Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-04-26, 3:35 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Gegužė » 26 » Išsiugdykite intuiciją
1:20 PM
Išsiugdykite intuiciją

Kasdienis gyvenimas kupinas pamokų. Pirmiausia, turite išmokti suvokti, kas yra gyvenimas. Šiandieną aš kalbėsiu apie žmogaus sąmonės pokyčius, kuriuos lemia Visatoje vykstantys procesai. Žmogus daugelį tūkstančių metų vystė savo jutiminius organus ir mokėsi išlikti savojoje erdvėje. Buvo išugdyti pagrindiniai jutiminiai organai. Jie padėjo žmogui geriau pažinti aplinką ir joje įsitvirtinti. Taip dabar jūs turite išsiugdyti intuiciją, kad galėtumėte pažinti energetinę aplinką. Intuicija padės pajusti, kurios nuotaikos yra kilusios iš jūsų patirties, kurias perėmėte iš aplinkos. Intuicija padės susigaudyti, kokie jausmai užvaldo ir kodėl užvaldo. Teks stebėti savo pojūčius. Ne tik mintis. Bet ir pojūčius: kodėl tas jausmas kyla?  Tai tavo jausmas ar atėjęs iš aplinkos? Kokią įtaką jis daro tavo pasirinkimams ir t.t. Supraskite, nereikia visko įdėmiai analizuoti, bet reikia išmokti suvokti, kokie jausmai tave valdo ir kodėl.

Pasauliams susiliejant jums įtakos turės ne tik kitas žmogus, bet ir neregimasis pasaulis. Šiame pasaulyje yra ir gėris, ir blogis. Kadangi žmogus labiau linkęs jaustis ir mąstyti blogai, tai jis labiau pritrauks neigiamą energiją iš aplinkos. Ir jeigu nemokės suprasti, kad tai ne jo išgyvenimai ar sprendimai, jis gali pasijusti labai sumišęs. Nebesusigaudys, kokių vertybių laikytis. Nebegalės suvaldyti savęs. Jūs suprantate, kai žmogus yra žemų vibracijų, jis iš aplinkos pritraukia žemas vibracijas. Gyvenimas tokiam žmogui yra sudėtingas ir bauginantis. O ką jau kalbėti, kai žmogus pritrauks neigiamas energijas iš nematerialaus pasaulio. Jį gali užvaldyti nevaldomi pykčio priepuoliai, baimės ir visokie negerumai. Pasauliai liečiasi, šis procesas atneš tiek gėrio, tiek ir blogio. Todėl išmokite save stebėti, save pažinti. Atsiribokite nuo jums nepriklausiančių jausmų. Prisiminkite, kai supykstate ant žmogaus, jaučiate jam nuoskaudą arba aistringą meilę – jūs perimate visą jo neigiamumą. Net nepastebėsite, kaip neigiamai vertinate aplinką ar kaip blogai jaučiatės. Įsileisti į save teks visko, bet turite išmokti atpažinti kas jūsų, ką galite patys suvaldyti ir ko nereikia įsileisti į save. Tą išmokti būtina. Tai, iš tiesų, lengvos pamokos. Nors jums gali pasirodyti ir nerealios. Bet tai „techninės pamokos“. Jūs galite įvaldyti, įgauti patirtį ir tinkamai naudotis suformuota nauja patirtimi.

Visai kiti procesai prasidės vėliau. Jūsų dėmesys ir atsidavimas yra būtinas. Bet, prisiminkite, niekada nemėginame įteigti jums minties, kad atėjo pasaulio pabaiga. Kad reikia kažko nerimauti ar bijoti. Tikrai ne. Gyvenimas yra nuostabus. Tik reikia išmokti suvaldyti savo mintis ir jausmus. Išmokti privalu, nes jūsų vidinis gyvenimas įgauna pagreitį. Kiekviena mintis ir jausmas pritrauks panašias situacijas. Viskas labai greitai pildysis. Gali gautis chaosas, jeigu neigiamai mąstysite ir neteisingai elgsitės. Čia yra paprasčiausios pamokos, kurias reikia išmokti, kad vėliau galėtumėte daugiau pasiekti, ir kad lengviau būtų.

Pasauliai liečiasi, energetikos liečiasi. Jūsų kūrybinė mintis įgaus jėgą. O nevaldoma mintis gali suskaldyti aplinką. Mes prognozuojame gražią ateitį. Bet iki jos yra tam tikras kelias. Ir sakyti, kad rytoj bus daug lengviau ir geriau – tikrai negalime. Negalime, nes jus pažįstame. Kuris iš jūsų sugeba sąmoningai išgyventi savo dieną, kuris iš jūsų prisimena kiekvieną mintį ir sugeba įvertinti jos emocinę įkrovą. Tikriausiai, nei vienas. Žinoma, sąmoninga mintis yra galingesnė, nei nesąmoninga. Bet jeigu jūsų mintį palydi nesąmoningas, bet nuoširdus troškimas – tai ta mintis, taipogi, įgauna jėgą. Yra daug minčių, kurioms jėgos suteikia jūsų neišsipildę lūkesčiai, troškimai ir t.t. Kai savo gyvenimą galėsite pavadinti „jovalu“, supraskite – tikrai nemokate suvaldyti savo minčių. Tik jūs patys asmeniškai kalti dėl to „jovalo“, nes mintys įgauna didesnę galią. Čia, trumpai apie neigiamąją vystymosi pusę. O dabar apie teigiamąją pusę. Žmogus įgauna galią. Jo minties energija stiprėja. Ir kai žmogus sąmoningai valdo mintį, jis gali susilieti su bet kuria energija, jis gali įgyvendinti daugybę siekių. Reikia tik mokėti tinkamai sukoncentruoti mintį. Norite tapti Visatos gyventojais – išmokite minties energijos dėka pakelti savo vibracijas. Sukoncentruokite dėmesį į tai, kas jus domina, paprašykite pagalbos nematomojo pasaulio, kad jis jums padėtų. Ir išmokite kurti gėrį. Mąstykite teigiamai, koncentruokite minties energiją į gėrį ir grožį. Į Meilę ir Išmintį.

Minties energija stiprėja ir jeigu sukoncentruosite ją į blogąją energiją, tai jūs savo energetiką sužeminsite taip, kad bus sunku net reinkarnuotis. Nematomas tamsusis pasaulis gali jums pažadėti aukso kalnus. Gali savo pažadus įvykdyti. Bet už tai sumokėsite savo dieviškąja energija. Jos nebeteksite. O kai jos nebeteksite, tai silpnės siela ir esybė. Sakysite, jums nesvarbu, kas bus su siela ir esybe. Bet sekantys įsikūnijimai tikrai bus skausmingi. Nereikia dieviškąja energija maitinti blogio jėgos. Bet kokiu atveju, jeigu Dievas matys, kad jūsų sielą gali dar išgelbėti – tai organizuos netikėtą mirtį. Blogiau būtų, jeigu ilgai ir nuobodžiai kankintumėtės Žemėje, pasidavę juodajai jėgai.

Tikiuosi supratote, minties galia tik stiprės. Ir turėsite išmokti suvaldyti savo mintį. Turite išmokti susekti, kokios mintys jūsų galvoje ir tinkamai jas išrūšiuoti: ką išvalyti, ką palikti. Jūsų gyvenimiška patirtis parodys, kodėl taip svarbu suvaldyti mintį, sukoncentruoti mintį į teigiamas energijas. Jūsų gyvenimiškoji patirtis viską jums aiškins. Tik nesinori, kad tam aiškinimuisi sunaudotumėte daug dieviškosios energijos, kurią jau dabar galėtumėte panaudoti kūrybai. Dvasinei kūrybai dabartinio gyvenimo laikotarpyje.

Su meile, Hilarionas

 

Peržiūros: 1209 | Įkelta: Violeta | Tags: Išsiugdykite intuiciją | Vertinimas: 4.9/8
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Gegužė 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0