Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-03-29, 2:36 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2017 » Kovas » 30 » Ateities žmogus
8:27 PM
Ateities žmogus

Išminties Valdovė San CHrit

Ateities žmogus. Ateities žmogus turi galią skleistis visoje Visatoje. Ką tai reiškia? Jau dabar yra žmonių, kurie sugeba išskleisti iš savęs šviesą tiek į Visatą, tiek į Amžinybės erdvę. Bet jie sugeba skleisti tik šviesą (nors tai didžiulis pasiekimas). Ateities žmogus į Visatą skleis ne tik šviesą, bet jis skleis ir minties energiją. O kas yra mintis? Tai materializacija. Vadinasi ateities žmogus sugebės kurti Visatoje. Jis sugebės suvokti ir pamatyti tai, kas vyksta neregimojoje Visatoje. Jis sugebės gyventi toje erdvėje. Todėl dabar jums laikas išmokti matyti tą erdvę. Teks išmokti sukoncentruoti dėmesį taip, kad išgrynintumėte matymą to, kas realiai nematoma. Jūs turite tokį žaidimą – paveikslėlį, kuriame yra nupieštos bereikšmės figūrėlės, o jūs turite atpalaiduoti matymą ir pamatyti ten kitą vaizdą. Vieniems tai sekasi nesudėtingai, kitas to niekada neišmoksta. Taip bus ir jums su gebėjimu pamatyti neregimąją Visatą. Kad ją pamatyti, jūs turite atpalaiduoti savo mąstymą, jūs turite atjungti visą savo mąstymą ir sufokusuoti dėmesį į tai, ką norime parodyti. Atjungti mąstymą – tai yra, pamiršti, kad egzistuoja gyvenimo taisyklės, nustatytos formos, nustatyti procesai. Pvz., jūs dabar žinote, kad žmogus gali gyventi apie 100 metų, atjungus mąstymą, jums turi atrodyti visiškai realu, kad žmogus gali gyventi 1000 metų. Atjungus mąstymą jums turi atrodyti realu, kad žmogus Žeme ne vaikščios, o sklandys ir t.t. Tai, kas dabar įrodyta mokslu ir kas yra neginčitinas faktas, tas turi neužspausti jūsų vaizduotės. Ir ta vaizduotė turi būti ne fantazija, bet galima realybė, tas vaizdinys neturi iššaukti jokių vidinių prieštaravimų. Jeigu mes paduosime tam tikrą vaizdinį, jūs negalite pradėti mąstyti, kad tai nerealu, tai kvaila ar neįmanoma. Tokiu atveju jūs neatlaisvinate mąstymo, jūs gyvenate riboto žmogaus mąstymo gniaužtuose. Taip nesugebėsite pamatyti nematomos Visatos. Visata yra reali ir matoma, bet ji matoma kitu dažniu. Nepasiekus tam tikro energetinio lygio ir nesuformavus atitinkamo mąstymo dažnio, jūs nepamatysite to gyvenimo. Turite leisti sau atsipalaiduoti ir nevaržyti savęs kategoriškomis išvadomis. Jeigu sakote, kad sugebate lengvai atsipalaiduoti ir priimti bet kokią informaciją, tai perspėju, kad to nepakanka. Jūsų vidinis energetinis lygis turi būti aukštas. Jūsų dora, atsakingumas, tyrumas turi veržtis iš jūsų galingu srautu.

Jokie egoistiniai siekiai ir jokie asmeniški norai neatvers jums to regėjimo. Tai gali atverti tik kryptingas darbas su savimi ir sugebėjimas darnoje gyventi su aplinka.

Žmogau, Aš tave pažįstu iš tavo ateities, nusišypsok sau ir drąsiai eik savo atsiskleidimo keliu. Kiekvienas turite galimybę pereiti tą kelio etapą ir pažinti tai, kas nežinoma. Viskam ir visiems tik savas laikas ir savos pamokos. Jeigu vienas žmogus sugebės atsiverti daugiamačiam matymui, vadinasi tai galės padaryti ir kitas žmogus. Tai didžiulis pokytis jūsų vystymosi eigoje. Aš savo šviesa apgaubiu jūsų Kristaus sąmonę ir lai būna palaimintas žmogus, sugebėjęs, tą šviesą įsileisti į savo žmogiškąją sąmonę. Praeis laiko, kol suprasite tuos mano žodžius, bet juk Aš iš Ateities....

Peržiūros: 1156 | Įkelta: Violeta | Tags: Išminties Valdovė San CHrit, ateities žmogus | Vertinimas: 5.0/9
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Kovas 2017  »
SePiAnTrKePeŠe
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0