Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 12:11 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Liepa » 29 » Būties taškas
8:50 AM
Būties taškas

Aš, Vairočana, noriu pakalbėti apie būtį.  Apie tai, ką reiškia būti čia ir dabar. Esminę žmogaus, kaip sielos įsikūnijimo, prigimtį ir siekį.

Kas yra Dievas – žmogus suvokia pagal savo suvokimo lygį, kas yra žmogus – taip pat suvokia, pagal savo suvokimo lygį. Bet nėra tiesa, ką žmogus suvokia apie save ar apie Dievą. Tai tik dalis tiesos. Ir pasakyti dabar kokiam tikslui žmogus įėjo į Žemę – neįmanoma. Nes tas tikslas peržengia žmogaus suvokimo ribą. Todėl lieka tik priimti idėją – Dievas suformavo žmogaus struktūrą, kuri turi savo sąmoningumą, turi kūrybos galią, paremtą dieviškąja amžinąja energija. Todėl, klausimo, kodėl Dievas sukūrė žmogų, sau ir neužduokite. Atsakymo dar nesuprasite. Bet jūs galite turėti daug kitų klausimų ir siekti suvokti būsimus atsakymus. Mums džiugu, kad nuolat keliate šiuos klausimus, vadinasi, jums tai aktualu, vadinasi, ieškote tiesos. O kas ieško, tas, žinoma, ir randa.

Kiekvienas žmogus – tai atskira dalelytė, kuri įeina į visumą. Į žmonijos visumą, Visatos bendrosios erdvės visumą. Žmogus nėra pats sau šeimininkas, nes jis gyvena tam tikroje visumoje ir yra jos dalis. Vadinasi, viskas yra persipynę. Ir persipynę daug rimčiau, nei pats žmogus tai supranta. Persipina likimai, persipina emocinės iškrovos, persipina siekiai, persipina buvę, esami ir būsimi gyvenimai. Žmogus formuoja savo gyvenimo kryptį. Kiekvienas veiksmas (ar mintis) turi savo atoveiksmį. Persipynusios linijos keičiasi. Likimai keičiasi ir dėl konkrečių pasirinkimų, ir dėl kolektyvinės sąmonės pokyčių, ir dėl kitų žmonių mąstymo ir poelgių visumos. Akašos kronikose yra užrašyti žmonių likimai. Tai yra, būsimos situacijos, kurias reikalinga išgyventi, atidirbant karmą. Kol kas, įtakos daugiausia žmogaus gyvenime turi karminiai dėsniai. Jie labiausiai  formuoja likimą. Bet, kada žmogus sąmoningai kuria savo gyvenimą, jis renkasi, kokias situacijas turėtų išgyventi, kokius jausmus ugdyti ir pasitikrinti savo silpnąsias vietas. Žmogus turėtų formuoti būsimas situacijas. Ne gyventi pasroviui, o formuoti situaciją, kur galėtų geriausiai save išreikšti. Tada karmos dėsniai nebeveikia. Veikia, tik akimirksniu. Yra veiksmas – yra atoveiksmis. Be laukimo, be kito įsikūnijimo. Viskas vyksta čia ir dabar. Žmogaus likimas nebeturi prasmės.

Tu išgyveni dieną, kurią tau Dievas dovanoja. O tu tai dienai dovanoji save. Kiekvienas tavo veiksmas yra kupinas meilės ir supratimo. Tu skleidi šilumą, ramybę, pasitikėjimą. Tu suvoki, kad tavęs niekas neįžeis ir tu nieko neužgausi. Tu būsi atviras ir nuoširdus, ir aplinkiniai tai pajutę, tave gerbs ir norės su tavimi bendrauti. Ar bent pabūti kartu. Tavo Akašos kronikose atsiras taškas – Aš esu čia. Ir nuo to taško prasideda kūryba. Kūryba - kur tu eini, ką tu nori patirti ir ką tu priimi iš gaunamos akimirkos. Nebėra ėjimo pagal likimo liniją. Yra taškas. Būties taškas  ir tu tame taške esi svarbiausias, ir tu nuo to taško renkiesi, kur link ir kaip tau keliauti.

Pro tave keliauja visa aplinka. Pro tave praslenka kitų likimų linijos. Bet, kai tu esi subrendęs, kitų likimo linija tavęs neužgauna. Neužgauna ir kolektyvinė sąmonė. Tai tu įtakoji aplinką. Tu praleidi pro save aplinkos akimirką ir pripildai ją dieviškosios energijos. Tai nėra tikrasis žmogaus siekis, bet konkrečiai tau, Violeta, šiandieną svarbu išmokti gyventi Būties taške. Išmokti pajusti kas yra : AŠ ESU, KAS ESU.

AŠ ESU, KAS ESU – tai tavo, kaip žmogaus struktūros, aukščiausioji dalis. Tai aukščiau už sielą ir esybę. Tai Dieviškoji energija, einanti per tavo kūną ir sąmonę.

AŠ ESU, KAS ESU – Tai Dievo sąmonės susikirtimo taškas su žmogiškąja sąmone. Nuo šio taško prasideda žmogaus struktūra.

Nuo šio taško – tai beribė Visata, beribė sąmonė, begalinė Išmintis ir Meilė

Peržiūros: 1112 | Įkelta: Violeta | Tags: būties taškas, aš esu, kas esu | Vertinimas: 5.0/8
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Liepa 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0