Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 11:33 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Spalis » 29 » Išmokite paprašyti pagalbos
10:23 PM
Išmokite paprašyti pagalbos

Aš atėjau į Žemę, kad suteikčiau žmogui pasitikėjimo savimi. Jūs esate kūrėjai. Kūrėjai bendrosios erdvės. Todėl turite suvokti kas esate ir kokią pareigą atliekate Žemėje. Pirmiausia, kas jūs esate? Kūrėjai bendrosios erdvės. Jūsų sąmoningumas leidžia priimti informaciją apie tai, kad Žemė egzistuoja tam tikrame gravitaciniame taške. Ji priima pačias įvairiausias energijas. O kiekviena energija – tai informacija. Žmogus, pagaudamas šias energijas – informaciją, turi kurti savąjį rytojų bendrojoje erdvėje. Žmogaus sąmonė siekia įsitvirtinti naujame laike ir naujoje erdvėje. Tam turite atsikratyti senų įpročių ir seno suvokimo kas yra Žemė ir kas yra žmogus. Šiame laikotarpyje pagrindiniu uždavinių turite daug daugiau nei žmonės turėdavo. Jūs turite susitvarkyti su karmos uždaviniais. Turite išgryninti save. Išvalyti savo senus blokus. Turite pakeisti daug senų dalykų apie pasaulį. Vadinasi, turite atsisakyti seno suvokimo apie pasaulį ir sugebėti priimti naują informaciją. Jūs turite mąstyti daug plačiau ir lengviau. Turite įtvirtinti neabejojančią mintį, kad visa ko pagrindas yra Dievas, o jūs esate Dievo sudedamoji dalis. Ir jūs galite gyventi Dievo erdvėje, sąskambyje su juo.

Tai pirma: karmos atidirbimas. Visiškas ir galutinis. Vadinasi, šis procesas bus pagreitintas. Turėsite atidirbti karmą už dabartinius neteisingus veiksmus ir už neteisingus veiksmus praėjusiuose gyvenimuose. Jūsų gyvenime bus daugiau sumaišties, chaoso, išbandymų. Karmą reikia atidirbti ir galutinai. Nes naujajame pasaulyje nebebus praeities karmos. Vėliau visai išnyks toks procesas, nes žmonės nebeturės neigiamų emocijų, nesielgs neteisingai. Jie elgsis vienaip ar kitaip, bet viskas vardan kūrybos ir meilės erdvėje, kurioje neteisingų sprendimų nebus.

Antra: tai seno mąstymo atsisakymas. Vadinasi, žmogus turės atsisakyti senų įpročių, senų su laiku patvirtintų tiesų, prisirišimo prie praeities, prie gyvenimo normų. Visa tai nebeturės prasmės naujame pasaulyje, nes čia netiks standartinis mąstymas. Reikės atlaisvinti savo sąmoningumą ir priimti idėją, kad pasaulis yra kitoks, nei manėte iki šiol, kad jis yra platesnis, įvairesnis, subtilesnis. Kad jūsų mintys materializuosis akimirksniu. Karmos nebesukursite, nes mintys materializuosis iš karto. Iš karto matysis, kur mąstymo ar pasirinkimų klaida. O ją galėsite iš karto ir atitaisyti.

Vadinasi, prie chaoso, kurį sukels pagreitėjęs karmos atidirbimo procesas, prisidės nuolatinis reikalavimas keisti savo įpročius, atsisakyti to, prie ko esate pripratę, ką vertinote, ko siekėte. Psichologinės problemos tik stiprės.

Visada vyks kova tarp gėrio ir blogio. Blogio egregorai vis dar mėgins jus užgauti, kad tik šviesa neprasiveržtų iš jūsų vidaus. Todėl nuolat jus išbandys, sukels emocijas, negerus išgyvenimus. Bet visados turite prisiminti: šviesa ir gėris nuolat nugali. Jeigu būsite mintimis „prisirišę“ prie Dievo, visados apsisaugosite. Akimirkų gal ir pasitaikys sunkių, bet žinojimas, kad tave globoja Dievas (o taip ir yra), tada viskas praeis ir tu galėsi džiaugtis gyvenimu. Tik prisiminkite, jus visados renkatės, kokias mintis įsileisti „į galvą“. Kai kada ir Dievas pasijus beviltiškai, stengdamasis padovanoti gražią akimirką, o jūs su savo liūdnomis mintimis atsisakysite tai priimti, ar net pamatyti. Stenkitės išlaikyti pozityvų požiūrį į gyvenimą. Liūdnos mintys – žema energetika, ji prispaudžia prie tamsių egregorų. Gyvenimas tada sunkus ir nemielas, ir situacijos nedžiuginančios.

Vadinasi, nuo ankstyvo ryto jau kelkitės su šviesiomis mintimis. Kelkite savo vibracijas. Ištraukite save iš liūdnų minčių ir sudėtingo gyvenimo liūno, kaip Miunhauzenas ištraukė save už plaukų. Turite sau sąmoningai padėti. Sąmoningai valdykite mintis. Ypač neleiskite užvaldyti liūdesiui, nepasitenkinimui, keiskite mintis kitokiomis: dalykinėmis, ramiomis, darbinėmis. Vėliau ir aplinkos grožį pamatysite. Pereinamasis procesas vyksta čia ir dabar. Jūs visi atėjote tam, kad šį procesą sėkmingai įvykdytumėte. Tai dovana jūsų įsikūnijimams. Jūs išspręsite karmos problemas, praplėsite savo sąmoningumą ir jūsų suvokimas leis priimti visą regimo ir neregimo pasaulio erdvę.

Būkite mylimi. Priimkite Dievo meilę ir globą, priimkite jums dovanojamus stebuklus. Jūs niekados nesate vieni. Jeigu jums labai liūdna, paprašykite savojo angelo ar šventojo, kuris jums artimiausias, pagalbos. Kai kreipiatės pagalbos, jūsų mintys pakyla į aukštesnį energetinį lygmenį. Mes galime su jumis susisiekti ir padėti. Kol neprašai pagalbos, esi žemų vibracijų apsuptyje ir mūsų paramos nesi pajėgus priimti, net jeigu mes ir norėtume padėti. Bet, jeigu jūs paprašote paramos, atsiranda energetinis takas, per kurį mes su jumis galime susisiekti ir galime greitai jums padėti. Prisiminkite tai. Kai sunku – prašykite pagalbos ir tikrai jums padėsime. Nurimsite, atsipalaiduosite ir pajėgsite priimti teisingus sprendimus.

Su meile ir dėmesiu,

Hilarionas

Peržiūros: 1308 | Įkelta: Violeta | Tags: Hilarionas, egregorai, Karma | Vertinimas: 5.0/4
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Spalis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0