Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 11:42 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Sausis » 13 » Kaip atskirti, kas yra Išminčius?
10:15 AM
Kaip atskirti, kas yra Išminčius?

Aš atėjau. Atėjau pakalbėti apie žmogaus virsmą iš lėliukės į nuostabų drugelį. Daugybę įsikūnijimų jūs siekėte išskleisti sparnus, siekėte pasiekti šviesą. Tik jus sukaustęs negatyvumas neleido jums išsiskleisti. Bet į jūsų erdvę ateina nuostabus žmogaus gyvenimo laikotarpis. Žinoma, jūs jau supratote, norint įeiti į tą laikmetį, reikia labai pakeisti save. Reikia išmokti gyventi pagal naujas taisykles, naujus nuostatus. Iš tikrųjų, jūs visados turėjote gyventi pagal nuostatus, apie kuriuos nuolat kalbame. Bet jūsų asmeniškumai, jūsų ego begalinė įtaka jums, atitolino jus nuo tikrųjų tiesų. Šiandieną jūs nebegalite gyventi pagal senus įpročius, senus gyvenimo tiesos supratimus. Pažvelkite į istoriją, gyvenimas nuolat keičiasi, bet pagrindinės vertybės visados išliko tos pačios. Nesvarbu ar tu gyvenai 15 amžiuje ar 21 amžiuje. Vertybės išlieka. Bet gyvenate pagal įpročius, visuomenės normas, kaimynų nuostatas ir t.t., neįsiklausote į savo tiesą. Gyvenkite savo protu, gyvenkite pagal savo širdį.

Aš visus sveikinu su tuo, kad jūs sugebėjote į savo širdį priimti tikėjimą. Kad jūs suvokėte, jog gyvenimas turi būti gražus ir geras gyventi, ir žinote, kad to norint pasiekti, reikia gyventi pagal Visatos dėsnius.

Jūs labai daug ką supratote. Gal dar nelabai sekasi pritaikyti kasdienybėje, bet įdėjus pastangų – viskas klostysis kuo puikiausiai.

Šiandieną, Aš, Gautama Buda, atėjau pas jus iš Šambalos. Atėjau ne kaip dievybė, o kaip žmogus, kuris gyveno Žemėje ir vykdė savo pareigas: skleidė žinią apie žmogaus ir Dievo tarpusavio santykį. Aš siekiau pakelti žmogaus sąmoningumą. Siekiau pakelti dvasią suvargusių žmonių ir siekiau parodyti jiems atjautą, supratingumą. Siekiau įtvirtinti nuomonę, kad kiekvienas žmogus yra vertas pagarbos ir nėra aukštesnio vieno žmogaus už kitą. Išmintingas žmogus niekados savęs neiškels virš kitų žmonių. Niekados savęs nesureikšmins. Ir jeigu jums tenka susidurti su žemiškais mokytojais, kurie save labiau išaukština už kitą žmogų – tai drąsiai nuo jo pasitraukite. Drąsiai eikite kitu keliu. Nei vienas tikras Išminčius nepavergs jūsų sielos. Nereikalaus aukoti pinigų, nesieks įbauginti ir nenorės, kad vykdytumėte jo valią be savo nuomonės. Išmintingas žmogus sugebės prieiti prie jūsų ir pakelti jūsų dvasią taip, kad to net nepajusite. Nepajusite savęs pažeminimo, nepajusite įskaudinimo. Išmintingo žmogaus žodžiai gali įskaudinti jūsų ego, bet dažniausiai jis net nekalbės su tuo, kuris nemoka jo išgirsti. Jis geriau nutylės, bet nekovos su jūsų pasipūtusiu ego. Išmintingas žmogus tyliai ir ramiai palauks, kada tu jį norėsi išgirsti, palauks, nes kitaip jo žodžiai gali nepasiekti tavo sielos. Bet išmintingas žmogus visados sugebės jums tarti tokį žodį, kuris suteiks visišką palaikymą, supratingumą ir tu sugebėsi atsigauti, ne tik nuo jo žodžių, bet ir nuo akių žvilgsnio.

Vibracijos kyla, žmogaus sugebėjimai veriasi. Daugelis žmonių pasijus dievais. Pasijus daug ką galintys, mokantys, žinantys. Ir pasikels į puikybę. Jie gali pradėti jus mokyti naujų tiesų. Būkite atsargūs. Visados pažvelkite ar tas mokymas siekia padėti tau subręsti, pakilti. Ar tai tik kažkokio susireikšminusio žmogaus noras pasirodyti protingu. Išmintingas žmogus visados suteiks jums vidinę ramybę, vidinę pusiausvyrą. Su juo pabendravus jūs pajusite laimę, pajusite palengvėjimą.

Ne tas išmintingas, kuris kalba išmintingais žodžiais. Išmintingas tas, kuris sugeba pats gyventi pagal savo tiesą. Kai jo ištartas žodis neprieštarauja jo gyvensenai, jo poelgiams.

Jūs turite išmokti gyventi pagal naujas tiesas. Tik būkite protingi, rinkdamiesi tuos, kurių klausotės. Būkite laimingi, suradę Išmintingą žmogų. O jeigu jūs tokio gyvenime nesutikote, tai siekite išminties per mūsų duodamus laiškus. Ten kur meilė ir šviesa, ten eina ir tikroji Išmintis. Viską išgyvensite savojoje širdyje.

Su meile,  Gautama Buda

Peržiūros: 1402 | Įkelta: Violeta | Tags: Gautama Buda, išmintingas žmogus | Vertinimas: 5.0/4
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Sausis 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0