Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-04-18, 3:30 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Balandis » 7 » Galimybės priklauso nuo sąmoningumo
11:17 AM
Galimybės priklauso nuo sąmoningumo

     Vibracijoms keičiantis, keičiasi žmogaus sandara. Keičiasi energetinė struktūra. Kiekvieno žmogaus energetinė struktūra yra labai individuali. Jeigu žmogus savo fizine sandara nesiskiria nuo kitų, tai energetine labai skiriasi. Pagrindinės sudedamosios dalys yra tos pačios. Bet kiekvienas žmogus turi energetinių impulsų, ateinančių tiek iš praeities, tiek iš kitų įsikūnijimų.

                      Aš norėčiau pakalbėti apie žmogaus vidinio pasaulio atsivėrimą. Ką tai reiškia? Kalbėjome, kad žmogų sudaro energetinės dalelytės, paimtos iš visos Visatos ir visų energetinių lygmenų. Todėl žmogus yra pajėgus pajusti ir pažinti visą erdvę. Nuo galutinio taško – žmogaus , iki bendrojo sąmoningumo lygmens. Šios energetinės dalelytės atsiveria, keičiantis vibracijoms. Kiekvienas žmogus yra pajėgus išjudinti tas dalelytes, kurios turi sąskambį su jo sąmoningumu. Čia ir yra pagrindinis ryšys, tarp vibracijų kėlimo ir žmogaus sąmoningumo. Gali žmogus būti labai nuoširdus, geras, bet jo sąmoningumas žemas – ir vibracijos nepajėgia atverti tam tikrų dalelyčių. Yra sąskambis tarp sąmoningumo  ir energetinių dalelyčių, kuriose yra užkoduota galimybė. Su lyg sąmoningumo praplėtimu, su suvokimu tam tikrų tiesų, įsijudina energetinės dalelytės. Vien būti geru žmogumi nepakanka. Reikia būti geru ir sąmoningu žmogumi. Sąmonė surišta su didžiąja Išmintimi. O žmogaus siekis yra pažinti Išmintį. Vadinasi, žmogus turi formuoti savo gyvenimo patirtį, turi subręsti ir įsisąmoninti tam tikrus procesus, kurie galėtų išjudinti užkoduotas energetines dalelytes. Kam duodami laiškai – apmąstymams. Viena – tai energijų perdavimas, bet kita, kas labai svarbu, tai sąmoningumo praplėtimas. Tai mąstymo procesas. Klausimų iškėlimas, atsakymų suvokimas. Tai brandos procesas. Kodėl rimčiau dirbti norisi su tais, kurie skaito? Nes jų sąmoningumas yra tam tikro lygmens. Toks žmogus gali lengviau priimti stiprias energijas. Stiprios energijos ras sąskambį su žmogaus sąmoningumu, o tai leis išjudinti energetines dalelytes – galimybes. Žmoguje yra daug galimybių. Tik žmogaus valia, žmogaus noras ir ryžtas, kitaip tariant – sąmoningumas, leis arba neleis atsiverti toms galimybėms.

                      Žmogus negali sakyti: aš daugiau nieko nebegaliu siekti (nesvarbu priežastys ar dėl amžiaus, ar dėl sveikatos, ar dėl finansų stokos ir t.t.). Žmogus visados gali savyje atrasti daugiau galimybių. Tik reikia savęs nenuvertinti. Jeigu mokėsi džiaugtis gyvenimu ir jeigu tavo ego nebus labai sureikšminęs tavo asmeniškumo, tu visados rasi būdą atsiskleisti. Žmogus dažnai neperlipa per savo susireikšminimą ir tada nieko nebedaro. Pradeda degraduoti. Atsibuskite. Jums nereikia įtikinėti kitų, kad galite ar negalite. Tik save reikia įtikinti, kad viską galite. Nes tik jūsų ego trukdo džiaugtis gyvenimu. Kai įvertinsite savojo ego įtaką jums patiems – jūs suprasite, kad turite didžiulę dovaną – gyvenimą. Ir suvoksite, kad bet kokiame amžiuje, bet kokiose situacijose jūs galite džiaugtis gyvenimu ir padėti tą džiaugsmą suprasti kitiems.

 

Su meile ir pagarba, Helijas

Peržiūros: 1209 | Įkelta: Violeta | Tags: energetinės dalelytės, Helijus | Vertinimas: 5.0/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Balandis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0