Visatos pažinimo link

Ketvirtadienis, 2024-03-28, 3:29 PM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Sausis » 9 » Armagedono veikla
5:34 PM
Armagedono veikla

Žmogaus vibracijos nebeatitinka Visatos virpesių dažnio. Todėl iškyla problema, kaip žmonijai toliau vystytis, kai vibracijos tokios žemos. Aš žinau – žmogus yra mano kūrinys – jis turi galią pakilti ir vystytis. Tik jam reikia padėti ir suteikti dar vieną galimybę.

Armagedonas – mano suformuota energija, kuri neatsižvelgdama į žmogaus laisvą valią (ko negali padaryti nei viena kita kosminė būtybė) pradės išimti iš erdvės žemiausių virpesių energetiką. Šis procesas yra pavojingas. Seniau buvo klausiama: jeigu jūsų energetikoje didžiąją dalį sudaro tamsa ir neigiamumas, tai kas iš jūsų liks, kai tą tamsą sudeginsime? Ši mintis jau nebekeliama kaip klausimas, tai jau faktas. Armagedonas – tai mano jėga, kuri pasitelkiama apvalyti žmogaus esmę, žmogaus idėją. Apsivalymas prasidės nuo materialios aplinkos. Jeigu Pakylėtieji Valdovai idėją pirmiausia suformuoja subtiliame lygmenyje ir ją pritaiko materialioje aplinkoje, atsižvelgiant į žmogaus laisvą valią, tai Armagedonas pradeda darbą materialioje aplinkoje. o tai palengvins apvalyti ir žmogaus subtiliuosius kūnus.

Išgirdus žodį „Armagedonas“ – jūs išsigąstate. Nieko nereikia bijoti, jeigu jūs tikite ir pasitikite manimi. Jeigu jūs siekiate savęs ir Visatos pažinimo, jeigu jūs kasdieniame gyvenime remiatės Gėriu ir Šviesa. Jeigu jūs skleidžiate meilę ir ramybę. Nei vienas šis teiginys nėra žemų vibracijų. Todėl Armagedonas jūsų neužgaus. Neturės ko deginti. Bet jūs kiekvienas žinote, kad savyje turite daug trūkumų. Todėl, būkite malonūs, keiskite save. Atsisakykite baimės ir nepasitenkinimo. Atsisakykite senų įpročių, kurie paremti negatyvumu. Jūs turite galimybę pakeisti savo gyvenimą bet kurią akimirką. Ne pakeisti darbą, šeimą, gyvenamą vietą, o pakeisti požiūrį į savo gyvenimą. Jums nereikia „nuversti kalnus“, kad įtiktumėte Armagedonui. Jūs turite man įtikti, manimi tikėti ir pasitikėti. O ne su siaubu pataikauti Armagedonui.

Religiją jums suformavo neteisingą požiūrį į mane, į Dievą. Aš nieko nebaudžiu, aš nesu piktas ir griežtas. Aš myliu kiekvieną sielą, myliu kiekvieną žmogų ir tik norėdamas jus atlaisvinti nuo jūsų pačių suformuoto blogio, aš telkiuosi į pagalbą Armagedoną. Tai nebus fizinio pasaulio griūtis. Dangus kaip buvo mėlynas, taip ir bus, gėlės kaip žydėjo, taip ir žydės. Žmogus kaip gyveno, taip ir gyvens. Tik jo vidinis pasaulis keisis. Keisis jo suvokimas apie gyvenimą.

Armagedonas pamažu iškels visas netobulybes slypinčias jumyse. Jeigu jūs suvoksite savo netobulybes ir jas sugebėsite įvaldyti, sugebėsite jų atsisakyti – tai jūs patys save apvalysite, Armagedonas jūsų neužgaus. Bet iškilusios jūsų netobulybės labai užgaus jūsų ego. O jeigu leisite savajam ego pasireikšti, tai nieko kito neliks, kaip tik tikėtis Armagedono pagalbos, kad jis padėtų atsilaisvinti nuo savyje slypinčio blogio. Tai atsilieps jūsų asmeniniam gyvenimui. Nesėkmė seks nesėkmę. Jeigu taip atsitiks, iš karto susimąstykite: ko nematote savyje, kodėl formuojasi tokios pamokos, ko jos moko, ką jūs turite savyje pakeisti. Niekas niekada nepasakys jums asmeniškai – tu čia elgiesi neteisingai ir blogai. Tai būtų nurodymai. Jūs gaunate bendras gaires kas yra gyvenime teisinga ir tikra. Bet, ką jūs turite asmeniškai pakeisti savyje – tai jau jūsų užduotis. Tai jūsų brandos egzaminas. Arba suvokiate ką darote blogai, arba nesuvokiate. Visados turite teisę prašyti pagalbos manęs, kad praplėsčiau jūsų suvokimą. Bet ir aš neturiu teisės kištis į jūsų gyvenimą be jūsų leidimo. Be jūsų laisvos valios pasirinkimo. Jeigu paprašysite pagalbos, tai taip išreikšite savo laisvą valią ir aš jums padėsiu.

Kitu atveju, Armagedonas nuoširdžiai stengsis iškelti visus negerumus, slypinčius jumyse. O tie negerumai, žinoma, apsunkins jūsų gyvenimą. Jūs priimsite neteisingą sprendimą po neteisingo sprendimo. Jūsų energetinis laukas silpnės, o jūsų siela ir esybė po truputį nyks. Kas visados vykdavo, bet labai pamažu, tai dabar formuosis labai greitai. Gali būti sielų, kurios nebeturės galimybės daugiau įsikūnyti Žemėje. Ne todėl, kad pasieks aukštumų ir iškeliaus į kitas erdves, o todėl, kad šis įsikūnijimas visiškai sunaikins jų energetinį lauką. Kai kurioms sieloms tai bus paskutinis įsikūnijimas. Armagedonas stengsis iki paskutinės galimybės jus pažadinti ir ištraukti iš jūsų negatyvumo, bet jeigu jūsų ego bus stipresnis – tai bus paleistas Armagedono spindulys visiškam sunaikinimui to įsikūnijimo. Atsiras ligų, kurių kilmės nesugebės įvardyti gydytojai, o tuo labiau išgydyti. Tai įsikūnijimo sunaikinimo liga. Ji nebus dažna, juk žmonės vis tik turi daug šviesos ir sugebės išsilaikyti ir atstovėti prieš savąjį ego. Bet tokių faktų bus. Reta, bet nepagydoma liga visomis prasmėmis.

Jūs supraskite, turite suvaldyti savąjį ego. Tai pagrindinė šio laikotarpio užduotis. Suvaldykite ir įvaldykite save. Atėjo laikas ego pasitraukimui iš šios erdvės. Jūs pradedate jungtis prie naujos kolektyvinės sąmonės. Tai naujas kelias. Individualumas ir išskirtinumas lieka. Egoistiškumui vietos ten nėra. Jūs pradedate naują gyvenimo etapą. Būkite mylintys ir mylimi. Būkite laimingi savo kasdienybėje, pažinkite didžiąją meilę, slypinčią savyje. Būkite atviri visam Gėriui ir Grožiui.

Procesas labai sudėtingas. Ir aš kalbu labai supaprastintai, bet ateis laikas mes apie tai kalbėsime labai rimtai ir ne visiems suprantama kalba (nors ir lietuviškai). Bet ne visa sąmonė pajėgs suprasti mintį, kurią noriu išsakyti. Tik tam dar yra ruošiamasi. Todėl daugiau nieko ir nekalbėsiu, tik žinokite: jūs turite sąmoningai pasirinkti eiti Išminties ir Meilės keliu. Tai jūsų valioje. Tai jūsų viltis ir galimybė.

Su meile,

Aš esu Dievas

Peržiūros: 1244 | Įkelta: Violeta | Tags: gėriu ir šviesa, ego, Armagedonas | Vertinimas: 4.2/6
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Sausis 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0