Visatos pažinimo link

Šeštadienis, 2024-04-20, 10:49 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Gegužė » 25 » Asmeninis laiškas
10:13 AM
Asmeninis laiškas

Arkangelas Gabrielius

Aš noriu pakalbėti apie tavo pažangą. Deja, ji tikrai susilpnėjo, todėl neįmanoma tavęs paruošti naujiems išbandymams. Naujam etapui. Aš galėčiau pasakyti, kad traukiamės nuo tavęs, bet suprantu, kad paruošti dar vieną žmogų, kurį lyderiu laiko jau būrys einančiųjų į priekį, nėra lengva. Paruošti gal ir galėtume, bet ne visi gali būti lyderiais, kuriais tikėtų, kurių klausytųsi. Čia ir yra tavo, kaip žmogaus savybė – gero lyderio savybė. Todėl ir rašau tau – reikia kažką daryti. Neužtenka tik priiminėti žmonių ir su jais dirbti. Tai ne tavo paskirtis. Tai tik tau suteikiama papildoma pagalba suvokimo praplėtimui. Rita yra tas žmogus, kuris gali atsiduoti žmonių pagalbai 100 procentų. Tu to negali sau leisti, nes tu neatiduodi savo energijos naujų potyrių  išgyvenimui, naujos tiesos įsisąmoninimui. Ką turi daryti, kad pažanga eitų tuo pačiu tempu? tau reikia nuolat gyventi dvasinio pakylėjimo būsenoje...

Atsiprašau, miela Violeta. Tu esi labai brangi. Tavo pakylėtoji dalis skleidžiasi ir ji tikrai pasiruošusi atverti Visatos lobynus. Nusiramink. Matai, kaip tu asmeniškai priimi informaciją. Tik pagalvojai, kad elgiesi negerai ir iš karto informaciją priimi per savo susirūpinimo prizmę. Čia yra tiek tavo klaida, tiek tavo stiprybė. Klaida – nes priimi informaciją per savo suvokimą ir ji gali būti netiksli. Privalumas – nes tuo pasinaudodami mes galime įvesti naujos informacijos. Bet esmė ta, kad ne visados pagauni tikrąją tiesą, kurią norime pasakyti. Žinoma, tu eini savo tempu, mes dirbame savo ruoštu pagal tavo tempą. Gal šiuo metu jis užstrigo, bet tu puikiai atlieki tai, ką organizuoja Pakylėtieji Valdovai. Tau tereikia vykdyti dienos užduotis ir viskas bus gerai. Dienos užduotis – tai reiškia, nustok planuoti. Dabartinė užstrigimo problema ir kilo dėl to, kad labai planuoji: kiek žmonių priimsi, kiek pinigų uždirbsi, kokius namų ūkio darbus atliksi, kokias pramogas organizuosi ir t.t. Nustok planuoti. Turi visiškai atsiduoti Dievo vedimui. Atsikeli ryte, nusišypsai ir sakai sau: Aš pasiruošusi. Pasiruošusi įvykdyti visas dienos užduotis, kurios skirtos nuo Dievo, o ne suplanuotos tavo pačios. Kol planuoji laiką, tol tu įterpi savo valią. O jau turi gyventi konkrečiai pagal Dievo valią. Suvoki, kad gali dienos gaires turėti, tuo labiau, kad klientų turi. Bet jeigu tu nesugebėsi atsijungti nuo jų įtakos tau, tai jų sumažinsime. Tu ne Rita, ne tau visus gydyti. Pasiimi minimalų kiekį su kuriais dirbtum, nes turi užtekti laiko ne tik ūkio darbams, kuriuos taip pat turi padaryti, šeimai, bet, svarbiausia, rožinių skaitymui, laiškų rašymui, knygų formavimui, rusų kalbos mokymuisi ir kitiems darbams, kurie tau mūsų  pasiūlomi. Gali atsisakyti juos daryti, bet tai parodo, kad tavo laisva valia priima neteisingus sprendimus. Tu tinginiauji. Kodėl nedirbi kaire ranka, kodėl neskaitai laiškų kiekvieną dieną, kodėl nesportuoji? Tai tik maži darbai. Reikalaujantys 10-15 min. per dieną, o jų nedirbi. Nes pavirtai techniniu darbuotoju. Jokiu būdu to negali būti.

Turi suformuoti dieną taip, kad jaustum laimę, kad jaustum pasitikėjimą savimi ir mumis. Dabar tu tarsi bėgi nuo savo įsipareigojimų, skubi dirbti, bet ne gyventi. Negali įeiti į skubos darbo tempą. Ne tam tave auklėjome.

Turi griežtai jaustis laimingai, jausti ramybę, pilnatvę. Šie pagrindiniai blokai sukaustę žmoniją. Žmogus bijo gyventi ramiai ir lengvai. Tiesiog bijo. Ir tu bijai. Tu pabėgi nuo to jausmo. Turi formuoti dieną taip, kaip tu ir Dievas nori, o ne pagal kolektyvinės sąmonės įtaką. Turi atsijungti nuo kolektyvinės sąmonės įtakos. Tu neturi prieštarauti, kovoti, turi atsisakyti kolektyvinės sąmonės įtakos. Jeigu tu tai padarysi, tai galės padaryti ir kiti. Ir kas tada įvyks – žmogus išmoks gyventi pagal Dievo valią. Žmogus sugebės įvaldyti save, savo silpnybes ir tada galės pradėti kurti. Kaip tapsi žmogumi kūrėju, jeigu nesugebi savo dieną suformuoti lengvą, paprastą, be skubos, be įtampos. Turi išmokti mėgautis kiekviena akimirka. O tu tas akimirkas praleidi, praleidi, nors ir gerus darbus dirbi. Esi įsijungusi į kasdienybės rutiną. Vadinasi, nėra tavo kūrybos. Nesvarbu, kad mintimis kažką sukuri, bet tai toli gražu ne kūryba. Kūryba prasideda tada, kai išmoksi atsisakyti planavimo ir įgyvendinsi dienos užduotis, kurias tau skiria Dievas. O norint jas išgirsti ir suprasti, negali būti tavo planavimo, tavo siekio. Tai nereiškia, kad iš ryto sėdi ir lauki nurodymų. Taip kvailai gali pagalvoti tik nesąmoningi žmonės. Sąmoningas žmogus suvokia, kaip savo dieną formuoti, kad ji būtų kupina meilės, kupina malonumo ir kupina įvairių įvykių, kuriuose dalyvauti pasiunčia Dievas. Nustok planuoti, o veik. Turi kas veikti, o labiausiai reikalingas atsidavimas rašymui. Tiesa, ir ne tai svarbiausia. Svarbiausia išmokti išgyventi dieną taip, kad galėtum pasijusti kūrėju. Ne planuotoju, o kūrėju. To siekiame mes, to siekiate jūs. Kaip žmonėms paaiškinsi, kas yra kūryba, jei tu jos neišgyveni. Supranti, viską turi išgyventi pati. Tai nėra lengva, bet tai tu gali. Todėl apribok savo planuotus darbus ir atsiduok dienos užduočių įgyvendinimui, atsiduok kūrybai.

Neįmanoma pažanga be veiksmo, be pastangų. Todėl tau ir jaučiasi, kad užstrigai. Mes ir norime tau iškelti šį jausmą į paviršių. Tu užstrigai, nes gyveni eilinio žmogaus gyvenimą. Atsibusk, mėgaukis tikruoju gyvenimu. Aplinkiniai stebi tave ir laiko lyderiu. O lyderis turi aiškiai parodyti, kad laikosi savo tiesų, laikosi mokymosi plano ir kad jam užtenka jėgų, laiko, suvokimo. Užtenka laiko ne tik mokymuisi, bet ir paprastai buičiai susitvarkyti. Neturi būti prieštaravimo tarp pažangos ir kasdienybės. Tu, tomis pačiomis eilinėmis gyvenimo sąlygomis, turi suformuoti kūrybos dieną. Jeigu tavo sąlygos skirtųsi nuo kitų žmonių, jie tavimi negalėtų tikėti. Nes manytų,  kad tu turi geresnes, lengvesnes sąlygas. Deja, tu turi paprastą buitį, paprastų kasdienių problemų, finansinių problemų – žodžiu, esi eilinė gyventoja savo eilinėje aplinkoje. bet vidinis pasaulis turi reikštis kaip žmogaus kūrėjo. Ir tas žmogus kūrėjas turi savo eilinėje aplinkoje formuoti neeilinį gyvenimo būdą.  Turi būti laiminga savo eilinėje aplinkoje. turi būti suderinamumas, tarp to, ko mokaisi ir tavo aplinkos. Negali atsisakyti kasdienės aplinkos, kasdienių darbų, bet į viską turi įnešti kitą požiūrį, kitą gyvensenos formą. Kai tai išmoksi padaryti, galėsi lengviau perduoti mūsų informaciją. Nebesiblokuos žinių pateikimas. Supranti, ko iš tavęs tikimės: ne vien rašymo ir pagalbos kitiems. Tikimės, kad turėsi jėgų tapti žmogumi kūrėju. Ir prisimink, kas tau trukdo: paprasta laisva valia tinginiauti. Tu kai ką ignoruoji, kai ko nevykdai ir užsiblokuoja didieji darbai. Pasižiūrėk atidžiai į savo laisvos valios sprendimus. Tau rinktis. Mes pasakėme tiesą. O tu turi priimti sprendimą, kaip elgtis. Niekas negali tavęs įtakoti, net Aš. Ką tu renkiesi?

Peržiūros: 1505 | Įkelta: Violeta | Tags: asmeninis laiškas, arkangelas Gabrielius, Dievo valia | Vertinimas: 5.0/5
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Gegužė 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0