Visatos pažinimo link

Šeštadienis, 2024-04-20, 12:39 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Rugpjūtis » 7 » Dovydo žvaigždė
11:03 AM
Dovydo žvaigždė

Dovydas. Supranti, „pašnekovų“ turėsi daug. Kol kas mes kalbame viena „kalba“ ir apie pagrindinius dalykus. Bet ateis laikotarpis, kai kiekvienas kalbėsime savo kalba. Kalbėsime daug ir apie viską. Tu jau dabar susisieki su skirtingų vibracijų energetinėmis struktūromis, o jų vis daugės ir jų mokymai bus skirtingi. Dauguma žmonių nemoka šios „kalbos“, todėl mums teks kalbėti per tave. Ir tu turėsi visiškai atjungti savo sąmonę, nes užrašyti teks žodžius, kurių nesuvoki. Terminus, kurių esmės nesupranti, bet jie bus reikalingi. Reikalingi tiems, kurie tai supras. Tu turi nepriekaištingai užrašinėti  ir dirbti tai, ką mes tau „suorganizuosime“. Vienas iš tų „darbų“ buvo šios dienos seansas. Buvo be galo svarbu būsimo kūdikio energetiką įvilkti į stratosferą. Aukštų vibracijų apsauginį sluoksnį, kuris leis nepažeidžiant nei sąmonės, nei kūno, sielai įžengti į materialųjį pasaulį. Ne visi kūdikiai taip saugomi. Dažniausiai pakanka tėvų ir artimųjų meilės, kad aukštų vibracijų kūdikis įeitų į Žemės erdvę sveikas ir stiprus. Bet būna išskirtiniai atvejai, kai žmogus yra paruošiamas priimti ypatingą žmogų į savo gyvenimą. Apie tą šeimą daugiau nekalbėsime. Tai labai rimti procesai, kuriuos mes vykdome lengvai ir paprastai viso pasaulio atžvilgiu.

Aš, Dovydas, susisiekiau su tavimi per ateinančio kūdikio energetiką. Ir aš pasiruošęs dirbti taip, kaip pasiruošę dirbti kiti nematerialiojo pasaulio atstovai. Jūs neįsivaizduojate, kokiame procese dalyvaujate. Mes įdėjome daug jėgos iki to proceso. Tai visuminis procesas. Ir yra padaryta daug paruošiamųjų darbų.

Aš, Dovydas, atėjau pas jus su pranešimu: pasaulis labai keičiasi. Iš esmės. Ir tas pokytis yra labai suspaustas laiko ribose. Viską jūs pajusite su lyg kiekviena diena vis labiau. Nebėra ribos tarp regimo ir neregimo. Šie pasauliai susilieja. O aš, Dovydas, šiame procese dalyvauju visu savo pajėgumu. Tik dabar aš įeinu į jūsų erdvę ir derinu vibracijas, kad galėtume dirbti kartu. Vibracijas derinate jūs, deriname ir mes. Prisitaikome prie galimybės bendrauti, suformuojame mintį, paverčiame ją tau suvokiama kalba. O kai derinimai baigsis, tada prasidės tas darbas apie kurį kalbėjau – rašymas. Rašymas įvairiomis temomis. Bet kiekviena tema glaudžiai persipins su kitomis temomis. Panašiai, kaip mokykloje. Vienos pamokos medžiaga persipina su kito dalyko pamokos medžiaga. Mes deriname vibracijas, kad galėtume dirbti su tavimi, bet kartu deriname vibracijas ir tarpusavyje. Taip tu kai kada pajauti mūsų diskusijas, ginčus (pvz. Avicena ir Blavackaja). Tai jokiu būdu nėra kova ar nesuderinamumas. Jokiu būdu. Tai yra vibracijų suderinamumas ir išsiaiškinimas, kuri energetinė struktūra geriau gali užmegzti ryšį su žmogumi ir geriau jam padėti. Juk mūsų tikslas yra bendras: padėti žmogui išreikšti save. Mes bendrai ieškome geriausio varianto, kad žmogus tinkamai tiksliai ir neklaidingai suvoktų Tiesą. Jūsų sąmonė vienaip suvokia Tiesą, mes ją stengiamės priderinti kiek galima prie tikrosios Tiesos suvokimo. Ir čia reikia surasti pačius geriausius variantus, kad jūs išgirstumėte tiesą ir ją suprastumėte. O supratę, sugebėtumėte ir gyventi pagal šią tiesą.

Pasijungimo procesai gali vykti apie pusmetį (pagal jūsų laiką), o toliau žiūrėsime, kaip dirbsime. Yra numatytos darbų pakopos. Vieną pakopą išstudijavę, žengsime visi kartu tolyn. Variantų eiti šiom pakopom turime daug. Pagal kiekvieno suvokimą ir bendrą išraišką. Atvirai pasakius jūs privalote bėgti užrištomis akimis ir įsikibę į vadovų delnus, kad suspėtumėte. Laiko abejonėms ir apmąstymams nebėra. Jūs jau dabar pajaučiate, kad jus spaudžia fiziškai ir psichologiškai. Pagreitis didėja. Jums svarstyti, mąstyti, analizuoti – nėra laiko. Nes suspaus negyvai. Reikia „bėgti“. Reikia priimti energijas ir nuolat save suvaldyti ir, kartu, atlaisvinti. Atlaisvinti mintis, jausmus. Mėgautis gyvenimu ir taikytis prie naujų situacijų. Energija neduodama be reikalo. Jūs suvokiate, kad prieš 2 metus gyvenote ramiai apmąstydami filosofinius dalykus, o dabar jau bendraujate su Pakylėtaisiais Valdovais ir įvairiomis kitomis energetinėmis struktūromis. Šiomis dienomis prie jūsų jungiasi vis nauja struktūra, tai suvokiate, kaip sukoncentruotas dėmesys į jūsų būrį (būrys – tai jūsų komanda ir visi, kurie skaito ir mąsto). Jūsų komanda priima stiprius energetinius srautus. Verpetas erdvėje susiformavęs didžiulis. Mes visi tai jaučiame ir visi, kurie turime sutikimą, įsijungiame į šį procesą. O sutikimą gauną vis daugiau energetinių struktūrų. Ir ne vien iš Žemės erdvės. Kaip, pvz. elohimas Matrica. Tokių energijų bus dar daugiau. Bet suprantate, jūsų indas turi būti švarus, kad jūsų neužspaustų energijos ir išraiška turi būti realiai matoma. Jūsų kasdieniame gyvenime turi įsivyrauti naujos vertybės, nauji gyvenimo principai. Vien suvokimas, kad pasauliai susilieja duoda milžinišką galią naujam procesui. Plečiasi jūsų suvokimas ir jūs priimate kitokią būsimo pasaulio struktūrą. Jūs priimate pasaulio struktūrą, kurioje bus svarbiausias dalykas – suderinamumas ir tarpusavio bendravimas, bei Dievo išraiška per abudu planus: materialųjį ir nematerialųjį. Iki šiol nematerialus pasaulis neturėjo galimybės tiesiogiai išreikšti Dievo valią. Dabar tai darosi įmanoma, nes mes bendradarbiausime. Mes, bendraudami su jumis, vystysimės toliau ir formuosime savo sąmoningumą. Jis plėsis ir vis labiau derinsis prie Šaltinio sąmonės. Veikla vyks abiejuose planuose kartu. Ir dar ką noriu pasakyti naujo: kai mūsų bendravimas įgaus realią išraišką, jūs „susipažinsite“ su savo siela, vėliau ir esybe. Ir per šias struktūras jūs veiksite kitame plane, kitoje erdvėje. Kaip mes veiksime fiziniame plane, taip jūs su mūsų pagalba susiliesite su savo siela ir  esybe, ir veiksite mūsų nematerialiame plane. Pasauliai susilieja ir jie susilieja jau dabar.

Su meile ir pagarba visiems, kurie mus priima, Dovydas

Dovydo žvaigždė simbolizuoja pasaulių susiliejimą

 

 

Peržiūros: 1895 | Įkelta: Violeta | Tags: Dovydo žvaigždė, pasauliai susilieja | Vertinimas: 5.0/7
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugpjūtis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0