Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 8:56 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2014 » Spalis » 22 » Išlikimo sąlyga
5:06 PM
Išlikimo sąlyga

     Sveika. Čia Maitrėja. Noriu palinkėti ramybės ir tvirtumo. Tai labai atsakingas laikotarpis. Nusodinant aukštų energijų vibracijas, yra sujudinamos bangos Žemėje užsistovėjusio negatyvumo. Tai nereiškia, kad tau ar tavo draugams bus blogai. Atvirkščiai, jūs skleidžiate šviesą. Žmonės keis savo požiūrį į tam tikras nusistovėjusias gyvenimo taisykles. Ir tas požiūrio keitimas bus radikalus. Kai žmonės „kažko“ atsisako ir neranda to „kažko“ kuo pakeisti – gali įsivyrauti chaosas. Kiekvienas kurs savo tiesą, nes visi jaus, kad „sena“ nebetenka prasmės. O tikrąją tiesą išjausti nėra pajėgūs. Tikrąją tiesą išjausti galima tik atsisakius savojo ego. O kas atsitiks, kai žmonės atsisakys seno (nes jis iš tikro nereikalingas) , o jų ego neleis suvokti tikrosios tiesos? Kils banga įvairių tikėjimų, įvairių tiesų skleidimo. Mėgindami įrodyti savo tiesą, pamirš, kad reikalinga išlaikyti toleranciją ir pagarbą. Pirmiausia, daugelis remsis logika. Mėgins iš senų tiesų formuoti naują – ar tai teisinga? Tik labai atsakingai pažiūrėjus, gal ir būtų įmanoma apčiuopti dalinę tiesą. Bet kai nežinai ko ieškoti, tai jos ir nerasi. Todėl šis loginis variantas atmetamas. Tada dalis žmonių pradės ieškoti susivokimo religijose: senose ir ką tik sukurtose. Senos religijos yra iškreiptos, naujos – ne atitinka tikrosios tiesos. Vadinasi ir čia tiesos nerasite. Tad kur galima rasti tiesą ir kaip formuoti naują gyvenimą.? Naujas gyvenimas jau yra eteriniame pasaulyje. Jį suprasti nebėra sunku. Jį apčiuopti gali kiekvienas žmogus. Ir tam yra vienintelis kelias – savęs suvaldymas. Savo ambicijų, savo emocingumo, savo begalinių troškimų suvaldymas. Tiesa yra paprasta. Ji aiški ir prieinama visiems. Tiesa, tai toks gyvenimo būdas, kai įpranti pasitikėti Dievu, kai su juo mintyse bendrauji kaip su draugu, kai tu supranti, jog esi toks pat, kaip kitas žmogus: abu turite vienodą prigimtį ir nėra dėl ko kovoti. Dievui visai nesvarbi jūsų kova. Dievui svarbu jūsų branda, jūsų formuojama pagarba kitam, jūsų atvirumas ir nuoširdumas, ir jūsų siekis išmokti bendrauti su subtiliuoju pasauliu. Aš atėjau, nes noriu, kad mano epochos laikotarpyje įsivyrautų naujos energijos. Kad jos leistų žmogui suaktyvinti tam tikras suvokimo dalelytes ir pradėtų formuoti naują pasaulį

Šiandieną, „tu“  vienai jaunai mergaitei pakeitei ateitį. Kodėl? Todėl, kad ji jauna, o suformavo seno tipo ateitį. To nebereikia. Ši mergaitė stipri. Mes leidome sau pakeisti jos ateitį. Mes siekėme įrašyti į jos ateitį daug naujų elementų, kurie turėtų įsitvirtinti jos erdvėje ir taip įsitvirtintų aplinkoje. Ateities keitimas – labai subtilus darbas. Ir tai daro labai švarios energijos, o tai reiškia, kad ji, kaip žmogus turės išmokti gyventi be žemų vibracijų. Be nevaldomo liūdesio, be pykčio, be keršto irt t.t. Ji mokysis, klausydamasi savo širdies balso. Ateitis bus keičiama ir tokiu būdu. Keičiame ateitį ir pakeisdami žmogaus praeitį, parodydami jo nuoskaudų suformuotą likimą. Kai iškeliamai praeitų gyvenimų įvykiai ir kai suprantama, kaip jie įtakoja dabartinį gyvenimą, žmogus priima sprendimą truputi kitaip vertinti savo emocijas, savo išgyvenimus ir taip keičia ateitį. Mes prijungiame prie žmogaus energetinio kūno naujas energijas – ateitis keičiama. Mes duodame žinias – keičiasi suvokimas apie elementarius dalykus – keičiasi ateitis.

                      Mes padedame formuoti naują ateitį. Ateitį be žemų vibracijų. Tai, kas neišnyks savaime (pakeliant savo vibracijų lygį) – sudeginsime energetine banga: živ, embolos virusas ir daugelis kitų, neišgydomų virusų. Nesistenkite gydytojai, šis procesas nesustabdomas. Galite tik akimirką pristabdyti vieno žmogaus ligos eigą, bet viruso plėtimo nesustabdysite. Tai gali padaryti tik žmonės, keisdami savo mąstymą, rinkdamiesi gyvenimo prioritetus

                      Žmogus yra sukurtas iš begalinės informacijos klodų ir turi dieviškos energijos dalį. Kai tai suvoksite ir įvertinsite, tai jokie virusai jums bus nebaisūs. Jokiu būdu nereikėtų jūsų gąsdinti mirtinais virusais, jeigu jūs patys savarankiškai sugebėtumėte išmokti suvaldyti savąjį ego ir išmoktumėte mylėti ir vertinti save, bei kitą žmogų. Išlikimo sąlyga yra labai lengvai įvykdoma – savojo ego suvaldymas.

                      Gal būt, per griežtai su jumis kalbėjau. Bet todėl, kad esate svarbūs, esate reikalingi. Jūs patys sau esate reikalingi. Padėkite sau patys išgyventi, o mes tikrai jums padėsime. Kurkime ateitį kartu.

Peržiūros: 1109 | Įkelta: Violeta | Tags: ateities keitimas, Išlikimo sąlyga | Vertinimas: 5.0/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Spalis 2014  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0