Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 6:08 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Kovas » 20 » Aukuro Šviesa
5:50 PM
Aukuro Šviesa

Lai bus palaiminti tie, kurie į savo širdis priėmė Aukuro ugnį, lai bus palaiminti tie, kurie galėjo prisiliesti prie tos ugnies. Su šviesa ir meile pradėkite šį naują etapą, kuris vėl jus stebins naujomis dovanomis, naujais įsipareigojimais. Pokyčiai reikalauja dėmesingumo, ryžto, atsakingumo.

Aš Esu Dievas, vėl nuleidžiu savo spindulį į atviras širdis. Praėjusį vakarą Aš uždegiau Aukurą dviejų žmonių širdyje. Ką tai reiškia? Tai vienybė su Didžiosios Išminties Valdovais. Šią ugnį savo delnuose gali išlaikyti žmogus, kuris jau keletą įsikūnijimų sėkmingai vykdo savo gyvenimo užduotis ir kuris peržengė savo žemiškojo susikaustymo ribą. Šiandieną suvokti, ką reiškia Mano Aukuro Šviesa, dar negalite, bet vykstantys pokyčiai parodys esmę šios ugnies degimo. Didžiosios Išminties Valdovai skiriasi nuo Pakylėtųjų Valdovų, tai nauja jėga, ateinanti į jūsų tiesioginį dabartinį gyvenimą. Išlaikyti savo rankose Aukuro Šviesą, tai didžiulė garbė ir dar didesnis įsipareigojimas. Tuo keliu einat visiškai atsisakoma asmeniškumo, visiškai atsiveriama Išminties ir Meilės keliui. Tai nuolatinis bendravimas su Mokytojais ir nuolatinis Mokytojų nurodymų vykdymas. Ir dar daugiau: tai nuolatinis siekis, keisti savo mąstymą, keisti savo užstrigusias žinias, kitomis žiniomis. Ir visiškas savo minčių, jausmų ir veiksmų suderinamumas su tomis naujomis žiniomis. Nebegali egzistuoti žinia sau, jūsų veiksmai sau. Pasaulis yra toks, koks jis yra. Keičiasi tik žmogaus suvokimas apie pasaulį. Atsiveria gilesnis pasaulio pažinimas, platesnis veiklos horizontas.

Aš nuleidau savo Aukuro šviesą į dviejų žmonių delnus ir sakau tai ne tam, kad jas pagirčiau ir pasidžiaugčiau, o tam, kad jos suprastų, joms išreikštas didžiulis pasitikėjimas naujos žinios atvėrime, suvokime ir paaiškinime kitiems. Tai ateities vertybių suvokimas ir sugebėjimas jas įtvirtinti savo kasdienybėje, tai nuolatinis išėjimas į kitą dimensiją ir bendravimas su Išminties Valdovais. Ne veltui tų žmonių išorinė veikla apribojama, nes nepakaktų energijos išoriniams darbams ir išėjimui į kitą dimensiją. Jums seksis tik tada, kai tiksliai eisite nurodytu keliu. Žmogaus energetinis rezervas turi ribas. Energijos galima panaudoti tiek, kiek jos turi tą akimirką, o išeinant į kitas dimensijas, energijos srautai išnaudojami didžiuliai. Mes galėtume nuolat papildyti, bet „talpa“ nėra didelė. Todėl reikia protingai naudoti tai, ką turite.

Siekti Mokymo nepakanka, jo reikia užsitarnauti ilgu nuoširdžiu savo daugybės įsikūnijimų darbu. Jūs žinote, kad jūsų esybė yra unikali ir stipri, bet prižeminus vibracijas jūs netekote daugybės gebėjimų, jūsų pasaulio vaizdas tapo iškreiptas, teisingiau, įstatytas į rėmus. Ir tik daugybės įsikūnijimų nuoširdžiu darbu įmanoma atstatyti tai, ką turėjote ir turite. Aš noriu, kad Gailutė suformuotų savo tinklapį ir jame įkeltų jai skiriamą mokymą. Tai susieta ne vien tik su sąmoningu kvėpavimu ar violetinės liepsnos liepimais, darbo pobūdis keisis ir jis nėra toks, kaip Violetos, todėl abi šios moterys turi dirbi kartu, bet ir atskirai. Viso pasaulio žmogus negali suvokti, jam pavyksta suvokti tik jo dalį. Mozaikos dalį. Todėl norisi, kad būtų lygiagrečiai formuojamos dvi mozaikos dalys ir jūsų asmeninės patirtys turės būti aprašomos viešai. Tai ne vien tik diktavimai, tai asmeninės patirtys (visos, kokias patirsite savo tiesioginiuose darbuose, meditacijose, gyvenimo momentuose, tai kaip šiuolaikiniai blogspot.lt, kur aprašomi jūsų išgyvenimai). Siūlau ir Violetai susiformuoti atskirą puslapį, kad skaitytojai nesusimaišytų, kur nurodymai iš Mokytojų, o kur asmeninė patirtis ir pamokos. Teks būti atviroms iki galo, iki paskutinio savo išgyvenimo. Ar žmonės tai supras, ar tai palaikys? Bus visko, jūs pažįstate žmones, bet Mano Aukuro šviesa duodama žmonėms, keisitės jūs, keisi ir kiti. Tai nelengvas darbas, aprašyti viską, kas vyksta per dieną ir aprašyti taip, kad ne įskaudintų kiti žmonės, nes bus paliesti daug kas. Kur reikės įvardyti vardus – jie turės būti įvardyti, kur galios apsauga, ten ji galios. Bet bus daug dalykų, kurie kels žmonėms daug klausimų, todėl turėsite būti stiprios ir atlaikyti apkalbas. Bet tai neužgauna žmogaus, kuris atsisako asmeniškumo. Tai išbandymas jūsų ryžto, jūsų atsidavimo keliui. Nes jūs nežinote kur einate, ką tai duos, o turite atverti savo širdis visam pasauliui.

Su meile, su šviesa

Peržiūros: 1371 | Įkelta: Violeta | Tags: Aš esu Dievas, Aukuro šviesa, blogspot | Vertinimas: 5.0/11
Viso komentarų: 2
2 svajone  
0
Aciu :)

1 Lina  
0
Dėkoju už Jūsų Tarnystę ir Meilę

Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Kovas 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0