Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 5:12 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2014 » Gruodis » 30 » Esybės užduotis
6:51 PM
Esybės užduotis

       Mes kūčių vakarą atlikome labai rimtą procesą. Tavo esybę iškėlėme į energetinį lygmenį, kuriame tu gavai kitus nurodymus. Tavo siela atsijungė nuo kūno ir iškeliavo į erdvę, į kurią jos pakyla žmogui mirus. Tavo kūnas buvo atjungtas, sąmonė taip pat. Tu jautei tik kėlimo procesą (sielos išėjimo momentą) ir deginimą. Pagal tavo laiką, tai vyko keletą sekundžių, gal minučių. Pagal įvykusį procesą – tai labai ilgas laikotarpis, kai išanalizuojamas visas  buvęs tavo gyvenimas, atmetami tam tikri siekiai ir suformuojamos naujos užduotys. Užduotys, kurias reikalinga atlikti Žemėje čia ir dabar. Negalime laukti dar vienos mirties ir daugybės metų kol atgimsi ir subręsi. Kūčių vakarą buvai pašaukta į lygmenį, kuriame sielos renkasi po mirties. Ir kildama jautei, kad daugelis lygmenų liko „apačioje“. Vadinasi, užduotys, kurias tu gavai yra svarbios ir jos skirtos ne vien tau, kaip žmogui. Jos svarbios Žemei, žmonijai ir Visatai. Šios užduotys tokios svarbios, kad tavo sąmoningumui jos net nebuvo parodytos ar įvardytos. Nes būtum sugriovusi kelionę. Ji įvyko. Tu prisiekiai gautas užduotis įgyvendinti. Gavai naują vardą. Saugok jį savo širdyje ir kai tave juo pašauks – tu žinosi, kas tave šaukia. Procesas labai sudėtingas. Bet tai energetinis gyvenimas, tai nėra susieta su žemiškais kasdieniais tikslais. Tai energetinis darbas. Kai buvai „deginama“ tu jautei kaip atsiveri energijai. Dabar tiesiog atiduosi savo kūną „panaudai“. Iki šiol kiekviena energija sukoncentruodavo spindulį erdvėje ir jį perleisdavo per tave. Šis spindulys truputėlį išsiderindavo, eidamas per tavo sąmoningumą, per tavo jausmus ir tavo patirtį.

            Dabar, kai bus naudojamas tavo kūnas, energija tiesiog susikoncentruos tavyje. Ji įeis į tave ir dirbs savo darbą, neatsižvelgdama į tavo jausmus ir mintis, į tavo asmeninius sugebėjimus. Tą akimirką tavęs, kaip žmogaus nebus. Tu tik jausi kūną, jausi aplinką, bet nevaldysi proceso. Tiesiog „iš šono“ stebėsi kas vyksta su tavo kūnu. Tai truputėli sekins. Nes atlaikyti tokias galingas energijas savo kūne iš tikrųjų sudėtinga. Tavo pareiga bus jį „atgaivinti“, palaikyti jo formą. Supranti, mes per tavo kūną tiesiogiai įeisime į Žemės erdvę. Dirbsime tai, kas reikalinga Žemės ir žmonijos išlikimui. Tu būsi mūsų „stotelė“. Visaip mėginome į tave įeiti: buvo kontaktai, buvo kalbėjimai, buvo energetiniai deginimai. Visa tai  turėjo savą prasmę. Viena, kad tai pamatytų ir patikėtų tave palaikantys žmonės, kurie energetiškai stiprūs, ir kita – tai tavo kūno pritaikymas, priderinimas tam procesui, kuris tik prasidės.

     Labai prašau, Aš, Melchisedekas ir visi, kurie su tavimi dirbs – saugok savo kūną, stebėk savo jausmus ir mintis. Jos turi būti visiškoje vidinėje ramybėje, pasitikėjime. Mes labai daug įdėjome pastangų šiam būsimam procesui ir labai svarbu, kad tu atlaikytum. Jau iškėlėme daugybę tavo psichologinių blokų – susitvarkei. Atsirado tikėjimas ir pasitikėjimas. Labai daug padaryta ir iš tavo pusės. Ne veltui mes pasirinkome tavo žemiškąjį įsikūnijimą. Tu labai stipri energetiškai ir yra galimybė tave pasitelkti, vykdant Visumos procesą. Visumos. Tai bendras darbas, susiejant Žemę su Visata. Tai, kas vyks su tavimi  - tai tavo svarbiausia užduotis. Ne tai, kas vyksta aplink tave ar pasaulyje, o tai – kas vyks tavyje. Aiškinkis, stebėk ir padėk. Tai pagrindinė ne tik tavo sielos, bet ir tavo esybės užduotis. Tu įgyvendinsi Dievo valią, skirtą žmogui.

Peržiūros: 1180 | Įkelta: Violeta | Tags: esybės užduotis, žemiškasis įsikūnijimas, visuma | Vertinimas: 5.0/6
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0