Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 11:56 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Lapkritis » 16 » Gyvenimas dėžutėje
9:40 AM
Gyvenimas dėžutėje

Jūsų sąmonė dar labai užteršta. Užteršta kasdienėmis mintimis, užteršta netinkamais jausmais, net netinkamu maistu. Jūs blaškotės. Priimate Tiesą tik kaip nuotrupas. Nuotrupas to, ką pajėgiate suprasti. O Esmės nepagaunate. Mes duodame visą informaciją, tik ji užkoduota tarp eilučių. Kodėl užkoduota? Todėl, kad jūsų sąmonė nepajėgia jos suprasti. O jeigu mėgintų suprasti – tai išsigąstų ir atmestų visą mokymą. Todėl, didžioji informacija yra „tarp eilučių“. Bet šią informaciją nuskaito jūsų subtilieji kūnai. Jie derinasi prie informacijos vibracijų. Ir atėjus laikui jūsų sąmonė nušvis. Tą patį tekstą skaitydami, jūs suprasite daug daugiau tiesos.

Jūsų pasaulis keičiasi. Vibracijos bendrame fone didėja, privalo keistis ir jūsų  vibracijos. Reikia derintis prie bendro fono. Dėl išgyvenimo. Ką reiškia „kyla vibracijos“? Tai reiškia, kad atsiveria sąmonė ir ji gali pajusti, suprasti daug daugiau nei lyg šiol. Ji gali pamatyti daug daugiau. Įsivaizduokite, kad gyvenate uždaroje dėžutėje. Čia turite tam tikras taisykles, žinias. Jums visai gera ir patogu gyventi toje dėžutėje. Bet ta dėžutė yra įdėta į didesnę dėžutę, kurioje taip pat vyksta gyvenimas (aukštesnių vibracijų). Su savo taisyklėmis ir žiniomis. Ir vieną dieną jūsų dėžutė atsiveria, o jūs pradedate pamatyti  naują aplinką. Vieni džiaugiatės ir mėginate suprasti to gyvenimo taisykles, o kiti susigūžia ir apsimeta, kad nieko nemato. Žinoma, išgyvena, bet nepatiria malonumo, kurį gali sukelti bendravimas platesnėje zonoje. Taip yra su jumis dabar. Dėžutė veriasi. Daugelis pagauna impulsus apie kitokio pasaulio galimybę ir mėgina save priderinti prie tų reikalaujamų naujų savybių. Tam, kad galėtų pažinti naują pasaulį ir jame gyventi. Nes dėžutė veriasi. Ir tikrai ateis laikas, kai ta dėžutė atsivers iki galo, jūs neturite kur pasislėpti. Jūsų gyvenimai (jūsų dėžutės ir didesnės dėžutės) susilies į vieną. Nebebus atskirties. Vadinasi, didesnės dėžutės energija apgaubs jus visus ir jūs turėsite prisiderinti prie aukštesnių vibracijų. Čia nebus taip, kad abiejų dėžučių energija susimaišys ir gausis vidurkis. Ne. Čia stipresnė energija sunaikins žemąją energiją. Ne blogąja prasme. O gerąja. Sunaikins žemų vibracijų jausmus, mintis, gyvenseną. Todėl jums teks pritaikyti savo sąmonę prie naujų pokyčių. Reikės atsisakyti prisirišimų prie seno gyvenimo tipo ir žengti pirmyn. Jūsų subtilieji kūnai derinasi prie aukštesnių vibracijų, taip pat ir fizinis kūnas derinasi prie tų vibracijų. Bet savo sąmonę jūs patys įtakojate. Čia jau jūsų veiklos zona. Jūs turite savo sąmonę priderinti prie naujų pokyčių. Ir sparčiu tempu. Gyvensena turi keistis. Ne vien vertybės, bet ir pati gyvensena. O kad gyvensena keistųsi, turi keisti savo nusistatymą į gyvenimą. Tai, kas buvo priimtina, gera ir saugu, tampa našta. Turite save performuoti ir pakeisti gyvenseną pagal aukštų vibracijų reikalavimus.

Čia formuojamos kelios pakopos gyvensenos keitimo. Pirmiausia, ką jūs galite padaryti – tai apriboti savo išorinę veiklą ir daugiau dėmesio skirti vidiniams ieškojimams, bendravimui su Dievu, savianalizei ir savikorekcijai. Prie viso to prisideda santykių performavimas be pykčio, pavydo, be nuoskaudų. Atleidimai sau ir kitiems. Atsiprašymai savęs, Dievo ir  kitų žmonių. Reikia susilaikyti nuo žalingų įpročių. Tai reiškia ne tik negerti alkoholio, nerūkyti, nevartoti narkotikų, bet ir nemeluoti, neveidmainiauti, nemanipuliuoti kitais žmonėmis. Jūs turite prisižiūrėti, ką valgote, kaip tai pagaminta ir iš ko. Juo mažiau svetimų rankų liesis prie jūsų valgomo maisto – tuo geriau. Stenkitės nevartoti pusgaminių. Ten nėra tinkamos maisto energetikos. Valgykite mažiau apdorotą maistą, bet tai nereiškia, kad turite būti žaliavalgiais. Svarbu, kad gaminimo procese kaip galima mažiau išnyktų vertingų maisto medžiagų. Vadinasi – vaisiai, uogos, riešutai, neapdorotos daržovės – yra vertingiausia medžiaga jūsų kūnui. Kitu atveju, apsunkinate kūną šlamštu, kuris ne skaidosi ir nesukuria energijos. Jus apsunkina. Mineralinis negazuotas vanduo – tinkamiausias jūsų organizmui, kaip ir paprastas nevirintas vanduo.

Šiandieną visa tai jums atrodo per sudėtinga susitvarkyti. Bet tai pagrindas ir tik nuo tos akimirkos prasidės suvokimas, koks yra pasaulis bendrojoje erdvėje. Šiuo atveju – abiejų dėžučių erdvėje. Jeigu kalbu apie dvi dėžutes, tai suprantate, kad tokių „dėžučių“ yra daugybė. Tai vystymosi procesas. Ir kai kurie Žemės gyventojai yra atėję iš kitų „dėžučių“.

Šią informaciją pateikiau labai supaprastinta forma. Labai norisi, kad kuo daugiau žmonių įsisąmonintų tą tiesą: jūsų pasaulis keičiasi. Derinkitės prie pokyčių. Ir jūs pastebėsite skirtumus buvusio gyvenimo ir naujojo gyvenimo. Jūs patirsite daug daugiau laimės, meilės, gyvenimo džiaugsmo.

Su tikėjimu ir viltimi,

Brahma

Peržiūros: 1185 | Įkelta: Violeta | Tags: Brahma, gyvenimas dėžutėje | Vertinimas: 5.0/8
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0