Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 1:55 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Gruodis » 22 » Išmokite būti Meilės būsenoje
10:00 PM
Išmokite būti Meilės būsenoje

Pakalbėkime apie Meilę. Dievas yra visaapimanti Meilė, tai labai aukštos vibracijos, todėl jums lengva suprasti, kad pagrindinis darbas, kuris laukia jūsų – išmokti mylėti.

Sakote, mokate mylėti. Aš sakau – nelabai. Jūs mylite labai asmeniškai. Už tai, kad tai jums artimas žmogus, už tai, kad tai geras žmogus ir t.t. Meilėje reikia būti. Tikėjime reikia būti. Negali būti žodžių „ už tai“. Reikia tiesiog mylėti, tiesiog jausti laimę, kad gali bendrauti su tuo ar kitu žmogumi. Jausti padėką Dievui, kad gali išgyventi šią nuostabią akimirką. Meilė – nėra rūpestis, baiminimasis, kad kas nors neatsitiktų, kad tavęs nepaliktų ir t.t. Meilė yra nuolatinio džiugesio, ramybės, pasitikėjimo ir tikėjimo būsena. Tikėjimo, kad artimas žmogus taip pat sugebės išjausti laimę, vidinę harmoniją, džiugesį. Meilė labai svarbi jūsų gyvenime, nes būtent šis jausmas kardinaliai keičia jūsų vibracijas. Jos valo daugybę negerų jausmų, minčių. Tik turite suvokti, kad meilė – tai nieko nereikalaujantis jausmas, kuriame nėra nei įtampos, nei baimės, nei rūpesčio.

Aš, Viešpats Maitrėja, prakalbau apie meilę, nes šiame ateinančiame laikotarpyje, jums bus reikalingas šis jausmas kaip gydantis oras. Tai pats stipriausias jausmas, kuris jums padės išlikti chaotiškame pasaulyje. Bet jūs neieškokite, kas galėtų jus mylėti ir ką galėtumėte jūs mylėti. Reikia gyventi Meilės būsenoje, o tada ir išspinduliuosite šį jausmą į visą aplinką. Meilės reikia ir žmogui, ir gamtai, ir visiems įvykiams, kurie nutinka jūsų gyvenime.

Reikia būti Meilės būsenoje. Tiesiog mylėkite. Mylėkite ir džiaukitės, kad jūs šiandien esate įsikūnijime ir turite galimybę įvykdyti Dievo valią. Turite galimybę labai pakelti savo vibracijas ir peržengti į kitą lygmenį. Vibracijų kėlimas yra ilgas procesas, bet ne pereinamuoju laikotarpiu. Dabar formuojasi pereinamasis laikotarpis, kai iš žmogaus tikimasi visų įmanomų pastangų išlikti ramiems, susikaupusiems, laisviems ir laimingiems. Jūs turite tokiais būti ir tada pereisite į kitą energetinį lygmenį, kur gyvenimas vystysis pagal kitus standartus. Bet suvokiate, kad šie paprasti dalykai paprasti tik stipriems žmonėms. Prasidedančiame chaose išlikti ramiam ir net laimingam yra sudėtinga. Todėl ir sakome, kad pereinamajame laikotarpyje bus daug išbandymų, daug bandymų išvesti jus iš pusiausvyros, daug abejonių iškėlimo, daug skausmo, nerimo, baimės. Bet tai todėl, kad Armagedonas pradeda savo darbą – žemų vibracijų naikinimo etapą. Ir tie, kurių energetiniame lauke yra daug žemų vibracijų, patirs daug skausmo. Jų ego įsiskaudins ir jie sukels didžiulę sumaištį. Nes kaip gali išdrįsti Dievas užgauti jų laisvę, jų asmenybę? Kuo didesnis ego, tuo didesnį triukšmą sukels. Tuo didesnę paniką sukels tarpusavyje, bet kartu tai panikai gali neatsispirti ir kiti žmonės, kurių širdyje nėra tikėjimo, nėra Meilės, nėra pasitikėjimo Dievu.

Jeigu tavo širdyje išliks ramybė ir sugebėsi neišsigąsti, sugebėsi susikaupti ir išlaukti sukeltos audros pabaigos – viskas praeis. Kaip nuslūgus uraganui jūroje, pasimatys žydras dangus ir šviečianti saulė. Po žmonių sukeltos jausmų audros, stos ramybė. Tik, žinoma, jausmų audra nusineš kai kurių žmonių gyvybes. Išliks tie, kurie myli, kurie džiaugiasi turintys dieviškąją energiją savyje, kurie moka įvertinti tai, ką turi ir už tai moka padėkoti Kūrėjui.

Kai išmoksite būti Meilės būsenoje, jūs nepajusite žmonių sukeltos audros. Jūs šypsositės ir žinosite, kad ir kas atsitiktų, gyvenant teisingai, visados sugrįšite pas Dievą. Jūs ir dabar esate pas Dievą, tik materialioje plotmėje. Kūnui mirus būsite pas Dievą nematerialioje plotmėje. Skirtumo esminio nėra, jūs esate Dievuje. Skirtumas būna tada, kai jūs neigiate ne tik Dievą, bet ir Gėrį. Tada skirtumas atsiranda. Tiesa, jūs vis tiek išliekate Dievuje, tik vystymasis tampa žymiai apsunkintas. Dievas yra visaapimanti energija, kurios dalelyte išlieki bet kur ir bet kada. Ir jeigu tu tai suvoki – niekur nejausi sunkumo ar baimės dėl savęs. Visur tau bus gerai. Esmė – tavo vidinė būsena. Arba tu gyveni ramybėje, arba chaose. Tai priklauso tik nuo tavo suformuotos vidinės būsenos. Vidinė būsena formuoja energetinį lauką, kuris gali išlikti aukštame energetiniame lygmenyje ir negandos jo neužgaus arba žemame energetiniame lygmenyje, kur siautėja chaosas. Tik nuo tavęs, žmogau, priklauso kur tu nori gyventi ir kaip gyventi. Tu turi laisvą valią rinktis, tai rinkis, kad tau būtų geriau. O jei nori, kad būtų geriau – stenkis išlaikyti save aukštų vibracijų lygmenyje. Už tave to niekas nepadarys. Net Dievas. Nes jis tau suteikė laisvą valią elgtis taip, kaip tu nori. Tu atsakai už save. Jeigu tu prašysi Dievo pagalbos – jis tau padės. Jeigu tu jį ignoruosi – jis lauks, kada tu kreipsis į jį ir tik tada padės. Kitu atveju, tu kursi savo gyvenimą pats ir nenustebk dėl blogų pasekmių.

Aš linkiu nuolat prisiminti mano žodžius: Būkite Meilės būsenoje nuolat. Būkite Tikėjimo ir Pasitikėjimo būsenoje nuolat. Gyvenkite lengvai ir paprastai.

Lai šypsosi Jums Dievas

Viešpats Maitrėja

 

Peržiūros: 1231 | Įkelta: Violeta | Tags: lengvai ir paprastai, Meilės būsena. Viešpats Maitrėja | Vertinimas: 5.0/6
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Gruodis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0