Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 2:44 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Vasaris » 9 » Kaip pažinti Dievą?
3:14 PM
Kaip pažinti Dievą?

Mozė

Aš mačiau Dievą. Mačiau Jo didybę, todėl niekados negalėčiau paneigti Jo buvimą. Šiandieną aš žengiu į jūsų erdvę ir į jūsų laiką, tikėdamasis padėti sužadinti jūsų širdyse Tikėjimą ir Pasitikėjimą Dievu. Loginis suvokimas, kad yra Dievas – nieko nereiškia. Jūs imate pavyzdį iš daugumos, gal būt, laikotės religinių postulatų, bet tai nereiškia, kad tikrai tikite ir pasitikite Dievu. Jį norint išjausti, reikia turėti švarią širdį. Širdį be nuoskaudų, be baimės, be lūkesčių. Švarią ir tyrą širdį. Tik tada galite iš tikro prisiliesti prie dieviškosios ugnies, dieviškosios energijos. O kai prisiliesite prie šios energijos, tai jumyse niekados nebekils abejonė dėl Dievo egzistavimo. Jūs tai būsite patyrę, pajutę ir išgyvenę. Todėl ir sakau, kad atėjau ne pasakoti apie Dievą, o padėti Jį suvokti ir Jį išgyventi savo širdyje. Čia nebus jokių įrodymų, jokių svarstymų, diskusijų. Čia bus suteikiama pagalba pajusti kas yra Dievas. O Dievas yra Visaapimantis. Todėl kiekvienas žmogus prie Dievo gali prisiliesti labai skirtingai, bet tai bus jo tiesa, jo pažinimas ir jo abejonių pasitraukimas.

Labai džiaugiuosi vėl turėdamas galimybę į jus kreiptis, vėl galėdamas būti tarpininku tarp tavęs, žmogau, ir Dievo. Jūs žinote, kad bendrauti su Dievu reikia betarpiškai – iš širdies į Dievo širdį. Aš tarpininkas tik kaip mokytojas, galintis sudaryti sąlygas išjausti Dievo būvimą savo gyvenimo kasdienybėje.

Šaukinys:

„Vardan to, aš esu, kas esu, Numylėtini Moze, kreipiuosi į tave su prašymu padėti pajusti Dievą savo širdyje. Padėk man išskaidyti mano abejones ir mano loginius samprotavimus. Leisk pajusti Dievo Meilę savyje. Savo mažoje žemiškoje širdyje, kurioje nuo pradžių pradžios yra Dievas. Padėk man pažinti ir pamilti tai, kas aš esu“

Suvokę Dievo prisilietimą, jūs kitaip įvertinsite savo gyvenimą. Jūsų gyvensena keisis šimtu procentu. Jūs mėgausitės kiekviena jums suteikta diena, jūs žinosite, kad esate saugūs ir mylimi. Jums nereikės kovoti su savo blogaisiais jausmais, nes Dievo energija sudegins jumyse esančią tamsą. O kai nebus įtampos, nerimo, pavydo, abejonės, jūs pasijusite lengvi ir laisvi. Jūs šypsositės gyvenimui taip, kaip Dievas šypsosi jums. Būkite mylimi, būkite laimingi, būkite kupini džiaugsmo ir meilės. Šypsokitės sau, šypsokitės aplinkiniams. Lai džiaugsmo energija atveria jūsų širdis Dievui pasireikšti jūsų kūne, jūsų sąmonėje ir, svarbiausia, jūsų širdyje.

Aš, Mozė, skelbiu šią dieną – džiaugsmo diena. Aš jums suteiksiu galimybę suvokti, kas yra Tikėjimas ir Pasitikėjimas Dievu. Tai ne teorija ir ne didūs žodžiai. Tai nauja gyvensena, kurios pagrindą sudarys Tikėjimas ir Pasitikėjimas.

Su meile, Mozė

Kaip aprašyti tai, ką išjauti prisilietus prie dieviškosios energijos, esančios žmoguje? Aš jaučiau begalinį džiaugsmą, begalinį tyrumą, jaučiau visišką Pasitikėjimą Dievu.  Šis trumpas prisilietimas prie žmoguje esančios dieviškosios energijos, iššaukė vidinę raudą, ašaros skruostais bėgo iš tos pagarbos, iš laimės. Protas užkaito, atrodė, kad smegenys neatlaiko tos energijos, bet širdis džiaugėsi, galėdama akimirkai prisiliesti prie to tyrumo, švarumo, esančio žmoguje.

Seanso metu, kai prisijungė Mozė, jis su šviesos kamuoliu prisilietė prie žmoguje esančios dieviškosios energijos. Ir tarsi per šydą buvo atidengta tos energijos esmė. Žodžiais apibūdinti tai sunku, net fiziškai išgyventi buvo sunku nuo viduje (žmoguje) sklindančio tyrumo, skaidrumo ir visiško pasitikėjimo Dievu. Pirmą kartą suvokiau, kas yra dieviškoji energija, esanti žmoguje. Ir atvirai pasakius, sudėtinga net sekundės dalį atlaikyti iš ten sklindančių vibracijų aukštumą. Žmoguje yra galinga vidinė jėga. Ji gali viską, ji apima viską, ji susieta su Aukščiausiuoju, su Dieviškuoju Šaltiniu. Vadinasi, žmogus gali viską. Jis turi tokią jėgą, kurios žmogus, šiandieną, pats nepajėgia atlaikyti. Išjaustas tyrumas iššaukė vidinę raudą, smegenų „virimą“ ir begalinę palaimą. Tik užkliuvo, kad ten viduje nėra „Tikėjimo“, yra tik Pasitikėjimas Dievu. Manau, todėl, kad Tikėjimas labiau paremtas teorija. O pasitikėjimas – tai žinojimas, kad yra Dievas ir gyvenimas yra susietas su juo. Ne atskirai, ne momentais, bet nuolat. Ten nėra jokios atskirties tarp žmogaus ir Dievo. Tai daug tvirtesnis ryšys, nei pats tvirčiausias ryšys tarp vaikų ir tėvų. Tai visiškas žinojimas, kad tavo kelias saugomas ir formuojamas Dievo.

Nežinau, ar pavyko perteikti emociją, bet aš noriu patvirtinti Mozės žodžius. Mes tik teoriškai priimame Dievą. Geriausiu atveju, juo tikime. O Mozė parodys, kas yra būvimas Dievuje. Padės išjausti tą šimtaprocentinio Pasitikėjimo Dievu būseną, kurios tikrai nepažįstame. Bent jau daugelis iš mūsų.

Buvo ir kita vizija. Skaudi vizija. Dievas tarsi paėmė už skraistės krašto žmogaus suformuotą negatyvumą ir ją patraukė nuo žmonių. Ir kas pasimatė? Žmogaus griaučiai, deformuoti organai, kai kurių organų žmonės visai nebeturėjo. Tiesiog zombių kolonija. Kas tai? Ogi parodymas, kiek negatyvumas pažeidžia žmones. Kai kurie blogi jausmai tiesiog „suėdė“ organus, jų neliko. Pvz. pusė kepenų, tulžies nelikę, inkstai aptrūpiję, širdies tik dalelė. Žemė ir ta iškorėjusi, nes labai užteršta dėl žmonių veiklos. Nuėmus skraistę matėsi tikroji žmonijos padėtis. Tai Dievui kilo klausimas, ar įmanoma kurti rytojų su zombių kolonija?

Ne veltui Pakylėtieji Valdovai apsupo Žemę ir nuolat savo energija „maitina“ žmones, kad tik žmogus pajėgtų atstatyti save tiek energetiškai, tiek fiziškai. Dabar mes save matome pakankamai gražiais, sveikais, bet tai tik iliuzija. Nuėmus skraistę, pasimato visi mūsų pačių negatyvumo padaryti pažeidimai. Deja, sveiko žmogaus nepavyko rasti toje vizijoje. Iš tikrųjų, su savo mintimis, su savo baimėmis, neigiamomis emocijomis labai pažeidžiame savo energetinius ir fizinius kūnus. Šiandieną mes atrodome kaip zombiai. Svarbiausia, kad Dievas neatėmė iš mūsų savo dieviškosios energijos. O ji – tai sveikata, tai džiaugsmas, tai meilė ir kūryba. Leiskime savo protui priimti pačias gražiausias ir stipriausias vibracijas į savo širdį ir leiskime savo kūnui būti sveikam.

Peržiūros: 1622 | Įkelta: Violeta | Tags: Mozė, šaukinys | Vertinimas: 5.0/3
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Vasaris 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0