijas išlaikysite suvokdami, kad kiekvienas jūsų poelgis turi prasmę ne tik šiam gyvenimui, bet ir ateities įsikūnijimams. Kurie jūsų darbai turi prasmę amžinybei? Apie tai reikėtų susimąstyti. Tada lengviau atrinksite kas iš tikrųjų padeda pakelti vibracijas, nereikės net visą dieną šypsotis. Nes aukštų vibracijų suformavimas yra daug sudėtingesnis procesas, nei matote. Tai nuolatinis sąmonės lygio praplėtimas, tai vidinio žinojimo ugdymas, tai vidinės intuicijos skatinimas ir palaikymas. Esmę turite suvokti ir priimti plačiau. Nereikia mąstyti tik šios dienos atžvilgiu, ar net šio gyvenimo atžvilgiu. Jūs jau dabar save formuojate. Formuojate save, kaip Visatos gyventoją. Vadinasi, turite išmokti mąstyti kaip žmogus, gyvenantis Visatoje. Žinoma, galite jausti įtampą mąstyme, nuovargį. Tai šalutiniai poveikiai apkrovos. Bet su laiku tai mažės ir jums bus lengviau išlaikyti susikaupimą ir dėmesį kryptingą, tikslingą. Vis sakėme – stebėkite mintis ir jausmus. Valdykite juos. Dabar sakome, to nepakanka. Buitiško gyvenimo jausmus ir mintis valdykite, bet privalote ugdyti platesnį mąstymą. Turite savo gyvenimą įvertinti platesniu horizontu.

Bendraukite su Pakylėtaisiais Valdovais, su savo dvasiniais mokytojais, bendraukite su Dievu. Melskitės, jei kitaip nemokate sukoncentruoti dėmesio. Ir tai turi būti nuolatinis procesas: atmerkiate iš ryto akis ir prisimenate: gyvenate amžinybėje. Gerbkite šią amžinybę ir stenkitės ją suvokti, suprasti ir išgyventi. Sėkmės

Elochimas Apolonas ir Elena Rerich

 

Peržiūros: 1484 | Įkelta: Violeta | Tags: Elena Rerich, aukštos vibracijos | Vertinimas: 5.0/7
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Birželis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0