Visatos pažinimo link

Šeštadienis, 2024-04-20, 5:15 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2014 » Rugsėjis » 30 » Atsakomybė už gyvenimą
4:57 PM
Atsakomybė už gyvenimą

     Sveika, čia Hasėjas. Ateina laikas žmogui subręsti ir gyventi tokį gyvenimą, kurį jam suteikė kūrėjas. Iki to laiko išmokstama valdyti savo mintis, jausmus, įsileidžiami mokytojai ir atstatomas gyvenimas į tinkamas vėžes. Buvo daug kartų mėginta sukoncentruoti dideles jėgas Pakylėtųjų Valdovų žemiškoje išraiškoje, kad pasikeistų jus supančios vibracijos ir įvyktų vystymosi šuolis. Tai ir Leonardo da Vinčio epocha, ir Bacho gyvavimo laikotarpis. Didieji „ieškojimai ir atradimai“ įvykdavo su Pakylėtųjų Valdovų energija. Taip vystėsi išorinis pasaulis ir žmogaus sąmoningumas. Tikriausiai pastebėjote, šiuo metu „genijų“ gimsta vienetai. Tik kai kur gimsta labai meniški vaikai, bet jų išraiška būna iš karto užblokuojama aplinkos. Žemės energetika per grubi. Pakylėtieji Valdovai kaip siekė padėti žmonėms anksčiau, taip siekia ir dabar. Bet kolektyvinė sąmonė yra labai galinga, užvaldanti žmogų per jo ego, todėl Pakylėtųjų Valdovų spinduliai nepajėgia pasireikšti per žmogų. Iš savo pozicijų jie padaro viską, kas reikalinga, bet žemiškoje erdvėje jų jėgos sunyksta. Iš vienos pusės – kolektyvinė sąmonė su savo nustatytomis normomis ir vertybėmis neleidžia pasireikšti kitokiai idėjai, iš kitos pusės – pats žmogus to nesiekia. Jis tingi. Susikaupimas reikalauja pastangų. Tu turi save kontroliuoti, atsisakyti savojo ego, savo siekių, troškimų. Apriboti tiek savo išorinę veiklą, tiek kontroliuoti savo vidinę būseną. Ir visai neaišku kas iš to išeis. Jei nėra tikėjimo, nesuvoksi ir prasmės, kam save tiek „kankinti“, nežinant vardan ko. Įvertinant tokią situaciją ir tampa aišku, kodėl taip sunku dabar Pakylėtiesiems Valdovams išskleisti savo spindulius žemiškoje erdvėje ir padaryti masinį pokytį, padaryti mąstymo šuolį kolektyvinėje sąmonėje. Tik laikas nebelaukia. Vis tiek reikia galvoti apie išgyvenimą. Paimkime jus dabar: turite namus, vaikų, jų mokslus. Norint išgyventi, negalima nuolat ilsėtis prie jūros. Tenka imtis atsakomybės ir eiti dirbti. Ir čia tas pats. Ateina laikas, kai būtina susikaupti ir dirbti. Užtenka žmonių sąmonei tinginiauti, reikia imtis atsakomybės ir pradėti dirbti, vardan išgyvenimo bendroje erdvėje. Supraskite, jūs jau dabar gyvenate amžinybėje. Tik dabartinė jūsų išraiška susiformavo Žemėje. Kūrėjas suteikia jums savo dalį, suteikė atskirą gyvybę. Suformavo gyvenimo kryptį ir galimybes. Ir per savo nuolatinius įsikūnijimus jūs formuojate, plėtojate tą kryptį. Jūs ateinate iš energetinės erdvės į Žemę. Tampate kūnu, vykdote tam tikrus veiksmus. Ir ta veikla turi išspinduliuoti energiją. Tarpusavio bendravimo energiją, suvokimo praplėtimo energiją į Visatą.

                      Jūs iš erdvės įeinate į kūną ir žemiškoje erdvėje, vystydami santykius, formuojate bangas, kurios atlaisvina Žemės energetiką. Nebėra tokio susikaustymo. Nebėra įtampos žmogaus kūne – nebėra blokų, nebėra ligos. Atsilaisvina ląstelės, joje atsiranda naujas komponentas, kuris nebereikalauja valgio. Žmogus gali išgyventi be maisto (čia tolimoje ateityje). Nebėra negatyvių jausmų – vadinasi, nebėra suvaržymų energetikoje, atlaisvėja suvokimo riba. Žmogus pradeda priimti informaciją iš platesnės erdvės. Gali kontaktuoti su nematomu pasauliu. Astralinis pasaulis – tai žmogaus suformuotas pasaulis. Kaip biolaukas atspindi žmogaus gyvenseną, taip ir astralinis pasaulis yra suformuotas žmogaus gyvensenos. Šiame pasaulyje nėra nieko iš Dievo. Tai dėl neteisingos žmogaus gyvensenos, susiformavęs pasaulis. Per daug žemai suformuota energija, neleido mirusiai sielai pakilti į tas erdves iš kurių ji kilusi, todėl ir užsibūna australe. Čia laikosi ir egregorai.  Australas susiformavo palaipsniui, palaipsniui jis ir išnyks. Žemės erdvė, kurioje bus galimybė „nusileisti“ aukštų vibracijų gyvybei ir bendrauti su žmogumi – astralinio pasaulio nebegali būti. Jis kaip uždėtas blokas Žemei. Nesakau, kad mums nėra skaudu dėl tų užstrigusių sielų, bet iš principo, šis pasaulis išnyks.

                      Jūs, skaitydami Pakylėtųjų Valdovų laiškus, atkreipiate dėmesį, kad mes „gyvename“ tai vienoje žvaigždėje, tai planetoje. Nors faktiškai, pagal žmogaus požiūrį, neįmanoma jose gyventi. Štai pvz. Venera ar Marsas. Žmonės mano, kad ten kažkada buvo gyvybė. Ir teisingai mano. Ten buvo gyvybė – tokia pat fizinė kaip ir žmogaus. Bet ji nesusinaikino, o tik peržengė į kitų vibracijų pasaulį. Bazė – kaip planeta – išliko. Tik žmogaus akiai tas pasaulis tapo nematomas. Visur yra gyvybė – aukštesnio ar žemesnio vibracijų lygio. Tikriausiai, įsivaizduojate, kokių aukštų vibracijų gyvybė turi gyventi Saulės erdvėje. Saulės pliūpsniai – tai ne katastrofa. Tai sukoncentruota energetinė pagalba Žemei. Tiesa, žmonės pasijaučia blogiau. Kodėl? Nes skaldosi jų blokai. Tai labai aukštų vibracijų energija – ji skaldo suformuotą negatyvumą, todėl, žinoma, ir yra blogai. Atsilaikyti galima paprastai – atsisakykite negatyvumo. Atlaisvinkite savo energetiką ir sulaukę Saulės pliūpsnių tik sustiprėsite. Ir nemanykite, kad negatyvumas – tai kažkas neapčiuopiamo ir kylančio ne dėl tavęs. Kodėl žmogus serga širdies ligomis? O ką jis mąstė apie save ir kitus? Pradedant nuo geriausios močiutės ir baigiant išdykusiu vaiku – kiekvienas mąsto ir gerai, ir blogai. Svarbu koks santykis tarp gerai ir blogai. Dažniausiai esate geresnės nuomonės apie save ir manote, kad mąstote gerai, bet tas „gerai“, įvertinus per  žmogaus egoizmo prizmę – dažnai tampa „blogai“. Kiekvienas skleidžiate mintis, kiekvienas formuojate savo erdvę ir kiekvienas turite priimti atsakomybę už savo gyvenseną.

                      Kai Žemės energetika atlaisvės (išnyks astralinis pasaulis), esybės galutinė išraiška taps kažkas tarpinio tarp sielos ir kūno. Vadinasi, bus didesnės galimybės išraiškai. Bus įmanoma subendrauti su įvairiomis gyvybės formomis, kurių dabar tiesiogiai nesuvokiate, kad jos egzistuoja.

                      Grįžtu prie pagrindinės temos. Atėjo laikas imtis atsakomybę už gyvenimą. Dievas jus myli ir jis viską padarys, kad jūs išgyventumėte. Jeigu, įsivaizduokite, turite degredavusį savo vaiką, bet jį labai mylite, negi jam su malonumu leisite toliau gerti ar vartoti narkotikus? Tikrai ne, jūs stengsitės, kad jūsų vaikas susivoktų ir atsisakytų žalingų įpročių, kol dar nėra padaryta visiška žala jo organizmui ir asmenybei. Dievas stengiasi kiek galėdamas padėti jums ir jo sprendimai jums gali nepatikti (kaip iš geriančiojo kai atima butelį). Bet laukti nebegalima, nes po to seka visiška žala organizmui ir asmenybei (įsikūnijimui ir sielai). Pakylėtieji Valdovai aktyvina savo spindulius. Priimkite juos, kurie galite tai padaryti. Jų suaktyvinimas, žinoma, suteikia fizinio skausmo, reikia pralaužti vis naujus mąstymo blokus. Bet jūs tai galite ir ačiū tiems, kurie tai daro. Mes aktyviname jau gimstant gautus Pakylėtųjų Valdovų spindulius, kai kada įdiegiame naujus spindulius. Tu gavai Rubininio Spindulio Budos  spindulį. Norint išgyventi, reikia atsipalaiduoti. Nekoncentruok minties į tai, ko netenki, bet koncentruok mintį į tai, ką gauni. Dovanos džiaugsmas turi nustelbti netekties skausmą. Džiaugiuosi, kad stiprėji ir aš pradedu tikėti „tavo galia“.

Peržiūros: 1304 | Įkelta: Violeta | Tags: astralinis pasaulis, saulės piūpsniai | Vertinimas: 5.0/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Rugsėjis 2014  »
SePiAnTrKePeŠe
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0