Visatos pažinimo link

Penktadienis, 2024-04-19, 4:57 AM

Sveiki Guest | RSS | Pagrindinis | | Registruotis | Prisijungimas

Pagrindinis » 2016 » Spalis » 4 » Apie Mokytojo mantiją
8:59 AM
Apie Mokytojo mantiją

Aš atėjau. Aš Sanat Kumara vėl įžengiu į tavo erdvę su naujomis galimybėmis ir naujais siekiais. Naujos galimybės – tai tavo pakoreguotas energetinis laukas, kuris priima aukštesnio dažnio virpesius. Tai nuolatinis žengimas pirmyn, nors mažais žingsneliais, bet tai ėjimas pirmyn. Svarbiausia, tavo siekis. Mes tave paėmėme kaip kontaktuotoją dėl išskirtinių tavo galimybių ir tavo sielos siekių. Siela labai pažangi ir jos ketinimai žengti vis tolyn yra sveikintini.

Dėl pasiuntinio mantijos nuėmimo. Leisk pasveikinti tave su nauja tavo veiklos sritimi. Šiandieną mes tau nuėmėme pasiuntinio mantiją ne tam, kad tu nebegautum teisės skleisti mūsų informacijos, o tam, kad tau būtų suteikiama Mokytojo mantija. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad tu, vis dar  nelabai aiškiu suvokimu, vis dar nelabai mokanti suvaldyti savo emocijas ir mintis, žengi labai rimtą žingsnį energetiniame plane.

Tau suteikiama Mokytojo mantija. Nesuklyskite, tai nėra nušvitimas ir pakylėjimas. Tai yra nuostabi galimybė suformuoti mokytoją Žemėje iš žmogaus, kurio sugebėjimai ir pasaulio suvokimas toks, kaip daugumos žmonių. Tu negimei išskirtinė, tik tavo siela yra brandi ir pasiruošusi giliems išbandymams. Vienas iš tokių išbandymų buvo pasiuntinio mantijos suteikimas. Gal tu ir nemanai, kad pasauliniu mastu nuveikei ką nors svarbaus, bet iš tiesu, ne toks tikslas buvo. Tikslas, suaktyvinti tavo subtilųjį pasaulį ir suteikti galimybę čia ir dabar įžengti į Pakylėtųjų Valdovų erdvę. Tu esi mokoma, kaip sakytų jaunimas „on – line“. Tiesiogiai, visiems matant. Dauguma mokytojų buvo ruošiami vienumoje, susikaupime, atskiriant nuo visuomenės. Su tavimi kelias kitas. Tu esi visuomenės dalis, gyveni savo paprastą kasdienį gyvenimą ir radikaliai keiti savo mąstymą, savo vertybes, net gyvenimo būdą. Kas gali tai paneigti? Niekas, kas tave žino. Iš darbų pasitraukei, tapai vegetare, priiminėji laiškus, bendrauji su žmonėmis seansų metu – tai kardinalūs tavo gyvenimo pokyčiai. Ir, žinoma, jie tik įsibėgėja. Kai tu išmoksi atsisakyti savo asmeniškumo, tai yra, tu nebesijausi tik Violeta, o širdimi, protu ir elgesiu patvirtinsi, kad esi Violeta – Maitrėja, tada tu pradėsi elgtis kaip Mokytoja.

Viskas labai logiška ir paprasta. Daugiau kaip 10 metų buvai mokinė, nors Viešpats Maitrėja tau pasiūlė būt  mokine ne taip jau seniai, bet energetiniame plane tu įžengei į mokinių erdvę labai seniai. Tai iš tiesų buvo suplanuota, kai būdama „atsarginiu variantu“ perėmei sesės užduotį. Ir tu žinai, kad sesė šios užduoties atsisakė dar prieš įsikūnijimą, todėl Pakylėtieji Valdovai jai atleido ir suformavo kitus tikslus. Ir kaip jie sakė – be galo ją myli. Bet, čia ir dabar, šiame Žemės krašte, tu buvai reikalinga, nes reikia sukoncentruoti galingą šviesos fokusą ir tai darome per tave. Jau vasarą kalbėjome apie šviesos fokusą jūsų erdvėje. Tai buvo išbandymas tau ir tavo draugams. Pasiruošiami vyksta sklandžiai, todėl yra tikėtina, kad būsite įvertinti ir jūsų galia bus tinkamai išnaudota. Matai, kiek daug pareigų ir užduočių turi šiame gyvenimo laikotarpyje: išleisti knygas (tai būtina), skleisti idėją apie Pakylėtųjų Valdovų įtaką žmonėms. kitose šalyse ši idėja yra labai priimtina, ten įdirbį padarė Jelena Blavackaja, Jelena ir Nikolajus Rerichai, Markas Lailas ir Elizabet Kler Profetai, Tatjana Mikušina. Lietuvoje ir Europoje ši idėja nelabai prigijusi, todėl yra koncentruojamas šis srautas į šią šalį. Yra dar keletas žmonių, kurie sėkmingai mokosi bendrauti su Pakylėtaisiais Valdovais ir ne tik iš tavo pažįstamų tarpo. Pakylėtieji Valdovai išnaudoja kiekvieną galimybę įžengti į žmonių erdvę ir užmegzti su jais kontaktą. Bet ne pats kontaktas svarbiausia, o energija, kuri pasiekia žmogų to kontakto metu. O kai į tave tekės energijos kaip į Mokytoją, tas procesas bus dar kitokesnis. Šiuo metu tu nieko ypatingo nejauti, bet Pakylėtieji Valdovai ir visos Kosminės Būtybės, kurios nori padėti Žemei, žinos, kad tu jau gali priimti tam tikro virpesių dažnio energiją. Paprasčiausiai, kitas žmogus to priimti negali, nes nėra atlaisvinti energetiniai taškai. Aš laiško pradžioje sakiau, kad tau pakoreguotas energetinis laukas. Vadinasi, tai mūsų įdirbis, atsižvelgiant į tavo siekius ir tyrus ketinimus pakeisti savo energetinį lauką ir subtilusis pasaulis šią žinią gavo. Jie dirbs pagal kitą planą. Kol buvai pasiuntinė, tu į Žemę ištransliavai tam tikrą energiją, ją dabar mėginsime transliuoti per kitus pasiuntinius, jeigu jie sąmoningai neužblokuos to kelio. O per tave transliuosime energiją, kuri gali pereiti tik per Mokytojo energetinį lauką. Kol kas darbas vyks tik su tavimi asmeniškai, nes reikia tavo sąmonę ir tavo elgseną tam paruošti, kad ir kiti žmonės tave galėtų pavadinti Mokytoju.

Aš, Sanat Kumara, Sen Žermenas, Valdovė Nada, El Morija ir Guan In laiminame tave tapus Mokytoja.

P.S. Pakylėtieji valdovai sveikina tave, bet palaiminimą  galime duoti tik mes.

Peržiūros: 1336 | Įkelta: Violeta | Tags: Mokytojo mantija, Sanat Kumara, Sen Žermenas, Guan In | Vertinimas: 5.0/7
Viso komentarų: 0
Name *:
Email *:
Code *:

Tinklapio kategorijos

Prisijungimo forma

Paieška

Kalendorius

«  Spalis 2016  »
SePiAnTrKePeŠe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Statistika


Iš viso online: 1
Svečiai: 1
Vartotojai: 0