Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 1:46 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Gegužė » 28 » Kaip būti laimingu?
1:19 PM
Kaip būti laimingu?

Elohimas Ciklopėjus

Aš atėjau pakalbėti apie laimės suvokimą. Kas yra laimė? Žinoma, kiekvienas žmogus tai įvardis vis kitaip. Jis pasakys kas yra laimė atsižvelgdamas į savo poreikius, pomėgius, vertybes. Bet kas yra tikroji Laimė, kuri apjungia žmones? Tai dieviškosios meilės išjautimas. Šis jausmas suteikia žmogui pilnatvę. Suteikia visą spektrą gerų jausmų, kuriais galima apibūdinti laimę. Laimė gauti – laimė duoti. Laimė mylėti – laimė būti mylimam. Laimė gyventi čia ir dabar – laimė sugrįžti į namus.

Spinduliuojantis laime žmogus savyje neša džiaugsmą, meilę, ramybę, viltį. Toks žmogus turi didžiulę galią keisti aplinką. Jis pakelia aplinkos vibracijas vien savo būvimu, vien savo džiaugsmu. Ir nereikia didžiulės išminties galvojant, kaip čia teisingai gyventi. Viskas yra paprasta. Būkite laimingi.

Tai vienintelė sąlyga, kuri reikalinga naujam gyvenimo laikotarpiui. Jei esi laimingas, nebus šalia tavęs nei skausmo, nei baimės, nei liūdesio. Gal būt, šiandieną tu padarai labai mažus žingsnelius, gal būt tu nenuveiki ypatingų darbų – bet būk laimingas ir tu pragyvensi dieną teisingai. Juk dabar svarbiausias jūsų uždavinys – kelti vibracijų lygį tiek savo energetikos, tiek Žemės. O jos nepakelsi su liūdesiu, kalte, nuoskauda, abejone. Nors ir stengdamiesi gerai mąstyti, išjaust gerus jausmus, tu pirmiausia turi išsiaiškinti ar esi laimingas šią akimirką? Ar džiaugies šia akimirka? Ir nesvarbu, ką tu turi, ką pasiekei ar nepasiekei. Svarbu kaip jautiesi šią akimirką. Būk laimingu. Tai tavo jausmas. Tu turi jį savyje suformuoti. Tu gi kuri gyvenimą. Tai tavo jausmas ir mintis. Vadinasi, tu ir esi atsakingas už tai ar sugebi būti laimingu, ar ne. Ir nekaltink aplinkos, kuri tave įtakoja. Laikas subręsti ir atsijungti nuo aplinkos dirgiklių. Turite išmokti išjausti ir išlaikyti savyje laimės pojūtį.

Laimė, džiaugsmas – tai aukštos vibracijos. O jūs turite formuoti aukštų vibracijų bangas, jei norite pereiti į aukštesnio sąmoningumo gyvenimą. Dėkingumas Dievui, Aukščiausiajam Protui suteikia jėgos būti laimingu. Tai gyvenkite su Dievu draugystėje, bendraukite su Juo, dėkokite Jam už galimybę Jį pajusti, išjausti Jo meilės vibracijas. Mes, Aukštesnės sąmonės Būtybės, nuolat jaučiam dėkingumą Dievui už galimybę gyventi Jo meilės vibracijose. Niekas daugiau visoje Visatoje neišspinduliuoja tokių nuostabių laimės ir meilės virpesių kaip Dievas – Aukščiausios Sąmonės Šaltinis. Prašykite Dievo, kad Jis atsiųstų jums savo dieviškosios energijos, kad jūs savo gyvenimą užpildytumėte Jo meilės spinduliais. Ir būsite saugūs, ramūs, harmoningi ir laimingi. O laimingas žmogus kuria gerą rytojų sau ir savo artimiesiems. Padėkite sau būti laimingu. Panaudokite savo protą ir įtikinkite save, kad galite būti laimingi. Atsiverkite Dievo meilei, tikėjimui ir džiaugsmui. Tikėkite, kad esate patys mylimiausi Jo vaikai. Jis jus myli besąlygiškai, nevertindamas, o tik nuolat palaikydamas, paremdamas, apgaubdamas švelnumu, gerumu, rūpestingumu.

Mylėkite Dievą ir būsit laimingi.

Peržiūros: 1387 | Įkelta: Violeta | Tags: kaip būti laimingu, laimė, džiaugsmas, Elohimas Ciklopėjus | Vertinimas: 5.0/7
Viso komentarų: 1
1 Dalia  
0
Aukso vertės

Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Gegužė 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0