Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-04-25, 11:38 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2015 » Gruodis » 9 » Būkite laimingi patys ir šalia esantys bus laimingi
7:58 PM
Būkite laimingi patys ir šalia esantys bus laimingi

Kiekvienas žingsnis naujo suvokimo link reikalauja pastangų. Nes jūs turite įvertinti savo gyvenimo būdą, savo charakterį, savo stiprybes ir silpnybes. Įvertinti objektyviai save yra daug sudėtingiau nei kitą. Ne vien dėl to, kad nuolaidžiaujate sau, bet ir todėl, kad tiesiog nematote savo klaidų. Nes tai, kaip jūs gyvenate, kaip mąstote, atrodo, kad tai jūsų tiesa. Jūsų teisingi ieškojimai ir teisingi atradimai. Deja. Labai daug ko apie save tiesiog neįvertinate, nesuvokiate, kad tai blokas, įsitvirtinusi nekintanti nuomonė ar tiesiog prisirišimas.

Jūs save kuriate. Kasdien, kiekvieną akimirką. Tiesa, kai sąmoningumas nėra aiškus, tai ta kūryba pasireiškia nesąmoningai. Ji išplaukia iš to, ką jūs matote, girdite, jaučiate. Tai nesąmoninga kūryba. O tokį gyvenimą labai įtakoja aplinka. Aplinkos nuotaikos, baimės  ir džiaugsmai, neviltis ir laimė.  Jūs liekate neatsparūs aplinkos veiksniams. Ir ji jus kuria. Jeigu pasiduodate nerimui, apkalboms ir t.t., jūs labai užteršiate save. Jūsų gyvenimo kūryba pasireiškia labai žemų energijų virpesių lygmenyje. Vadinasi, jūs priimate tai, ką siūlo aplinka, o kadangi sielos dažniausiai tai netenkina, jūs pradedate jausti gyvenimo nuobodulį, liūdesį, abejingumą. O tai lengvai perauga į depresiją. Todėl, rekomenduoju truputi pasistengti dėl savęs ir netingėti sau padėti. Kurkite savo gyvenimą. Planuokite, kaip norėtumėte gyventi, kaip bendrauti. Pagalvokite, kas jus sugebėtų nuolat džiuginti, kokia veikla užsiimti, kad būtų ir prasminga, ir malonu. Materialūs troškimai svarbūs tik tiek, kiek tai padėtų sudaryti sąlygas saviraiškai. Tai neturi būti jūsų gyvenimo tikslas. Svajoti turėti gerus namus, automobilį, gerus buities reikmenis – puiku. To reikia išgyvenimui. Bet ne gyvenimui. Materialumas neatneš pilnatvės jausmo, jeigu tai bus jūsų tikslas. Materialumas, vardan didesnės saviraiškos galimybių – puiku. Taip ir kurkite gyvenimą. Svajokite būti laimingais ir aiškiai susiformuokite mintį, kas iš tiesų jums suteikia laimę. Asmeniškai Tau. Jeigu tu suvoksi, kas tau tikrai suteikia laimę, tai suprasi, kad tai tikrai padės geriau gyventi ne tik tau, bet ir tavo artimiesiems. Tu pajusi bendrumo jausmą, tolerancijos ir pagarbos jausmą. Tu norėsi bendrauti, su kitais dalytis savo džiaugsmu ir meile. Žmogui reikalingas žmogus. Jūs nuvystumėte kaip nudžiuvusi gėlė, jei nejaustumėte aplinkinių palaikymo, meilės, supratingumo. Dabar dažniausiai švytite, kai gaunate energijos per susireikšminimą, per galią ir valdžią. Bet tai laikini dalykai. Netenkate dėmesio ir nudžiūvate. O jeigu jūs patys iš savęs išskleidžiate meilę, ja pasidalijate su sutiktais žmonėmis, tai atsakas į jūsų mintis ir jausmus, bus šimteriopai stipresnis. Ir tai ne tik padės jums jaustis geriau, bet tai sutvirtins jūsų kūrybos kelią, vedantį link jūsų laimės ir vidinės harmonijos.

Tai pradžiamokslis. Būkite laimingi patys ir šalia esantys bus laimingi. Nes laimė, kaip ir baimė, yra užkrečiama. Tik laimė suteikia sveikatos ir sėkmės, o nelaimė – liūdesį ir skausmą.

Aš, arkangelas Gabrielius, dažnai aplankau jus ir matau jūsų sugebėjimą kurti savo gyvenimą. Teisingiau, jūs jo nekuriate. Leidžiate pasroviui tekėti mintims, ištariate visai nereikalingus žodžius, jausmus taip įkaitinate, kad patys pradedate degti. Kūrybos nėra. Nepakanka suvaldyti blogas mintis ir niūrius jausmus. Reikalinga pozityviai mąstyti apie savo dabartį ir apie ateitį. Pozityviai. Pozityviai kalbėti, net kalbant apie paprastus dalykus, pozityviai mąstyti apie save ir apie kitus žmones. Neeikvokite energijos ten, kur neigiami dalykai. Tiesiog reikia apie tai stengtis negalvoti, arba mėginti ir neigiamuose įvykiuose įžvelgti tam tikrą gerumą. Kai mąstysite optimistiškai – gyvenimas gaus nurodymą: formuoti pozityvų gyvenimą. Ramų, be nereikalingos įtampos, be stresų ir nemalonumų. Visi negerumai išnyks, nes jūs sugebėsite suvaldyti savo kūrybą. Jūs kursite sau gyvenimą tik tokį, kokio norite, o ne aplinka kurs jūsų gyvenimą, tokį, koks jau gausis, arba tokį, kokį užsiprogramuojate savo nesuvaldytomis mintimis, jausmais, žodžiais. Veiksmus jus lengviau atpažįstate, pastebite ir įvertinate. Bet pasistebėkite ką ir kaip kalbate per dieną. Ne tik apie ką kalbate, bet kaip. Kokie žodžiai lydi vieną ar kitą tiesą. Žodžiai, tai į erdvę paleista programa, kuri pildosi. Jau kalbėjome, kaip savo žodžiais suformuojate programą. Taip paprastais žodžiais formuojate visą kasdienę aplinką. Įsiklausykite, kaip tariate sakinius. Mintį gal ir gerą norite suformuoti, bet kiek žodžių pasakote, kurie tą mintį iš karto sužlugdo, nespėjus net iki galo sakinio suformuoti. Įsiklausykite, kiek neigiamumo, abejonių iškeliate. Išmokite kalbėti tvirtai, pasitikinčiai. Atsikratykite įpročio ar prietaro bijoti kalbėti apie sėkmę. Apie sėkmę reikia nuolat galvoti. Juk jūs norite sėkmingo gyvenimo. Apie laimę reikia nuolat galvoti, nes norite būti laimingais. Džiaukitės tuo, ką pasiekėte, tuo, ką gero išgyvenote. Padėkokite tiems, kas padėjo jums patirti tą gerą jausmą (bent jau mintyse). Stiprinkite tai kas gero ir pozityvaus savyje ir aplinkoje.

Kur jūsų dėmesys – ten energija. Vadinasi, tai pildosi. Norite būti turtingi, bet bijote netekti pinigų – tai ir neteksite jų, nors noras ir aiškus – būti turtingu. Bet jį iš karto paneigiate savo baime, kuri, žinoma, realizuojasi. Todėl ir sakau jums, labai atidžiai peržvelkite kaip mąstote, kaip kalbate ir ką išjaučiate siekdami savo svajonių. Laimę ar baimę? Meilę ar abejonę? Tikėjimą ar nepasitikėjimą? Pagrindinę mintį visados lydi giliai užslėptos kitos mintys. Bet užslėptos mintys realizuojasi taip pat gerai, kaip ir aiškiai formuojamos, net geriau. Nes užslėptas mintis lydi ir jausmas. Tai papildoma energija.

Norint būti laimingais – peržvelkite savo mintis ir įsitikinimus. Pastebėkite, kokios šalutinės mintys ir jausmai lydi jūsų pagrindinę mintį. Tada suprasite, kodėl jums nesiseka. Ne taip kuriate savo gyvenimą. Išgryninkite savo mintis ir sąmoningai kurkite gyvenimą.

Peržiūros: 1313 | Įkelta: Violeta | Tags: laimė, kurkite gyvenimą, arkangelas Gabrielius | Vertinimas: 5.0/6
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Gruodis 2015  »
SePiAnTrKePeŠe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0