Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 1:12 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Birželis » 17 » Dievas sukūrė tobulą žmogų
11:28 AM
Dievas sukūrė tobulą žmogų

Guan In

Dar nėra buvę, kad būtų taip sudėtinga pajudinti žmogaus sąmoningumą. Mes, visi pakylėtieji ir Pakylėtieji Valdovai, siekdami jums padėti, pradedame naują mokymą. Ir jis turi prasidėti nuo pradžių pradžios. Mes norime atgaivinti jūsų sąmoningumą. Padaryti jį tokį, kokį jį jums suteikė Kūrėjas. Mes jums siūlome sugrįžti atgal. Atgal, kelis milijonus metų iki to laikotarpio, kai jūsų logika dar nebuvo užvaldžiusi viso sąmoningumo. Norint eiti pirmyn, teks grįžti atgal. Grįžimas atgal susideda iš kelių sudedamųjų dalių. Tai atsisakymas neteisingų įpročių ir tiesų. Tai švarios energetikos suformavimas: išvalymas blokų šios dienos ir buvusių gyvenimų. Neišsigąskite, mes nesiūlom grįžti į beždžionės stadiją. Mes siūlome sugrįžti į tą sąmoningumo lygį, kai jūs laisvai bendravote su neregimąja aplinka ir gyvenote bendrojoje erdvėje. Norint žengt toliau, teks labai atsakingai grįžti atgal. Kodėl tai pabrėžiu? Todėl, kad suprastumėte: Dievas sukūrė tobulą žmogų. Jums nieko nereikia siekti, kad sukurtumėte tobulybę, kurią Dievas galėtų išaukštinti ir priimti į „savo valdas“. Tobulybę jus visada turėjote ir turite. Žodis „eiti tobulyn“ – neturi prasmės. Jūs tobuli. Tokie jau sukurti. Jūs turite ne save aukštinti ir tobulinti, o su tuo, ką turite savyje, kurti bendrą gyvenimą bendrojoje erdvėje.

Eidami tobulėjimo keliu, jūs save labai sureikšminate: „aš pasiekia tą ir aną. Man sekasi, esu labiau pažengęs nei kiti“. Visa tai pasako, koks jus netobulas ir kaip gražiai sureikšminate save. Su tokiu tobulėjimu niekur nenužengsi. Nebent į puikybės viršūnę iš kurios teks skaudžiai kristi.

Žmogus suformuotas tobulai. Jam savęs tobulinti nereikia. Bet, šiuo metu, norint įsijungti į  bendrąją erdvę ir joje kurti, reikia prisiminti, kas yra žmogus. Žmogus yra didinga struktūra. Jos veikla turi reikštis tiek Žemėje, tiek bendrojoje erdvėje. Žmogus turi suvokti bendrąsias gyvenimo gaires.  Bendrosios gairės – tai suvokimas bendrų tiesų ir jų išraiška materialioje plotmėje – Žemėje. Dievas save išreiškia per savo kūrinius ir išreiškia materialioje aplinkoje. Šiuo atveju, per žmogų ir Žemę.

Žmogus, suvokdamas bendrąsias gaires, formuoja savo gyvenimą, atsižvelgdamas į bendrus siekius ir bendrą Visatos vystymosi kryptį. Bendrumas – tai materialaus ir nematerialaus pasaulio susiliejimas. Nes pasaulis yra labai platus ir įvairus. Iki šiol (žmonijai pradėjus sparčiai vystytis), formavosi dalumas. Gėris – blogis, tiesa – netiesa, materialus pasaulis – nematerialus pasaulis. Daug kas atsijungė ir sėkmingai vystėsi atskiromis kryptimis. Bet, dažniausiai, iš pradinio taško tas pats vienis pasuko į skirtingas puses ir taip prasidėjo nesusikalbėjimas ir nesuvokimas vienas kito. Ne tik nesuvokimas, bet ir nesantaika. Pvz. Dievas yra vienas – bet iš pradinio taško susiformavo daug religijų. Ir vietoj to, kad jos, skirtingomis formomis, garbintų tą vieną Dievą, jos suformavo kitas kryptis ir taip toli viena nuo kitos pažengė, kad vyksta nesusikalbėjimas ir nesantaika, net kalbant apie Dievą.

Tas pats ir su žmogumi. Buvo pradinis taškas: moteris ir vyras. Tai žmogaus struktūros visuma, kuri viena kitą papildo, paskatina, išreiškia tai, ką gali išreikšti geriau per tą išraišką (moteriškumą ar vyriškumą) ir papildo viena kitą. O kas dabar vyksta: bendrumo nebeliko, liko išskaičiavimai – aš su tavimi gyvenu, nes man taip patogiau, tai atitinka visuomenės normas ir  „kažkodėl“ to reikalauja religijos. (Žmogus dažnai net nesupranta kodėl to reikalauja religijos). Reikia gyvent kartu, ne dėl to, kad reikalauja religijos ar visuomenės normos. Reikia, nes tik bendrumas gali padėti išreikšti gerąsias vyriškas ir moteriškas savybes. Tik papildymas skirtingų suvokimų, skirtingo požiūrio vienas kitam, sugebėjimas išlaikyti toleranciją ir paskatinimas vienas kito geresnei gyvenimo išraiškai, padeda pajusti gyvenimo pilnatvę. Prie to prisideda ir vaikai. Žmogui suteikiama nauja galimybė iš naujo įvertinti savo gyvenimą, suformuoti ir priimti naujas vertybes, prisiderinti prie naujumo. Tinkamai suformuota šeima, labai padeda žmogui išreikšti save. Nes šioje institucijoje jis gauna daugybę pamokų. Tai jo artimiausia aplinka, kurioje jis išreiškia daugiausia energijos: tinkamai arba netinkamai.

Grįžkime į pradinį tašką – bendrumą, visumą. Norint grįžti į „pradžių pradžios tašką“, teks iš naujo suvokti daugelį dalykų, teks suvokti pagrindines priešingybes ir suprasti, kodėl jos tokios yra, kaip jos susiformavo ir ką iš principo jos turėtų reikšti, kai priešingybės papildo viena kitą. Tamsa išreiškia šviesą. Blogis padeda suvokti kas yra gėris. Materialus pasaulis išreiškia nematerialaus pasaulio didingumą. Išreiškia vienybę tarp skirtingų materialių pasaulių. Padeda išryškinti kūrinijos didingumą, sudėtingumą ir paprastumą.

Lyginant dabartinį žmogų su pradžių pradžios žmogumi, tai jis nėra pažengęs vidiniame vystymąsi. Išoriniame, fiziniame – taip, labai ir sėkmingai. Vidiniame vystymąsi – ne. Laikas sugrįžti prie šios užduoties.

Su meile, Guan In

Peržiūros: 1357 | Įkelta: Violeta | Tags: dievas sukūrė tobulą žmogų, pakylėtieji valdovai, Guan In | Vertinimas: 5.0/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Birželis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0